Senin altında dil sınır tanımazken orgazmla birlikte yalayan dile akan zevk suyunu sen izliyorsun ve o suyunla da daha da mükemmel yalıyor sen kalmak istedikçe de kalçalarını tutmuş ısrarla devam ediyor bu zevki yaşamış oldan tadını anlat deseler kelimeler yetermi Bu pozisyonu mükemmel bir gif çok güzel anlatıyor
Erkekler Ne Diyor
Hepsi bence ya adi ustunde erkek cok garip bi sekilde her olayi cinsellige bel altina getirebilen varliklariz yani 🫣🙄
Neden öylesiniz
Ruh yani benim en kotusunden ayak fetisim var ve bu aylarda cok sikinti cekiyorum
Neden
Herkes topuklu terlik giyiyor vs benimde dikkatimi cekiyor cok uzgunum ama bu durumdan
Evet dogru
Ama napiyim elimde olmuyor ki
Cok guzel ve cekici geliyor
Peki oksarken kıyafetin uzerinden okşarken ne hissedersin
Neyi tam anlayamadim
Yalamak 🍑 🍑 🍑 çekti canım tüysüz ve sulu sulu ohh yanına 🍉🍉 🍉 ve 🍊 🍊 🍊 ohhhh miss ama yalamak yetmez
Okşamak daha çok hoşuma gidiyor. Özellikle eşofman üzerineden başlatıp Yavaş yavaş içeri doğru gitmek çok güzel
Hemm yalarimm hemm poposunu parmaklarimm zevk alsin siw
Kıyafetin üzerinden okşarken ne hissedersin mesela
Hoslanirimmm penisim kalkarr
Hemen kalkar mı
Kalkarr evet zaten surekli kalkik belli oluyor
ikisi de cok zevkli. tadina bakmak icin yalamak daha keyifli bence. ama partnerim hangisinden daha cok zevk aliyorsa benim de o hosuma gider.
Baş parmaklarımla ikiye ayırıp dudakları içini yalamayı. Yani kombinasyon olacak 😉
Ben yalarken parmakla okşamayı seviyorum. Ikisi bir arada daha zevk verip karşı tarafı inletiyor
Bence yalamak hatta yalarken orgazma ulaşan kızın zevk suyunun yalayan dile akışını da izletmek
O nasıl bir fantezi ya
Sence nasıl
Harikaa
Özellikle de yüze oturup oral yapılırken düşünse
Senin altında dil sınır tanımazken orgazmla birlikte yalayan dile akan zevk suyunu sen izliyorsun ve o suyunla da daha da mükemmel yalıyor sen kalmak istedikçe de kalçalarını tutmuş ısrarla devam ediyor bu zevki yaşamış oldan tadını anlat deseler kelimeler yetermi Bu pozisyonu mükemmel bir gif çok güzel anlatıyor
Ben bi okşayacak küçük göğüs bulayım da nasılsa mevzu yalama boyutuna gelir
Küçük gögüs sever misin
Küçük göğüs olmazsa olmazım
Küçük mü seninkiler
yalamak tabiki hemde delicesine
Oksamak peki
yalarken bi yandan okşarım ve parmaklarım zaten
Ne hissedersin
Kişiden kişiye değişir ben yalamayı seviyorum
Neden
Çünkü tatmin etmeyi seviyorum. Yaladıkça partnerin aldığı o hazzı bende alıyorum. Özellikle o inlemesi kivranmasi hoş bir şey
Peki pantolonun üzerinden okşarken ne hissedersin mesela
Umuma açık ortamda mi
Basbasayken
Basbasayken de güzel olur. Hatta kemerini aç falan çok ateşler bu ortamı
Iyi fikir
🙂
Yalayıp partneri zevke getirmek 👍🏻
Yalamayı. Oral seks gibisi yok.
ikisini de aynı anda yapmayı seviyorum
Yalamak diyorum illa birini seçmem gerekiyorsa
Neden
Seviyorum ilgi duyuyorum partnerime haz vermek ve tadını almak çok güzel geliyor
Tanımdaiğim biriyse yalamam
Yalarken okşamak daha güsel
Girmeyi severiz. Girme olmasa yalama
yalamayı daha çok ister
Ikisini de severek yaparım
Soru kalkar az sonra takip at
İkisini de çok severim
Yalamak tabiki.
Neden
Dilimin ucunda bir kadını zevkten inletmek, kıvrandırmak, delirtmek bana zevk veriyor çünkü.
Supermis
Elbette
Yalamayi
yalamayı daha çok severim.
Yalamayı
Her ikisinide sever veya sevmez
Her ikisi de
Yalama
Oral candir ama gizlisin bebjs