Eskiden saatlerce sevişip zorla ilişki oluyordu şimdi ilişki rahat kolay rahatlama oluyor ve eskisine göre daha çabuk islaniyorum uzun süre sevisme yaşayınca rahatlama olunca canım cinselik istemiyor bizde artık sevişme dakikalarını düşürüp hemen ilişkiye giriyoruz öyle daha rahat oluyor ilk ilişki ile sonraki ilişkiler çok farkli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki vücut alışmış bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama artık çabuk oluyor rahatlıyorum diyorsan bu belli bir yerden sonra sıkar her şey sıkar sadece bu değil o yüzden birazcık ara ver şöyle bir ay filan hiçbir şey yapma bakalım sonrasında ne gibi şeyler değişecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum eskiden kaslarım ağirirdi kas agrisi olurdu zevk alamazdim şimdi ne ağrı ne bir şey hafif acı ve aşırı zevk alıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafan ilk zamanlara göre daha boş oluyor ve ilk zamanların verdiği endişe falanda yok ondan bir arkadaşımla yıllar önce içiyoruz bir kafede anlatıyor ilk zamanlar kafam doluydu diyor can yanması ve hamile kalırım falan diye bir korku ve evden gizli yaşanan cinseliğin endişesi derken bu gibi sorunlar zamanla aşılıyor ve ilişkiye girerken kafa boş oluyor ve sevişmeye kendini veriyorsun diye bahsetmişti kendisi senin durumda bundan ibaret sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha rahatım önceden bacaklarım kaslarım ağirirdi şimdi rahatım tam tersi hatta daha çok rahatlatıyor beni :)
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. İlk başlarda birbirinizin vücudunu tanımıyordunuz ondan o kadar uzun sürüyordu şimdi ise karşılıklı hangi bölgelerden zevk aldığınızı bildiğiniz için ilk zamanlara göre sürenin kısalmış olması normal tabi.🙃🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılAh saol canım bende öyle düşünüyorum ama yinede teşekkür ederim yorumunuz için bazıları sorun demiş ama bence sorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Kadın ilişki yaşadıkça seks süresi kısalır erkek te ise uzar
02 Yorumla
Soran+1 yılBilgi için teşekkür ederim
+1 yılSeviştikçe sulanırsın. Hemen mi sulanıyorsun artık?
07 Yorumla
Soran+1 yılHemen 2 3 dakika sevişelim sulaniyorum eskisi gibi saatlerce değil direk girsin istiyorum
- +1 yıl
Anladım. Şuanki partnerin daha mı seksi geliyor?
Soran+1 yılYok aynu kişi ya 2 3 kere yaşadık tam birleşme olarak ilkte saatlerce sevişiyorduk ancak sulaniyordum şimdi hemen sulaniyorum
- +1 yıl
Anladım. Daha mı çekici geliyor peki? Yoksa tecrübe arttıkça suyun da mı arttı ;)
- +1 yıl
Hemen girmesi mi tahrik ediyor seni
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çok iyi işte. Var mı fantazilerin kurduğun?
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nasıl haz alıyorsan öyle yap
04 Yorumla
Soran+1 yılErkenden 😬giris
Soran+1 yılÖyle yapicaz artik
+1 yılBedenin ve ruhun cinselliğe alışmıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya hemen girsin istiyorum yoksa olmuyor ilişki çok çabuk rahatliyorum bu defa karşı tarafa haksızlık oluyor 2 3 dakika sevişmek yetiyor bana
- +1 yıl
Partnerine de alışmışın. Partnerini değiştirip yaşamalısın. Tebdili mekanda ferahlık vardır.
Soran+1 yılDegistirmem onu seviyorum ilkim benim
+1 yılBunun adı monotonluk :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç boşalamıyorum
117 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorlar o zaman.
Soran+1 yılİlk iliskinse normal bendede öyle oldu eğer ilk değilse doktora gozuk sorun olabilir
- +1 yıl
İkisi de kötü öteki de kötü bence. senin kide
Soran+1 yılZamana bırak ben 3 iliskimde zevk aldım ilk acı oluyor normal bosalamaman ne oldugunu anlayamiyorsun acidan zamanla acı azalıp zevke odaklaniyorsun
- +1 yıl
Çok kötü ya karşı taraf için bu
Cevap sahibi+1 yılİlklerde de boşalamıyordum ama daha çok zevk alıyordum. Seninki de anormal ayrıca. Çoğu kadın önsevişmeyi uzun tutmak ister. Adam 1 saat oral yapsa dur demem ben
Cevap sahibi+1 yılAyrıca az biliniyor veya önemsenmiyor ama kadınlarda da erken boşalma var bence sen de görün
- +1 yıl
Ben bayılıyorum oral yapmaya ama biyerden sonra dilin uyuşuyor.
- +1 yıl
Hahaha.. tadını çıkarıyorsun 👍
Soran+1 yılSorun olsaydı ilkte sorun olurdun ilklerde uzun süreli sevişme yaşıyordum olmuyordu
Soran+1 yılİlkte acidan başka bir şey olmuyorduki
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma kadınlarda da var olan bir durum. İlla ilklerde de olacak diye bir kaide yok ama erken boşalma kadınlarda da var. Ayrıca ikinci üçüncü orgazmı da yaşayabiliyor olman gerek. Altında yayan mutlaka psikolojik bir sorun var.
- +1 yıl
Siz farkındasınız masalalh olaylarin
Soran+1 yılÖyle olsa masta erken boşalma olurdu mastürbasyon erken boşalma yaşamıyorum neyse ilerleyen zamanda göreceğim
- +1 yıl
Ekleeee :)
Soran+1 yılAma yinede saol daha yeni başladık bunun etkeni vardır ilerleyen zamanda yine devam ederse doktora gözükürüm bence sende gozuk seninki de normal değil hiç boşalmadigini söylüyorsun bu da sıkıntı
- +1 yıl
Açılırsın yavaş yavaş alışıyosun takma kafana
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala aynı kişiyle misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildik 1 yildir partnerim yok
Cevap sahibi+1 yılNeden? Birini istemiyor musun hayatında?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle zaten yaşamın kuralı bu
012 Yorumla
Soran+1 yılSözde birde bakireler daha çok sulanır derler 😬bende mi ters oldu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılSulanmaması daha iyi bence :) ama senin için problem karşı taraf için iyi bişey bence
Soran+1 yılEvet ama saatlerce sevişme olunca sulanamiyorum ilişki açısında Allah'tan partnerim uzun sevişme sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşımda senin gibi çok geç sulanıyor ve geç geliyor bende mecbur ilaç kullanıyorum
Soran+1 yılİlkimiydin?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılOndan ya sonrasında sorun olmaz bende öyleydim
Soran+1 yılUzun uzun sevişin vücudu alışık değil 😬ben gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen sonra düzeldi ya 🤣 beni eklesene sen
Soran+1 yılNasıl ekliycemki gizlisin
Cevap sahibi+1 yılYorum atıyorum açık dreamfears ekle
Cevap sahibi+1 yılBeğenide attım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki alıştın
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında