Evlenmeden önce fazlasıyla kibardı evlenince kabalaştı bi özensizleşti bana karşı. Misal normalde aa desem panik geçirirdi noldu iyi misin diye. Şimdi arabada giderken sürekli korkuyorum dur yavaş diyorum diye bana kızıyor üstelik hamileyim. Bir konu hakkında tartışırken ya çok yükseliyor ya da lafımı kesiyor tamam tamam haklısın vs diyerek çıldırıyorum. Ben dönüp gittim diye dışarda kolumu sıktı çekiştirdi değişik çok sert hareketleri var artık. Cinsellikle terbiye edebilir miyim daha mı kötü olur bilmiyorum. Yapmayınca daha asabi oluyor ama bende sırf ders alsın diye cezalandırmak istiyorum yapmayıp
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maddi sorunlar yaşıyor olabilir, işyeri ile ilgili olabilir hem hamileymişsin bunları sana anlatmak istemiyor da olabilir çocuk çok büyük sorumluluk bunun ağırlığı olabilir, geçer umarım ama tavsiyem kendisi işten gelince güler yüzle karşıla sorunu olduğunda otur dinle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence eşinle konuşmalısın son zamanlardaki tavrından rahatsız olduğunu, davranışlarının farklılaştığını söyleyip sebebini öğrenmeye çalışmalısın. Cinsellikle alakalı olmayan bir hususta ona bunu yapman seni haklıyken hatalı yapabilir. Yine de sen bilirsin tabi
00 Yorumla
bence dengesizleşmiş bekarken seni kafesde görmüyormuş şimdi kafesdesin anahtarında kocanda gibi davranıyor ama çok yanılıyor bence senin için soğumadan aklını başına almalı
00 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun cinsellikle birinirnize terbiye vermeyin. İleri de sende seksten ve ondan soğuma aşamasına gelirsen evliliğiniz büyük yara alabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bana ilgisi sadece o yöndeymiş gibi hissediyorum. Kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum. Masum sevgiye şevkatede ihtiyacım var
- +1 yıl
Söylediklerin be yaşadıklarında haklısındır. Ancak sekste bu cezayı ona gibi verirken bir nebze de kendine ceza vermiş oluyorsun. Sonuçta sen de insansın, seninde nefsin, duyguların, isteklerin var. Yarın hayatına farklı isteklerine cevap verebilen birilerini katmak isteyebilirsin.
Soran+1 yılYoo benim öyle aşırı isteklerim yok dayanamayacak kadar en azından o bunun kıymetini anlar belki ya da bu şekilde yola gelir
- +1 yıl
İnsanlarda her şey değişebilir ancak zihniyet değiştirmek imkansızdır. İşiniz meşakatli. Çünkü siz sekste geri plana attıkça o tutkuyu hazzı dışarlarda aramaya başlayacaktır.
Soran+1 yılDaha iyi oldu bugün geldi özür diledi hatamı anladım dedi
- +1 yıl
Bir kaç gün sonra yine aynı sorun ile karşılacaksın gibime geliyor ama inşallah yanılırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Bilmediğiniz bir sorunu sizinle paylaşamadığı bir durum olabilirmi? İşyerinde sorunları olunca erkekler hiç bahsetmez, maddiyattan ise asla bişey demezler. Bununla ilgili bir sorun olabilirmi? Kaç yaşında eşiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Gerçek kişiliği bu iki yüzlü oyanamış sana neyapsanda değişmez artık
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ile cezalandırılmamalı
Evlenince erkekler iyice da. Da. ngalaklaşıypr00 Yorumlayetersiz hissediyor kendini bunu şiddet ile örmek istiyor bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinede ceza veriyosn
00 Yorumla cınsellıkle her seyı yaptırısınız kedıye doner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinsellikle yerbiye etmen daha kotu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak için bahane arama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sanırım cinsel olarak doyurmuyorsun ki sinirli...
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltasaklarini alacaksın eline 😂
00 Yorumla
+1 yılFb bul hemen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi