Cinsel Yaşam Sadece hayal kurarak zevk alıyorum, bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Mastürbasyon yapınca zevk alamıyorum o kadar Sadece hayal kurarak zevk alıyorum, bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Emrah_81 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl sonuçta zevk alıyorsun ya nasıl olduğu çokta önemli değil tahrişte olmamış oluyor işte 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben de zevk alamıyorum o yüzden p*rno izlemekle destekliyorum ya da sexting yaptığım bir kız var onla beraber yapıyoruz 0 0 Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl fantezilerin var normal. merak etmedim değil hayallerini 0 0 Yorumla
Vosvoscu30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sadece baskı ile zevk alamazsın zaten normal zevk almaman 0 0 Yorumla
murat1934g Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Normal ama birde cinsel ilişki yasasan bnce o bambaşka 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence guvenilir bir partner bul ve oral yaptur 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl normal hepimiz aynıyız neredeyse 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayal olmadan yaparken bile sevk olmaz 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Temas olmadı mı hiç 0 0 Yorumla
sohbtsevnler Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sanalla yaşa derm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sanal en saçma şey zaten Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Yaptn mı Yorumla Soran +1 yıl Bir ara denedim ama saçmalık daniskasi Yorumla sohbtsevnler +1 yıl Karşındakine bağlı Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka o da aynı şeyi söylüyor zaten. Yaladım çıktım sürttüm emdim vs... Yorumla sohbtsevnler +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sonuçta zevk alıyorsun ya nasıl olduğu çokta önemli değil tahrişte olmamış oluyor işte
ben de zevk alamıyorum o yüzden p*rno izlemekle destekliyorum ya da sexting yaptığım bir kız var onla beraber yapıyoruz
fantezilerin var normal. merak etmedim değil hayallerini
Sadece baskı ile zevk alamazsın zaten normal zevk almaman
Normal ama birde cinsel ilişki yasasan bnce o bambaşka
Bence guvenilir bir partner bul ve oral yaptur
normal hepimiz aynıyız neredeyse
Sapyoseksuel'sin belki
Bi gün gerçeğini yaşarsan geçer
yapmasını bılmıyorsun
Hayal olmadan yaparken bile sevk olmaz
Kimin hayalini kuruyon kız zilli
mastürbasyon hayalle olur zaten
Temas olmadı mı hiç
normal değil.
Sanalla yaşa derm
Sanal en saçma şey zaten
Yaptn mı
Bir ara denedim ama saçmalık daniskasi
Karşındakine bağlı
Ne alaka o da aynı şeyi söylüyor zaten. Yaladım çıktım sürttüm emdim vs...
tamam
Kolay gelsin bebem
Or al yaptırmalısın
Sıkıntılı bir durum