Dün daha ilk hayatımda ilişkiye girdim gerçekten çok sevdiğim ve güvendiğim birisi yani. Ben ki asla diyen işte asla asla dememen gerekiyormuş. Ben ki hiç bir erkeği kale almayan yeri geldiğinde erkek gibi kız olan yeminle sevgilimin yanında pamuk gibi oluyorum kendime şaşırıyorum nasıl yaptın bunu diyorum kendi kendime. Ben ki erkeğin eli elime değmemiş kişi sevismedim asla biriyle hayatımda bırakın sevismeyi dudaktan öpmeyi bilmeyen biriyim. Ama karşımdaki erkeğe karşı eriyorum ya. O kadar yakışıklı karizma gördüm hayatımda onlara erimedim buna eriyorum ya. Hayatımın şokunu yaşıyorum ben ilişkiye girdim ya. Ama hayalimden daha güzel oldu gerçekten çok kibar nazik merhametli yavaş. Beni dinleyen birisi o değil ilişkiden sonra da beni arayıp sorması. Daha da cinsellikten sonra ilgili şefkatli davranması. Ben çok korktum dedim herhalde bu olaydan sonra biriyle yapt7m sanacak. Ne değişik çok utangaç olan ben utangacligin u şunu hissetmedim o kadar cooldum ki anlatamam. Zaten iyice aşık olduktan sonra afalladim. Gönül ilişkilerine kapatmıştım kendimi. Ne yaptı bu bana böyle ben kendimi bu kadar rahat huzurlu ve güvende hissettim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİşte bi erkeğin kadına neler yapabileceğini, kendinden geçirip, asla yapmam diyeceği şeyleri yaptırdığını, ne kadar güvende ve huzurlu hissettirdiğini görmüşsün :) bundan sonra sürekli yaparsınız artık hayırlı olsun :) bu arada kanama olmadı mı ki tecrübeli sansın seni?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı ama biriyle bir şey yaşamadım
- +1 yıl
Hmm anladım :) en çok ne hoşuna gitti sana yaptıklarından?
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik denilen olay 2 şekildedir insanlar bunu karistiyor
1. si sevişmek nedilen olay var daha fazla ileri gitmeden (öpüşme vs ) olayı
2. De birlikte olma yani ileriye gitme ( yatak vs ) olaylar
Eğer karşı tarafta da size beslediği sevgi felan varsa güzel bir aşk yaşarsınız ve bağlanma olayı daha fazla olabilir tabi ve bu olaylar aranızı da bozabilir bu sizin birbirinize verdiğiniz saygi ya bağlıdır.00 Yorumla
Seksi öcü gören her ergen hemcinsinin başına gelir yavrum. Seksle tanıştıktan sonra, sana anlatılanların yalan olduğunu kavrarsın, gerçek dünyaya dönersin. Tüm ablaların yaşadı bunu, sen de yaşayacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
+1 yılBağlayıcı olduğunu düşünüyorum ben de
10 Yorumla
+1 yılSenin adına sevindim. Güzel olması gerektiği gibi deneyimlemişsin. Umarım sonrası da böyle olur. Ben böylesi bir ilişkiye imrenirim işte.
41 Yorumla
Soran+1 yılİnan tadı damağımda kaldı. Ya birde arayıp sorması ne yapıyorum nasılım diye.
+1 yılNe guzel duygularini ifade etmissin, kiskandim herifi. Asik olmussun, o da sana mukemmel davranmis. Umarim boyle devam eder. Iyi sanslar)
10 Yorumlasadece cinsellik hayır ama arada bir sohbet imkanları varsa belki olabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılVar benim önümde ağladı bu adam
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kisilerin baglanmak icin cinselligi one surmeleri de ne biliyim acinasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılBunun rüya olduğuna eminim ama ispat edemem. Haha
Sevişmeden ilişki olmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz ergen uydurması geldi söylediklerin. 18 yaşında ve troll Master görevinde misin?
031 Yorumla
Soran+1 yılBen ergenliği atalı çok oldu ben doğru olmayan hiç bir şeyi demem
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın peki
Soran+1 yıl21 22 olucam ama hayat şartları beni olgunlaştırdi. Bir kere şımarık biri olamadim
Cevap sahibi+1 yılTahmin ettim en fazla 22 olabilirsin. Anlatım tarzına göre abartılmış bir şekilde davrandı. Sen aksini söylesen bile. Burcun Başak mı?
Soran+1 yılEvet başak burcuyum. Gayet tatlı davrandı aslında. Şapşa* asiklariz zaten bir araya gelince yemek bile yiyemiyoruz konuşmaktan bakışmaktan
Cevap sahibi+1 yılBaşak kadınları tutkulu ise en güzel seks deneyimini yaşayabilirler ve yaşatırlar. Umarım birgün bende tutkulu başak kadını ile olabilirim.
Soran+1 yılUmarım olursunuz. Çok güzeldi ama gerçekten ama bir yandan bir hüzün kaplıyor beni ben bunu kendime yakıştıramıyorum diye ama iyi ki benim sevgilimle oldum diyorum. O değil korunmadik da korunalim dedim. Bir şey v. s olursa dedim. Ben senin yanındayım daha hızlı bir şekilde evleniriz dedi
Cevap sahibi+1 yılParasal durumu iyi ise neyse. Değilse kolpa bari söz. Korunmasanız bile bir gün geçmeden kontrol hapı alın. Sen anne olmaya hazır değilsen seni riske atamaz. Kürtaj olursunuz ama bu zahmeti yaşamaya değmez. Bende şahsen korunmasız seks isterim, sebebi daha çok zevk almak. Kontrol hapı gerekir ise kendim alırım. Korunmasız yaparım.
Soran+1 yılBanada dedi aynısını daha çok zevk alırız diye ya ben neden bu kadar bağlandım hiç hayatımda bu kadar baglanmadim birine. Sürekli onu düşünüyorum heyecanlaniyorum. Sala*lasiyorum ya kendime inanamıyorum aşk bumuymus
Cevap sahibi+1 yılAşk her yerde onu düşünmektir. Şaşkınlık hali yani. Her yerde onu düşünüyorsan aşıksın.
Soran+1 yılKesinlikle aşığım. Elif gibi sevmek kitabını aldı bana ki kitap hastası biriyim. O kadar tatlı ki ya
Soran+1 yılBirbirimizi sürekli özlüyoruz
Cevap sahibi+1 yılYaşıtın mı sevgilin peki
Soran+1 yılHayır değil biraz yaşı var
Soran+1 yılAma yaşını göstermiyor yani
Cevap sahibi+1 yılDaha iyidir. Kaç yaşında peki.
Soran+1 yıl40 yaşında işte ben gerçekten çok seviyorum normalde olgun ilişkilere pek olumlu bakmıyorum ama yani bakımlı 30 yaşında duruyor. Birazda bu beni endişelendiriyor ciddi düşünüyoruz inşallah da ailem izin verir mi? Ben aşık oldum kötü bir şey yapmadım ki. Çok mülayim edepli kültürlü merhametli insanlikli cana yakın espirituel
Cevap sahibi+1 yılValla yaşı çok. Ailen pek hoşgörülü olur mu bilemem. Umarım her şey gönlünce olur. Bekaretini ona verdin o zaman.
Soran+1 yılEvet ya maalesef çok evet yaşı ailem ne diyecek bir fikrim yok ama gerçekten yaşını göstermiyor 30 gibi duruyor. Normalde bende olgun ilişkiye karşıyım. Ama noldu bana anlamadim sapsallastim resmen onu sürekli düşünüyorum. Onda kendimi görüyorum birbirimize çok benziyoruz
Cevap sahibi+1 yılAilen belki maddi durumu iyi ise onun belki bu şekilde görmezden gelir. Diğer türlü işiniz zor. Benim de sevdiğim kızla yaş farkı vardı ama en fazla 6-7 yaştı. Zaten olmadı. Olsaydı dert edilse bırakırdım.
Soran+1 yılMaddi bakımdan durumu iyi değil ama ona rağmen bir şeye ihtiyacın olursa söyle bileyim diyor. Gönlü çok zengin. Sevilmeyecek bir insan değil aslında. Çok tatlı naif kaba değil kitap okumayı seviyorum kültürlü bilgili. Ya bir de annesi babası vefat etmis yalnız yaşıyor. Kıyamıyorum da muhakkak buluştuğumuzda bir yanıma evden yaptığım şeyleri götürüyorum kek olur hamur işi v. s. Kıyamıyorum işte düşünüyorum çok zor bir şey anne yemeğini özler o dozu ayarlamaya çalışıyorum kimi zaman anaç davranıyorum yerine göre ama çoğu zaman sevgili gibi davranıyorum tabiki.
Cevap sahibi+1 yılAileler bu durumda paraya bakıyor. Senin ailende bu şekilde düşünüp paraya bakabilir. Anadolu insanı nihayetinde.
Soran+1 yılHaklısınız maalesef ki. Oda bana diyor yaşdan korkuyorum ve ailen beni sevecek mi isteyecek mi annem babam yok diyor?
Cevap sahibi+1 yılAilesi olması önemli değil. Ailen nasıl bir kafaya sahip sen söyleyeceksin.
Soran+1 yılBen dedim ona zaten hani bu problem olmaz diye sadece yaş olarak ortalığı yıkarlar gibi geliyor ailem onada açıkladım bu durumu. Annemle aynı toprak işte ikiside Laz bakalım annem çok otoriter bir kadındır ne olucak bende bilmiyorum. Yaş problem işte ama şöyle annemin dayısının oğlu 60 yaşlarda eşi 30 yaş civarında
Cevap sahibi+1 yılNerelisiniz tam olarak siz
Soran+1 yılSakarya annem Trabzonlu Laz yomuradan ama dedem bebekken sakaryaya gelmişler Trabzonu bilmez annem babamda muhacir
Cevap sahibi+1 yılAnneni ikna edersen olur
Soran+1 yılAnnemde babamda otoriter diktatör gibi biroler
Cevap sahibi+1 yılO zaman yandın
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılAralarında cinsel çekim varsa biraz bağlar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikte baglar insanlari
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Ne kadar sürdü peki
27 Yorumla
Soran+1 yılBütün gece surdu uyumadık
Soran+1 yılKesinlikle ya çok güzeldi güldük sohbet ettik. Seks hepsi yerindeydi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOlmadı çok tatliydi tadı damağımda kaldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSence ileride pişman olur musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah üzülmezsin
00 Yorumla
+1 yılBende birbirinize bağlanırsınız
00 Yorumla
+1 yılEvet bağlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılBağlamaz.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım