Ben de onu cok merak ediyorum ya sorsan yasadim kime ne der yasamayanlara oyle agir hakaretler ederler ki guya ozgurlukten filan dem vururlar ama soylemeye gelince bir tuhaf davranip onemsiz benim ozelim filan derler o kadar gevsek insan bunu soylemeye mi cekinir allasen aptallik hadi yasamayan zaten utanir konusamaz yuzi kizariz hareketlerinden belli olur da neyse ya baya sacma bir konu su digerlerinin yaptigi davranislar komik yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimle yaşıyoruz ama o anın dışında konuşurken ya da mesajlaşırken hiç birinden bahsetmiyor galiba o çekiniyo ama sevişirken asla çekinen bir adam değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tabii ki de normalde bir insan cinsellikten niye utanır ki.
bir arkadaşım böyle, bana da tuhaf geliyor
Evet tuhaf, cinsellik rahatça konuşulmalı
katılıyorum
Ben de onu cok merak ediyorum ya sorsan yasadim kime ne der yasamayanlara oyle agir hakaretler ederler ki guya ozgurlukten filan dem vururlar ama soylemeye gelince bir tuhaf davranip onemsiz benim ozelim filan derler o kadar gevsek insan bunu soylemeye mi cekinir allasen aptallik hadi yasamayan zaten utanir konusamaz yuzi kizariz hareketlerinden belli olur da neyse ya baya sacma bir konu su digerlerinin yaptigi davranislar komik yani
Sevgilimle yaşıyoruz ama o anın dışında konuşurken ya da mesajlaşırken hiç birinden bahsetmiyor galiba o çekiniyo ama sevişirken asla çekinen bir adam değil
ilginç bir durum bu
Evet
ulan adam seni zaten çıplak görmüş daha neyin utanması saçmalamayın artık ya
utanan kişi ben değilim :)
artık hangi tarafsa o tarafa söyledim
Sevgiliyle yapmana karşıyım zaten dinimiz de büyük günah olarak söylüyor ancak eşinle evlendiğinde utanman da bir yereksdsr olur yani
operasyon insanı :)
konusmalar desifre olursa diye direk eylem :)
istihbaratci olmak lazim sanirim :)
Evet tuhaf muhtemelen cinsellik konusunda kendi kendini ikna ettin ama konuşmaya gelince alışamadın. Zamanla geçer.
özeli özel yasamak guzel ama utanmayı da abartmamak gerek
Utanmam yanımda utananıda istemem
bence tuhaf ve hiçbir zaman utanmam şahsen ben
Utanmam yaşadıktan sonra utanmak saçma olur zaten
neyin utangaçlığı
bir bilsem
Hayır utanmam yapiyorz zaten yani
Anormal
Evet
Tuhaf tabi
Evet tuhaf