Evli bir adam neden bekar bir kadını bırakmak istemez?

Arkadaşlar olaylar sizin bildiğiniz klasik olaylardan değil. Yani cinsellik için beni tuttuğu falan yok. Aksine hep ben ona gittim. Temkinliydi her zaman hep adımlarını sağlam atardı şüphe ederdi benden uzak dururdu. Artık daha yakınız birbirimize karşı ve bana git gide güvenip bağlanmaya başladı. Benim için birçok fedakarlık yaptı. Ben boşanmasını ve bana gelmesini istemiyorum. Ben durumdan memnunum hayatımda olsun ama boşanmasın istiyorum. Kendisi bana çok dürüst davranıyor asla elinde tutmak için bir şeyler demiyor. Mesela ben elinden gitmeyim diye bekle seni alacağım demiyor aksine biliyosun ben sana gelecek vadedemem dur bekle ilerisi olacak desem diyemem diyor senin de vebaline girip geleceğini etkilemek istemem diyor. Hayatımda biri olsun istiyorum dersen ya da biriyle tanışırsan söyle ben saygı duyar yoluma bakarım diyor. Daha sonrasında ona çok bağlandığımdan falan bahsediyordum bana dedi ki sen yine bağlanıp ileride acı çekme diye hiçbir şey yapmıyorum bir de sana hediyeler falan alsam demek ki iyice vazgeçemeyeceksin diye güldü. Çok açık bana karşı. Zaten o başka ben başka şehirdeyiz 6- ayda bir ancak görüşüyoruz onda da bakireyim cinsellik bile sınırlı oluyor aramızda. Bir kere bir olay yaşanmıştı. Her şeyi anlat çekip gideyim dedim "gitme be gitme" demişti. Sizce bana karşı duygusal bir şeyi var mıdır?
Evli bir adam neden bekar bir kadını bırakmak istemez?