İstanbul'da okuyorum yine ist kazanan birkaç arkadaşımız var. Dün o ekip fakülte terasa gittik. İçlerinde biri arkadaşımın eski sevgilisi ama çocuk kızla arkadaş olduğumu bilmiyor. Gece yakınlaştık biraz elleşme yiyişme sadece ileriye gitmedik. Arkadaşım bunu duyarsa kızın yüzüne bakamam. Gözleri dolu dolu bana çocuğu anlatmışlığı var. Yine de içim hiç rahat değil söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Arkadaşın bunları emin ol o çocuk tarafından duyacaktır. Arkadaşını tanıyan ve eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü, hissettiğini en iyi sen biliyorsun. Gerçekten o çocuğu sevmişse ve siz yakın arkadaşsanız o çocukla olmamalısın. Kim bilir çocukta belki seninle yakınlaşıp sonra bunları arkadaşına anlatmak için seni kendine çekiyordur 🤷♀️ Yapmaman gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ikisine de gerek yok. Yani söylesen seni anlayışla karşılayacağını mi bekliyorsun? Tabiki hayır. Biraz vicdan azabı sendeki doğru olmadığını biliyorsun. Sırf bunun için bir daha deneme. Ikinci yok dediğim şey de, dünya da başka erkek kalmadı mı? Böyle entrikalı olması mı hoşunuza gidiyor yani :) bu hatayı tekrarlamazsan şeytana uydum deyip kendini kandırabilirsin. tekrari olursa kendine de saygın kalmaz. Birşeyler yaşayacaksan bu kişi o olmasın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılFarketmez aslında ortada bir sorun olmaması gerek sonuçta eski sevgilisi ama tabi ayrılma sebebi ne, kim istedi ayrılmayı vs de önemli. Söylesen arkadaşının kızacağı, küseceği tutar, söylemesen yine kızar, küsebilir. Bu işler şans işi birazda. Huyu suyu ne arkadaşının sen bile tam bilmiyorsun. Ben açık sözlüyüm ve sonradsn duyulacağına baştan söylerim büyük ihtimal.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada hemcinslerin kötü kız muamelesi yapmış çoğu. Kızlar hemcinsine neden böyle sert oluyor enteresan.
- +1 yıl
Gerçi kısa sürede yiyişme vs kıznayacaksa da kızar durumu da var
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Söylemediğin ve beraber olduğun her dakika belki de vicdan azabı çekeceksin. Bu nedenle sonucu ne olursa olsun arkadaşınıza söyleyip anlatın. Sonucunda konuşmayacaksınız ama sırtından da vurmamış olacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bence yoksa hayatı çöp olacak kızın
10 Yorumla
+1 yılEski sevgiliymis zaten.. Çokta kasmaya gerek yok aslında.. Ama yine de keşke başka biri olsaydı. Ögrenince birazcık acıtacak
00 YorumlaSöyle boş ver. Eğer arkadaşlığını bitirmeyi göze alıyorsan söyle ve bitir arkadaşlığını.
00 Yorumla
+1 yılsöylesende söylemeseden de hiç bir şey fark etmiyor neticede , dini açıdan yaptığın şey yanlış, ama yaptığın yanlış bir şey değil hatta istersen onunla da evlenebilirsin buna kimsenin konuşma hakkı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBir günde gördüğüyle bunları yapıp bir de ilerjye gitmedik demek harbi ironik.
Arkadaşın bu yapıda birisi değilse zaten arkadaş seçiminde hata yapmış.00 Yorumla Bence söyleme... Bide erkek mi kalmadı? Ben İstanbul'dayım istediğim gibi kız bulamıyorum, geçip köşeye oturuyorum, millet eski sevgilisinin arkadaşına yanılıyor...
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Çocuğa güveniyorsan söyleme yok illa ortaya çıkar diyorsan söyle. Ayrıca sadece ufak bir öpüşme olmuş zaten
10 Yorumla
+1 yılHadi adam şeyta, sen ondan da şeytan... Sen utanmaz arlanmazın tekisin. Yatacak yerin yok!
20 YorumlaAllah senin gibilerden uzak tutsun söyleme bence ben o kız yerinde olsam öğrenmek istemezdim
20 Yorumla
+1 yılBazı şeyler iki kisi arasında kalmalı, ancak bu şekilde bir ilişkiye devam edeceksen mutlaka haberi olmalı
00 Yorumla
+1 yılHata yapmissin. tekrarlama ve ona geri dönmesi şöyle sevdiğini bildiğin halde ihanet olur senide siler atar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunda bence yanlışlık yok söyleme zaten sen onu arzuluyormuşsun belliki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme. Ama senden arkadaş falan olmaz arkadaşını kendinden kurtarsan iyi olur.
10 Yorumla Zaten bitmiş arkadaşlığın arkadaşın olsaydı yapmazdın
10 Yorumla
+1 yılSöylemene ne gerek var onun eski iliskisi degil mi sonucta kizla bi bagi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyleme tabii ki. bende eski sevgilim en yakın arkadaşıyla öpüşmüştüm. kimsede öğrenmedi
42 Yorumla- +1 yıl
İyi gizlemişsin 😄
Bizi ilgilendiren bir durum değil sizin genişliğiniz
00 Yorumla
+1 yılNasıl yanlışlıkla arkadaşının eski sevgilisine kaydın çok ilginç bir hayat..
00 Yorumla
+1 yılnelwr yaptinz merak ettim ama mimseye birsey soylemesen daha kyi sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden başkasının mutluluğu seninkinden önemli olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOooo sokturmussdssssssss deldirdin mi kız ne yaptın bu benim dusuncem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemene gerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylediğin de de yüzüne bakamayacaksın nasıl olsa. çocuğa söyle ağzını sıkı tutsun sende anlatma
00 YorumlaAşk laftan anlamaz derler ama bu davranışın RACON'a ters derrrrmişim.
00 Yorumla
+1 yılO fakilte teras yiyince yeri zaten.. bölüm ne okuyin pekj
00 YorumlaSöylemezsen eğer bu böyle sınırlı kalmayabilir daha ilerisi olacaktır.
00 Yorumlasoyleme surpriz olsun
30 Yorumla
+1 yılsöylemek daha sağlıklı olur
20 Yorumla
+1 yılböyle arkadaş düşman başına
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum berbat bir durum ya utanç verici
yapmayan kalmadı sanırım
10 Yorumla
+1 yılŞöyle başka şekilde duyarsa daha kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söyleme boş ver
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoylemesine soylede yani amac neydi bunu yaparken
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılsöylede gmr gününü lşfdklşkg
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. iyi ki böyle arkadaşlarım yok
00 YorumlaBen olsaydım yapmazdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Merak ettiğinden mi yaptın?
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen başkasından duyacak ve olaylar kopacak.
00 Yorumla
+1 yılGerek yok
Karısı değil bir şeyi değil00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seviştiğin kişi söylemeyecekse sende söyleme
00 Yorumlasöyleme gizli kalsın, zaten ileride gitmemişsin
00 YorumlaSöyleme tabi ki öyle şey söylenir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam kaş ar sın kusura bakma da
30 YorumlaSöylemezsen arkadaşın hatri kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylersen yumruğu yersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle arkadaş düşman başına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgilisinde de şeytan tüğü var demekki :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen kendini az daha okşat sonra söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe rezilsiniz ksarsnz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin kızım yapma yavrucugum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylersen arkadaşlığın biter
00 YorumlaSöyleme
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye böyle bir şey yaşıyorsun o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki şimdi çocuk için ne düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılEski adı üstünde ona ne?
00 Yorumlasöyle tabiki
10 Yorumla
+1 yılSöyleme
10 Yorumlaalkol varmıydı
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence
00 YorumlaBence söyle
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşımın eski sevgilisiyle cinsel olarak yakınlaştık, arkadaşıma söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat