Kadınlarla ilişki yaşamaya karşı, aşka uzak, sadece seks ve cinsellik için kadınlarla yaklaşmayı seven ama benden hoşlandığını düşündüğüm bir çocuk var. Hiç mi değişmez be
Hayatı sadece cinsellikten ibaret olarak gören bir erkek değişebilir mi?
Değişmez bence. Ya da gözüne perde inecek kadar aşık olması lazım ama öyle olsa bile bundan nasıl emin olabilirsiniz. İmkansız görünüyor. Olur dersiniz, ilişkiye başlarsınız, sonra istediğini alınca çekip gider; olan yine size olur. Bence hiç bulaşmayın.. Yine de siz bilirsiniz..
Cinsellik dışında bir kadının sağlayacağı her şeyi erkeğin normal bir arkadaşı da sağlayabilir. Karşı cins biri ile ilişkiye başlıyorsak cinsellik beklentimizden dolayı. Yoksa bir erkek kadınların neden saçma sapan trip, naz vs. aptal şeylerine bile bile maruz kalmak istesin ki?
Bu tür düşüncelerden dolayı bir aşamadık şu cinsellik tabusunu elinize sağlık.
Şimdi kezofeminist, meriç ve amguardlar kudurarak eksik atabilirler.
değişmez anlayamadığınız böyle leşçiller için yakaladıklarının bir kimliği olmaz leş leştir onlar için av değil avcı avını sahiplenir evet ama leşçi yapmaz senin bahsettiğin çocuğun olayı o filmlerde ki gibi karşısına o doğru kızın çıkmaması değil kızların onun için sadece ihtiyacını gidereceği bir oyuncak olması sen istersen baş melek ol hiç bir şey değişmez mesele sen değilsin mesele o.
Türkiye de bu iş böyle erkeği de abaza kadını da abaza Bireylerin bu cinsel tecrübeleri daha erken yaşaması lazım ki sapıklıktan kurtulsun Adam 25 yaşına gelmiş daha kadın bedenini tanımamış dokunmamıs seks yapmamış. bu adam tabi yoldan geçene bakacak tabi abaza olacak tabi karşı cinsi taciz edecek velhasıl sapık olacak Doğru bir şey demiyorum sadece tespit yapıyorum
Degismesin yani insallah degismez o erkeklere prim veren kizlar da degismesin birbirini bulsun ilerde baslarini duvarlara vursunlar beraber cocuklarindan ailelerinden filan ciksin hic bir sekilde tahammulum yok
Ayrica gri zekali sorancim o soruda yazdigin cinsteki erkekler ilk yazdigin ozellik haric sizi cinsel obje olarak goren erkeklerdir sunu aptal kafanizin bir kosesine sokun awk sinir oldum
Değişmez. Artık kadınlar onun için bir obje olmuş ve hepsi aynı. Biri gelir biri gider. Böyle düşünen bir insan ve de kızlar için "Ailemden daha değerli değil, elin kızı" diyen erkeklerden hayır bekleme.
Değişmez bence. Ama yaş ilerledikçe kabul edilebilir seviyeye iner sanıyorum (herkes için geçerli değil tabi) Ben sevgi duyduğum (aşk diyebilir miyim 🤔 sanmıyorum) hiç bir kadına ilk etapta sexle ilişkilendirmedim. Ama erkektir kinamıyorum
Aklı sürekli belaltinda çalışan biriyle konuşacak konu bulamaz , dertlesemezsin. Kadını et parçası olarak görüyordur. Kalbine dokunamadigin birinin hayatına dokunamazsın.