Bence oyle biri yok cunku eger ki insan ırkı buralara kadar geldiyse herkesin cinsel istegi sayesinde geldi vede o sekilde devam edecek ancka yinede sorum yukarda var mi hic tahrik olmayip istek duymayan biri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette vardır ben böyle değilim ama böyle insanlara şöyle diyoruz biz aseksüel yani cinsel anlamda hiç kimseye karşı herhangi bir çekim vs duymayan insanlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani nadir de olsa vardır ya hormon eksikliği ya da kime ilgi duyduğu konusunda çekimser ve karamsar olan kişiler olabilr belki yuzde 1 ya da binde 1
12 Yorumla
Soran+1 yılAseksuel deniyor onlara. Peki bu grubun varligi nin kaynagi hormonneksikligi ya da kime ilgi duydugu konusunda cekimserlik vs degilse neyle aciklayacagiz onlarin durumunu o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Olduğunu düşünmüyorum
İnsanın aseksuel olması gerekir ki buDa sanırım milyonda 1 civarındadır16 Yorumla
Soran+1 yılAseksuellige inanmiyorum hic dogamiza ters iyice arastirilip bakilmali o grupta olduguna inanilan insanlara
Soran+1 yılKesinlikle arzulamamayi heo yadirgamisimdir karsi cins olmak zorund adegil cinsel arzu herkese her seye olabilir hic olmadigini iddia edenler bana samimi gelmiyo eger oyleysede mutlaka onlar gozetim altinda tutulup incelenmeli. Anlamadigim geldikleri koken zaten cinsellikten kaynakli. Kendisinde nasi o olamaz ondan onceki anne baba ve onlarin anne babalarinda vardi ve genlerle aktarildi bu zamana kadar aseksuel de baya seks yapan bundan zevk alan cinsel haz duyan kisilerin cocuklariydilar en nihayetinde. Bunun aciklamasi ne acaba
Soran+1 yılOlabilir. Bencede bi deney yapacaksin soyup her tarafindan tahrik ederek cinsel birlesmeyi yasatacaksin eger ki o an dada isik yoksa game over
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. %0,1 oranında vardır belki
12 Yorumla
Soran+1 yılSence o yuzdeligin var olma sebebi nedir onca arzulu insanin yaninda
- +1 yıl
Kilit kelime yazdığınız görüşte aslında İNSAN :)
Zevkler ve istekler öyle karmaşık ve öyle değişiktir ki kimin neye arzusu var bilemeyiz. Yıllarca birinden etkilenmemiş ve elini bile tutmamış bir insan gün geliyor fena bir arzu hissediyor. Veya tam tersi.
İnsanın olduğu yerde her ihtimalin olması çok doğal,
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde icine cok kapanik ve cinsellikten cok cok korkan kadinlarda var ozellikle genclerde var cok cok gec yasta mastürbasyon ogreniyorlar ya da ogrense de yapmiyorlar zarar veririm diye
00 Yorumla Hayır her birliktelikde ikili ilişkilerde cinsellik seks olursa olmaz diyen yalan söylüyor
00 Yorumla
+1 yılyoktur
21 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi sacma geliyo banada peki su aseksuellere ne diyeceksin
+1 yılYok.
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede sence nedeni ne
- +1 yıl
Çünkü yaradılışta bu istek ve arzu insanın yapısına eklenmiştir.
Soran+1 yılAncak aseksuellerde var o yaradilista onlar neden cinsel istek duymadiklarini soyluyor
- +1 yıl
Bence onlar keşfedilmemiş toprak gibiler
İllaki tahrik oldukları noktalar vardır.
İstisnalar kaideyi bozmaz
Soran+1 yılBenecede Aslinda bi deney yapacaksın aseksuelim diyenleri soyup her tarafindan yalayip isirarak tahrik edeceksin tabi brlesmeyede zorlayacaksin ki kendiliginden olur bence haha bu yapilsa ilginc olurdu
- +1 yıl
Muhtemelen öyle olur.
- +1 yıl
Bu arada burdan anlatılır mı bilmiyorum onun İçin Kalsın diyorum.
Soran+1 yılAnlat cok aciks ecik degilse
bencede imkanısz
16 Yorumla
Soran+1 yılDimi sacma duruyo. Peki aseksuellere ne demeli
Soran+1 yılSacma yani kisitlasa bile istek duydugunu demesi lazim ne sebeple yok diyor bu normal degil insana ters hormon veya baska bi yerlerinde sorun olmali bence
Soran+1 yılKesinlikle dogalliga ters olduklari icin uhaf geliyor ya zaten.
+1 yılBence yoktur 💯🚬🍻
18 Yorumla
Soran+1 yılBencede peki sence neden
- +1 yıl
Yaradılış 😉💯🍻🚬
Soran+1 yılAncak aseksuellerde var o yaradilista onlar neden cinsel istek duymadiklarini soyluyor
- +1 yıl
Hmmm tecrübe ve bilgi birikimi var belli sorduğun soruda beni aydınlattığı için teşekkür ederim 😉💯🍻🚬
Soran+1 yılNe yaptim ki tecrubem de yok sadece dusunuyorum
- +1 yıl
Ozaman sesli düşündüğün için teşekkür ederim 😄
Soran+1 yılHahah ilginc birisin bende sana tesekkur ederim😄
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
+1 yıldoğru
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru olan tespitim mi nedir o?
+1 yılOlmadığını söyleyen aseksüeller var maalesef
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece aseksuel oldugunu beyan eden birileri var gercekte hic yapmadığıni kanitlayabilirmi ki hemen inaniyoruz
- +1 yıl
Yapmamasından istifade arzulamıyorum diyor, kanıtlamak mümkün ama çok zor
Soran+1 yılMantikli gelmiyo onun anne babasinda ve geninde arzulamak olmasaydi o Şu an yoktu kendi varolus sebebinin (cinsel istek sonucu) kendisinde de mutlaka ama mutlaka bulunmali bence diger turlusu mantiga ters
- +1 yıl
Ben de arzunun olmamasına anlam veremiyorum, mümkün olmamalı, bir de kendime de bakınca, hiç ihtimal kalmıyor dkslslsl
Soran+1 yılDegilmi mesela senin ebeveynlerinde o istek olmasaydi sen burada degildin acik net yani. Bu aseksuellerin meselesi ne o zaman yalan mi diyorla rnedir
- +1 yıl
Belki de özgüven eksikliği gibi bir şey onlarınki de, psikolojik yani
Soran+1 yılOnlardan sanmam baska bi sebep plmali ama ne
- +1 yıl
Bilemiyorum Altan
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Vardir ama cok sukur o ben degilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılDirek Orgazm mı oluyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha once kimseyi arzulamamis veya tek basina cinsel istek duymayan biri var mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat