Kesinlikle öyle bi de ten uyumu varsa , dokunduğun zaman için eriyorsa, hep dokunmak istiyorsan, mükemmel bir uyum varsa zor ayrılırsınız Şu an bunu yaşıyorum 1 senelik ilişkimiz var o kadar güzel sevişiyoruz ki aynı zamanda sevgi ilişkisi de ama bunu da yaşıyoruz olmayınca falan delirecek gibi oluyor, ben de çok istiyorum 😅
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanmıyorum çok çok arzulamıyorsan ama görev olarak yapıyorsan hiç te bağlamıyor. Evet şimdi yazdığım şey bazılarına saçma gelebilir ama bazı evliliklerde bu var. Herkes aşırı tutkuyla ya da partnerini aşırı beğenerek bu işi yapmıyor. Duygusal olarak doyrulmayan kadını seks doyurmaz. Hatta o yemeği yemek bile istemez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Eğer tek gecelik ilişki peşinde bir adamsa uzaklaştırır. Evliyse veya evlenmeyi düşünüyorsa yakınlaştırır. Evlenmeden birlikte olmayı tasvip etmiyorum ama Her neyse konu o değil
Fb ilişkilerinde de bağlıyo o zaman sacma baglamıyo bnce. Hatta kızlar baganaır ama erkekler bağlanmaz oyle olsa fb si olan erkekler bağlanırdı fb ye dimş
Olaya tek gecelik, geçici partner olarak bakıyorsa yakınlaştırmaz hatta hevesini aldıktan sonra uzaklaştırabilir. Kadın içinde erkek içinde bence böyle.