Merhaba, eşimle seks uyumumuz çok iyi, ben hamile olduğumdan biraz arayla olmaya başladık ve daha dikkatli olmaya başladık tabii ki, birde çok korkuyor “acımıyorsun dimi, çocuğa bir şey olmaz dimi?” diye diye bakıyorumki biraz rahatsız, son zamanlar 1-2 kez olduk, keyif aldığını da görüyorum ama içimde olduktan yarım saat sonra boşalamadan sanki bitiyor, öncr böyle durumlar olmuyordu, acaba neden böyle oluyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fazla kasıyor sizi düşündüğünden. Odaklanması yapamaz zaten
o da öyle diyor, korkarak yapıyorum diye
Güzel birsey aslında
bir şey sorcam, acık ve kısaca anlata bilirmisin? Problemler nedir?
Yarim saat bosalmadan duramaz
evet öyle oluyor maalesef
İnanmadım neyse
neden yslan söyleyeyim ki
Bence o zaman esin başka şeyler yapiyir eğer yapmamis olsa bosalir cunku ihtiyaç bu
mastürbasyon yapmayı sevmez , ilk 3 ay doktor izin vetmiyorfu ve başka yollarla boşaltıyorfum onu, şu an izin veriyor normal cinsellik yaşıyoruz
Mesaj. kutum acik orfan yazsana
Yapmayı bırakın bence
neden?
tutuyor kendini zarar vermemek için
Tekte mi oluyor bu 🤔
nasıl yani?
Yani hiçmi boşalmıyor bir iki sonrasımı belkide korkuyodur
yok hep böyle olmuyor 7 aylık hamileyim 2-3 kere oldu ama ben kendimi kötü hissediyorum böyle olunca, ona yetmediğimi düşünüyorum
Psikolojik olarak böyle hissetmen gayet normal bişey ama kendini rahatlat senle alakası yoktur belkide başka sorunları vardır ya da korkuları vardır sen eşine neden yetmeyesin mutlu ettiğini düşünüyo musun yatakta 🤭🤔
düşünüyorum ama belki bende genişlenme vardir onu tstmin edrmrm falan diye korkuyorum
Genişleme illaki olur sonuçta aktif bir hayatın var sürekli dar olmaz ki zaten girdikçe de keyfinizi alırsanız hissizleştiğini anlaya biliyomusun yaparken
hayır brnim için durum öncrki gibi drğişen bir şey yok
Genişlemiş olsa ya da hissetmiş olsan sende o kadar zevk alamazsın zaten belli olur içine alırken
Korkarak yaptığındandır
normal durum mu? diyorum belki benden hoşlanmıyorsun artık ve seni boşaltamıyorum, diyor alakası yok
Yok alakası yok ben aile danışmanıyım bu konular sık sık karşıma geliyor kendini rahat hissedemediğinden kaynaklıdır
büyük bir depresyondaydım zaten “ hamileyim beni beğenmez, aldatır” falan düşünceler deli ediyordu beni ama bakıyorum ki çocuğu benden çok düşünüyor, bu durumda ne yapmalıyım kendini rahat hissetsin diye bilmiyorum
Danışmanlık yapmamı istermisiniz?
Daha iyi degilmi senin için
hayır sonda o rahatlamıyor çünkü
Ben bir çok kızla ilişki yasadim ama bir kız karşında hiç bosalamamistim aklıma o geldi şimdi neler neler yaptı olmadi
sebrp neydi? brni brğenmiyormu diyorsun yani?
Sana karşı bir şey hissetmiyor eşin beni bosaltamayan kız sevgilim di kıza direk söyledim ama eşin sana soyliyemiyor belliki
bixim cinsellik heo çok iyiydi, aniden mi benden hoşlanmamaya başladı yani?
Olabilir bu bende o kızla ilk zamanlar ii di ama benim deki de bi anda oldu araya bir kaç hafta girdi sonrası olmuştu
Korktuğu için
notmal durum mu yani
Normal biraz rahatlat onu öncesinde
yapıyorum zaten ama aklı hep bendr kalıyor fazla oral yapma ağzın acır, böyle yapma canın acır yanır, böyle yapma çocuğa zarar olur diye
Seni düşünüyor işte
Ne kadarlım evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz
1 yıldır. öncr hrrgün şimdi haftada 2-3
Ne kadarlık hamilesin? Islanma içine girmede sorun oluyor mu
7 aya girdim, hayir her şey iyi, bir kerr bana dediki sabki genişlenme var sendr ama hamilesın normaldir
Ateşlisin sen belli ki aslında boşalır eşin belki her pozisyonda yapamıyor diyedir. Ne zaman yaptınız en son
dün oldu, bana diyorki hamilesin her şey yapamayız biraz ateşini söndür, her pozisyonda yapamıyoruz evet, korkuyorum onu tatmin edemem, beni aldatır diye
Aldatmaya fırsat vermezsin sen zaten belli ateşli seksisin bulamaz sen gibisini. Ama sen nasıl bu kadar isteklisin doydun mu dün
hayır
Sen niye doymadın. Kaç dk içinde kaldı
şu an ondan mı isteklisin
Hormonlardan çok mu duygusalsın
Naptın
korkudan