Yeni evlendim 1 hafta oldu. Eşimle olan cinsel birlikteliğim beni tatmin etmiyor mutlu değilim. Daha çok yeni olduğumuz için deneyimsiz olduğumuzdan da kaynaklı biliyorum. Hep böyle devam ederse diye de tedirginim biraz. Eşimle bu durumu, onu incitmeden kırmadan nasıl konuşmalıyım bilmiyorum. Yorumunuz benim için önemli. Teşekkür ederim ☺️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu konuyu daha ayrıntılı konuşmak gerekiyor. Zamanla birbirinize daha çok zaman ayırmanız lazım. Cinsel hayatınızı haftada 3 veya 4 e çıkarmanız hatta gerekirse 5 6 olmalı. Zamanla birbirinize alıştığınız da Esin de seni doyuracaktir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Tatmin oldum yalanı karşı tarafa haksızlık. Niyetin iyi olsada bunu söyleme. Karşı tarafı yetersiz görüp, ona acıyorsun gibi duruyor bunu bırak
2. Sorun büyük bir sorun değil gibi ama büyük ihtimal sende. Bu ama iletişimle çözülür. Kurallar koy. Ben boşalmada sen boşalmıcaksın ama bunu oyun olarak. Saat tutabilir oyunlar oynayabilirsiniz geç gelmesini sağlamak için.
- ön sevişmedeki isteklerini say
- şöyle yapalım böyle olsun tarzında tutkuyu arttır
- farkındalığını arttır: Evlenmişsiniz kadersel olarak ruhen bedenen o kişiyi buldun. Doğru ahenki yakalamak çok kolay, buna odaklan.
- Senin için yaratılmış her zerresi, tadını çıkar her anın saniyenin senin o
- sorunlar varsa sorunlarını anlat ama Eşini kahraman yapacak şekilde: mesela yanlış: ben tatmin olamıyorum senden soğuyorum
- doğru: ben acemiyim ve başarmıyorum kaygısı var ben tatmin olamıyorum bana yardımcı ol lütfen … sorunları beraber çözmek için evlisiniz bir bakıma
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılondan boşanmalısınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen erkeği kendiniz yönetmeniz gerekir. İsteklerinizi açık net dile getirmekten çekinmeyin. "Yapamıyorsun" asla demeyin. Aşkım şöyle yapsak nasıl olur yolundan gidin mutlaka. Erkek eksik hissederse mutlu edemez.
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu incitmek istemiyorum. Kırmak istemiyorum ama bunu nasıl konuşabilirim bilmiyorum bende çekiniyorum biraz
- +1 yıl
Çekinirsen yeterli zannedecek ve seni düşünmeyecek emin ol. 1 yıldır bu alan da çalışıyorum ve sayısız insan tanıdım sayısız çift. Erkeğe hissettirmezsen böbürlenir ve seni umursamaz
Soran+1 yılKendini yetersiz hissedip üzülmesin diye bana sorduğunda evet tatmin oldum diyorum.
- +1 yıl
Yalan söylediğin her an kendini başka şekilde düşüneceksin
Soran+1 yılKendimi çok kötü hissediyorum. Ve bu durumdan çok sıkıldım. soğudum
- +1 yıl
Kendini kötü hissetme. Konuşularak çözülebilir. Cinsel terapistim güvenebilirsin.
Soran+1 yılSorun bendeyse bunu nasıl anlayabilirim. Mesela kadınların orgazmı daha çok beyinle alakalıymış. Kendimi buna nasıl hazırlayabilirim? Yeterince uyarılmadığımı düşünüyorum. Ve daha önemlisi kendimi tanımıyorum
- +1 yıl
Kendini tanımanın yolu vücudunu tanımaktan geçer. Klitorisin dünyasını bilmen gerekir. G noktasını orgazmını bilmen gerekir.
Soran+1 yılNasıl öğrenmeliyim?
- +1 yıl
Mastürbasyon yaparak klitorisi ve meme başı kullanımını öğrenebilirsiniz denediniz mi?
Soran+1 yılNasıl yani anlayamadım
- +1 yıl
Mastürbasyon yapmayı bilmelisiniz. Mastürbasyon da kullanılan organların en önemlisi klitoristir ve uyarılmayı sağlar. Elin hangi pozisyonunda uyarılırsa eşinize o pozisyonu denemek istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Soran+1 yılYaa.. anladım. Teşekkür ederim 🙏 Zaman ayırıp yorumladığınız için 🌼
- +1 yıl
Rica ederim işim bu benim
+1 yılEvliliklerin Kabusu Erken Boşalmanın Sebepleri ve Çözümleri
Amme hizmeti yapiyoz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Muhtemelen ön sevişme tahrik edici seviyede değil ve erken boşalıyor daha sen kıvama bile gelemeden. Beraber p*rno izlemekten başlayarak hem deneyim kazanır hem de sen daha çok tahrik olarak başlarsın sekse.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun.. Eşinizle işler rayına oturacaktir.. Birbirinizi tanıdıkça.. Birbirinize keşfettikce su Akar yolunu bulur.. Dertlenmek için henüz çok erken.. :))
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılDaha bir hafta olmus üzerinizdeki o heyacan geçmesi günler sürer. Biraz daha sakin olmaya çalışın direkt konuya girmeden oncesi sonrası yapın
10 Yorumla Bu sana bağlı. her şey kadında bitiyor. burada açık konuşmak istemiyorum ama sen aktif olacaksın o zaman. O dayanamaz zaten buna
12 Yorumla
Soran+1 yılAktif ol derken?
Zor bir hayat seni bekliyor. şimdiden buraya geldiğine göre ileride veya şimdi burada dost da edinirsin.. sekssizlik insana her şeyi yaptırır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bi niyetim yok. İkimizde tecrübeli değiliz. Anlamaya ve çözüm bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Bunlar utanılacka şeyler mi ki ulu orta konuşmuyorsun ya seksting falan yapmıcan ya sonuçta xd
+1 yılBalayında yatakta kıvranıyor olması gereken kadın KS de soru açmak durumunda kalıyor. Vay arkadaş.
10 YorumlaTen uyumunuz yok. Ve sen ona aşık değilsin yeterince.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır seviyorum onu. Çok da iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok
Öyle görev aşkıyla yaparsanız isteksizlik olur tabiki. Seviyorum dediğin adamla hiç mi bir romantik dakikanız yok
00 Yorumla
+1 yılSeni tatmin edememesi neden erken bosalma mı işini görüp yatıp uyuma mı?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkinizde deneyimsizsiniz bir biriniz üzerinden deneyim kazanın ona göre bir karara varirsiniz
00 Yorumla
+1 yılEşine söyleme yönlendir yalat boşal veya boşalmaya yakın kucagına otur ikinizde boşalırsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sen sekste yon ve risteklerine belki iyi olur olmazsa komusmalisin doyum olmazsa isin zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oral yapmasını söyle senin bedeninle daha ilgili olmasını söyle bu sayede çok rahat edersiniz
00 YorumlaTatmin olmadığını durum ne ilişki anında peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma var ise düzelmesi zaman alır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Bu böyle devam ederse kocanı aldatmak durumunda kalacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunu ne erken bosalma mı boyut mu yetersiz istek mı arzu mu
13 Yorumla
Soran+1 yılBoyutunun yetersiz olup olmadığını bilmiyorum. Ben kendimi yeterince uyarılmış hissetmiyorum. Kendimi hazır hissetmeden birliktelik yaşıyoruz. Ve eşim benden önce rahatlamış oluyor
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeyi uzatın sizde direk içine girmesine izin verme saçlarını tutup klitorisine yasla kafasını oral yaptırt
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmede kudurtsun seni öyle başlasın 😈 sonrasında gene seni boşaltamazsa kendi boşalınca bırakmasın devam etsin ara vermeden 2 ye geçsin seni tatmin edene dek aksi halde sıkıntı yaşarsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen. İlk birlikteliğini onunla mı yaşadın, yoksa öncesinde birlikteliğin olmuşmuydu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha 1 hafta olmuş zamanlıkla alışırsınız
10 YorumlaAzdırıcı şeyler yiyin belki daha çok ilerleme olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Bence zamanla birbirinizi tanıdıkça daha iyileşir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. şimdi erken 1 ay sonra güzelleşir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. tam olarak mevzuu ne yapmadıklarımı yaptıklarımı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖn sevişme mi olmuyor? Erken boşalma sorunu mu var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Alkol kullanıyor musunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılMuhafazakar bi aileyiz. Yani bu pek mümkün değil maalesef
Soran+1 yılHayır yapmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmalısınız biraz oldu bitti olmamalı
039 Yorumla
Soran+1 yılDenedim bunu.
Cevap sahibi+1 yılYa seninle oynaması gerekiyor onun boşalma süresi 5 dk sen onu yönlendirmelisin hemen içine girmesine müsaade etmemelisin.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım çözülür burada n bir çözüm yolu bulamazsın maalesef abaza dolu:)
Soran+1 yılHaklısın evet.
Cevap sahibi+1 yılOnu incitmeden birşeyler bulmalısın çünkü kendini yetersiz hissedebilir
Cevap sahibi+1 yılKendinide üzmemen gerekiyor bu durumdan zarar görmemen gerekiyor
Soran+1 yılKendini yetersiz hissedip üzülmesin diye bişey demiyorum bi haftadır zaten. Ama bu durumdan sıkıldım ve kendimi kötü hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum. Çabuk mu yoruluyor
Soran+1 yılEvet. Aramızda boy kilo farkı da var. 160 60 kiloyum 180-105 kilo eşim
Cevap sahibi+1 yılBak eşin için karışım hazırlayabilirsin bal içine fındık fıstık badem o biraz enerji verebilir
Cevap sahibi+1 yılBide sen tam olarak ne istediğinini biliyor musun peki?
Soran+1 yılİşe yarıyor mu 😂
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Soran+1 yılBence bende bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bunu buradan sormak saçma oluyor ama bir film izlediğinde en çok ne hoşuna gidiyor pozisyon ilişki vs mesela?
Soran+1 yılBen bana daha şefkatli daha duygusal yaklaşmanı istiyorum ama eşim sert seviyor. Ve ben bundan hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım kendini kullanılmış gibi hissediyorsun
Soran+1 yılYaa öyle de hissetmiyorum da. Eşim soruyor bana hep mutlu musun rahatladın mı vs diye. Ben evet diyorum. Ben normalde de temas bağımlısıyım sürekli dokunsun sevsin vs istiyorum ama o benim gibi değil rahatsız oluyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen kendinin nasıl uyarman gerektiğini öğrenmelisin ilk olarak
Soran+1 yılEvet anladım. Teşekkür ediyorum zaman ayırdığın için 🙏🌼
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım her şey gönlünüzce olur musmutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle :)
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 😇
Cevap sahibi+1 yılFilm izleyip kendininizi tatmin etmelisiniz en çok ne hoşunuza gidiyorsa eşinizle onları yapmaya gayret göstermelisiniz umarım birdaha böyle şeyler için buralara düşmezsiniz :)
Cevap sahibi+1 yılBir gelişme oldu mu merak ettim :)
Soran+1 yılHayır konuşmuyoruz triple bana. Bende zaten şu an şehir dışındayım
Cevap sahibi+1 yılAnladım :) her şey gönlünce olur umarım :)
Cevap sahibi+1 yılBarıştınız mı?
Soran+1 yılNiye beni bu kadar merak ettin? 😂
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki 😂😂 Neden bu kadar ilgi mi çekti bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılSes çıkmadı senden :)
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılDaha yeni gördüm yorumunu :)
Cevap sahibi+1 yılAhahah işler yolunda o zaman :).
Soran+1 yılAhahha 😂 gibi gibi.. ama ondan değil bu ara yoğunum biraz işler güçler. Uygulamaya girmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😂😂 oda benim şansıma
Cevap sahibi+1 yılBiz neden seri konuşamıyoruz :)
Soran+1 yılGizliden çıkarsan ekliyim seni
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılİkinciyi veya üçüncüyü yapıyor musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum ama ona karşı isteksizim evlendiğimizden beri
- +1 yıl
Yalamıyor mu? Yoksa kısa mı sürüyor
Soran+1 yılHayır. Aşırı heyecanlı. Ve ben onu yeterince arzulamıyorum. İlişkiye kendimi hazır hissetmeden birlikte oluyoruz. O rahatladığı zaman kendini yorgun hissediyor. Bende bişey demiyorum
- +1 yıl
A. ını ıslatması lazım güzelce. Off bana denk gelecektin var yaaa
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinin neyi sorun
50 Yorumla
+1 yılİçine girmeden sen sürt
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPerformansın kötü kocacım de gitsin
41 Yorumla- +1 yıl
Hahahs
Gizli Üye(36-45)+1 yılSence neyi eksik yapıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi hazır hissetmeden çabucak birlikte oluyoruz.
Cevap sahibi+1 yılSevişmeyi uzun tutun. Oral yapıyormusun
+1 yılHarika ya darısı başıma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Onunla konuş bunu dile getirmek gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Istersen gizlice baskasi ile olabilirsin amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aldatacaksan boşan
00 Yorumlane gibi bir sorununuz var erken mi boşalıyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Buradan açık açık yazılmazki
00 Yorumla
+1 yılgizemli davran kazanırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu söyleyebilirsin kibar dille ,
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Sen yönet oturumu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak sorun nedir
06 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olamıyorum belki de sorun bendedir bilmiyorum
- +1 yıl
Öncesinde sana oral yapmıyor mu
Soran+1 yılHayır yapmıyor
- +1 yıl
Onu yapsa zaten baya uyarılip zevk alırsin
Soran+1 yılBelki de haklısın
- +1 yıl
👅 Dil her zaman ise yarar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHarika bir troll soru, tebrik ederim👍