Kendini eşine saklayan ilk onunla birlikte olmak isteyen var mı? Bu zamanda zor ama merak ettim bu zamanda böyle kişiler var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların masaya koyduğu şey bu oluyor zaten. Ama erkeklerin kendimi eşime saklıyorum sözleri tamamen kadınsı. Lan zaten kadın bulamadığın için sevişemiyorsun zorunlu bakirliği tercihmiş gibi sergiliyor bir de.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen buldum emin ol uzak durdum bilerek. Hem de güzel kızlardi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılLibidosu yüksek olan dayanamaz sevisir. Kendimden biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSen baya seviştin o zaman ben dayandim ama
Soran+1 yılBakirelik zardan ibaret değil seviştim diyip cinsellik yaşamayanlar garip geliyo
Doğrusu böyle olmali kardeşim... sabretmeliyiz.. bır ara arayistaydim ama sonra vazgeçtim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de zor dayaniyorum umarim hayirlisi olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen varım
417 Yorumla
Soran+1 yılYaşın kaç peki. Bi de eşinin geçmişi önemli mi senin için
Cevap sahibi+1 yıl24. Geçmişi derken?
Soran+1 yılGecmişte kızlarla yakınlaşması olsa kabul eder misiniz önem vermez misiniz
Cevap sahibi+1 yılBilmek zorunda değilim bence
Soran+1 yılBelki kıskanma olur diye sordum. Helal olsun size iyi dayanmışsiniz bu zamanda zor gercekten. Dini boyutu yüzünden mi yoksa güvenmediginiz için mi yapmadiniz
Cevap sahibi+1 yılPek inançlı değilim. Sadece önemli buluyorum ilk ilişkiyi
Soran+1 yılAnladım. Bu zamanda erkekleri biliyosun yazıyo millete. Sen de 24 yaşındadın şu ana kadar istesen baya olmuştun ama hiç istemedin ne eksik yönleri vardi sence sevgilin de mi yanaşmaya çalışmadi
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir yola girmeden yaşamam. O yola da henüz girmedim bundan kaynaklı
Soran+1 yılHak veriyorum. Galiba ilk olacak kişinin özel de olmasını istiyosunuz. Peki partneriniz olacak erkek ilk size dokunmuş ilk sizi öpmüş olsa mutlu olur muydunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet önemsiyorum. Karşımdaki illa böyle olsun demiyorum. Ama ben kendi adıma ilklere önem veriyorum.
Soran+1 yılBen de aynı şeyi düşünuyorum. Tabii en baďta hayirlisi. Senin icin sorun olmazsa ta. ip edebilir miyim
Cevap sahibi+1 yılHayır maalesef burada kimseyle konuşmuyorum
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim ama art niyetim yoktu. Rahatsiz olursan direkt engellerdin
Soran+1 yılÖzür dilerim. O zaman burdan sorim isteğini nasıl gideriyosun
Cevap sahibi+1 yılÖzürlük bir durum yok ama bunu biriyle konuşmak istemiyorum. Tahmin ettiğinden farklı bir şey yapmıyorum
Soran+1 yılVideo mu sanal s. x mi ikiside mi
Cevap sahibi+1 yılVideo
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeeeeee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri