Cinsellik partnerleri birbirine bağlar mı?

Dün daha ilk hayatımda ilişkiye girdim gerçekten çok sevdiğim ve güvendiğim birisi yani. Ben ki asla diyen işte asla asla dememen gerekiyormuş. Ben ki hiç bir erkeği kale almayan yeri geldiğinde erkek gibi kız olan yeminle sevgilimin yanında pamuk gibi oluyorum kendime şaşırıyorum nasıl yaptın bunu diyorum kendi kendime. Ben ki erkeğin eli elime değmemiş kişi sevismedim asla biriyle hayatımda bırakın sevismeyi dudaktan öpmeyi bilmeyen biriyim. Ama karşımdaki erkeğe karşı eriyorum ya. O kadar yakışıklı karizma gördüm hayatımda onlara erimedim buna eriyorum ya. Hayatımın şokunu yaşıyorum ben ilişkiye girdim ya. Ama hayalimden daha güzel oldu gerçekten çok kibar nazik merhametli yavaş. Beni dinleyen birisi o değil ilişkiden sonra da beni arayıp sorması. Daha da cinsellikten sonra ilgili şefkatli davranması. Ben çok korktum dedim herhalde bu olaydan sonra biriyle yapt7m sanacak. Ne değişik çok utangaç olan ben utangacligin u şunu hissetmedim o kadar cooldum ki anlatamam. Zaten iyice aşık olduktan sonra afalladim. Gönül ilişkilerine kapatmıştım kendimi. Ne yaptı bu bana böyle ben kendimi bu kadar rahat huzurlu ve güvende hissettim?
Cinsellik partnerleri birbirine bağlar mı?