Beni seviyor bunu hissediyorum ama son zamanlarda yakınlaşmaya çalışıyor. Sürekli sarılıp öpüyor, kokluyor ve heyecanlanıyor. Vücudumla daha ilgili gibi. Normal mi karşılamalıyım bunu biraz moralim bozuluyo?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili ne demek? Sevgini paylaştığın kişi demek. Sevgini paylaştığın kişinin seni değil de başka kadını mı arzulayıp yakınlaşması gerekir?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
sevgili olduğunuz için olabilir mi yoksa arkadaşlarından ne farkı kalır
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevgilin sonuçta sana karşı arzu hissetmesi temasda bulunma isteği normal
16 Yorumla
Soran+1 yılYani moralimi bozmayayim dimi? Terslesem ayıp mı olur
Soran+1 yılİstememek değil de fazla ileri gitmesini istemiyorum sadece ama sarılıp öperken bile heyecanlanıp istekli oluyo gibi
Soran+1 yılMesela ne diyebilirim ve mesajda mi yoksa yüz yüze mi demeliyim
+1 yılHer insan sevdiğini öper koklar ama olağan dışı bir şey seziyorsan uyar çünkü erkek milletinin aklına belli olmuyor
00 Yorumlaİcinden geleni söyle çünkü hissettiğin yalan olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartmayın bu kadar da sevgili olmayın o zaman bacı gardaş oturup çay mı içiceniz sürekli. İlla tensel hisler olucak
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum acaba sevmiyor mu diye düşünüyorum yakınlasinca :(
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girmedikçe sıkıntı yok
Soran+1 yılYok kıyafet falan oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcanı seni çekiyor istemese normal değil zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sarılırken bile heyecanlanıyor hatta yanlışlıkla şeyini gördüm belli oluyodu :( fazla değil mi bu
- +1 yıl
zaten insan aşık olduğu kişiye karşı cinsel arzu hisseder, eğer aşk biterse artık sıradan olursun ve onu heyecanlandırmazsın. birde bu açıdan düşün.
Soran+1 yılTeşekkürler o zaman boşa kuruntu yapmışım
- +1 yıl
evet, rahatsız oluyorsan mastürbasyon yap gelmeden yanıma diyebilirsin. ya da yüzeysel cinsellik yaşıyorsanız onu elinle boşaltıp normale dönmesini sağlaya bilirsin
Soran+1 yılYok öpüşme dışında ileri bir şey olmadı ki ama sürekli sarılığı o kadar. Ve mastürbasyon yap falan diyemem utanırım yani
- +1 yıl
canım sürekli istekli görüyorum seni, acaba rahatlayıpta yanıma gelsen ne dersin diye kibarca söyleye bilirsin. çünkü bu durum pek elde olan bişi değil, o anda insana beyni yerine penisi hükmedebiliyor.
Soran+1 yılEvet zaten haftada 1 veya 2 haftada 1 buluşuyoruz hep istekli gibi :( hem o da utanır öyle desem
- +1 yıl
hmm sıkta görüşmediğiniz için seni görünce birden duyguları depreşiyor, sık görse alışkanlık olur ama böyle daha güzel bence. ayrıca bana göre onu öyle istekli penisi belli olmasından çekinme eğlenmene bak derim, sonuçta seni arzulayan bir sevgilin var tadını çıkar, yine minareyi dikmişsin gibilerinden espiriler yap derim.
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemiyorsan söyle ona. O seni arzuluyor belli ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde baska ne bekliyordun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni de kahvede sıkıştırıyor bişi söyle sevgiline
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsertliğini hissedince korkuyorsun tabii.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok onu görmedim
Cevap sahibi+1 yılgöstermedi mi henüz?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen nereni acarsan erkek orani sever
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçaktığı an terk edicek
00 Yorumla içine gireck
00 Yorumla
+1 yılSevişin
01 YorumlaNormaldir yaptigi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri