Cinsel Yaşam Seks sırasında ne duymak istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Nedense fısıltılı konuşmalar beni hep daha da azd. r. yor Güncellemeler+1 yıl E buradaki kızların seks hayatı yok galiba 😂 Seks sırasında ne duymak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kulagına her pozisyonda egilip fısıldamak argo konuşmak azdırıcı evet 1 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Karşılıklı sevgi sözleri ve izlemeler, ilişkiye renk ve tutkulu ilişki isteğini kamçılar 1 0 Yorumla
Vosvoscu30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sadece sexs sırasında argo kelime kullanırım beni çok yükseltir tabbi partneriminde hoşuna gitmesi gerekir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde kullanmıyorsun yni Yorumla Vosvoscu30 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fısıltı ile edilen küfürlerin sonradan sesli olarak küfüre dönüşmesi 1 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Rahat ve sansürsüz konuşmalar herzaman için daha çok tahrik edicidir. 1 0 Yorumla
YaLNızz_Adammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fısıltılı konuşma esnasında nefes alış verişini boynunda vs hissetmen daha da şehvetlendirir 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. fısıltı beni de azdırıyor. kendimi tutamayıp argo konuşmaya başlıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fısıltı, zevk aldığını belli edecek sekilde hararetli konuşmalar, nefes alip verisi (tabiki gündelik zamandaki nefes alip vermesi gibi değil) 2 1 Yorumla unique-identity +1 yıl Soludukca tenini coşar yuregim Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. ben işime odaklanırım. sonra tempoyu ve karşı tarafın sesini dinlerim. mis gibi ritimli klasik müzik gibi kulaklara 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüz ifadesi ve inlemeleri beni bitiriyor. O zevkin hissiyati efsane 1 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Libido yukselten daha sert daha hizli cumleleri beni benden aliyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kalçasına tokadı basıp sen benim neyimsin deyince duyacağım tahrik edici cevaplar. 1 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Bağırtmak hoşuma gidiyo açıkçası ksjdfk 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Komik geliyo banaa ayrıca komşulara yazık Yorumla benAzazil +1 yıl Rol yapmaktan bahsetmiyorum ya. Gerçek anlamda olanından. Ayrıca kim takar komşuları skjdf Yorumla Soran +1 yıl İyi eğlenceler dilerim Yorumla benAzazil +1 yıl Sağol sana da Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kesinlikle... ;)bir de erkeğim falan denmesi. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen benim neyimsin sorusu nefes kesici değil mi ya 😂 Yorumla dreamliner61 +1 yıl cevabını merak ettim? :) Yorumla dreamliner61 +1 yıl bir de bana sorduğunu hayal... :) Yorumla Soran +1 yıl 🤫😋😋 Yorumla dreamliner61 +1 yıl susamam artık imkansız :) Yorumla dreamliner61 +1 yıl kiminle yaşıyorsun bu dediklerini acaba :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Minik minik inlesin aşkım s. k beni diye 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorla siiiikiyoruz sanki Yorumla Soran +1 yıl 😂 Belli ki öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslaaa Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. bacım ben sik beni , çok iyi *, 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hepsi seks ustası aslında 1 0 Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Ne istedigini soylemedi veya inlemesi 1 0 Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Normal hep sessiz calistigin için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunada kulp taktınız ya daha ne diyim Yorumla karamsssss +1 yıl Ne diyeceğim a.. q Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha sert s. ik beni erkeģim denmesi hoşuma gider. 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasıl istersen öyle konuş itiraz etmem 😜😜 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. hoşuna gittiği için 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Argo kelimeler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Genelde ole kadnlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geneliyle yattın herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bikaç diyelm Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl ohhh sesi 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl teşekkürler soran Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İlginç bir durum 0 14 Yorumla Soran +1 yıl İlginç olan ne Yorumla kanarya001907 +1 yıl Fısıltılı konuşma ben daha çok sert ve çığlık içinde olan ilişkide yükselirim Yorumla Soran +1 yıl Zevkler tartışılmıyor işte yüksek ses heyecanımı kaçırır benim Yorumla kanarya001907 +1 yıl Sen romantik bakıyorsun buna ama öyle başlayıp bitiriyorsan çok uzun sürmez Yorumla Soran +1 yıl Yşdığım şeyler için fazla emin konuşuyorsun yeterince uzun oldu bugüne kadar Yorumla kanarya001907 +1 yıl Erkekler romantik ilişkileri uzun yürütmeyi sevmez ben büyük oran için söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl "Büyük oran " nasıl bir anket sonucu böyle bir sonuca vardınız Yorumla kanarya001907 +1 yıl Erkekler artık bu p**** sektörü sayesinde ya da oradan görerek kadınların sertlikten hoşlandığını algılayıp bu şekilde ilişki yaşıyor ama Kadınlarda da bu eğilim çok fazla küfürlü seks aşağılanma ve benzeri Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla po. no izlemişsiniz biraz ara verseniz iyi olur Yorumla kanarya001907 +1 yıl Buradaki kadınların yorum ve sorularını görsen şaşa kalırsın Yorumla Soran +1 yıl Yazmakla yaşamak aynı olmuyor ve bazıları sadece çok yorum alıp sohbet edebilmek için abartıyor Yorumla kanarya001907 +1 yıl Ben yaşadığımdan yola çıkıyorum fanteziyi severim bunu yaşayabileceklerle yola çıkarım yumuşak seks bana göre değil Yorumla Soran +1 yıl Baya geniş kitleyi kapsayarak konuşuyorsun jigolomusun Yorumla kanarya001907 +1 yıl Jigolo değilim ams seks yapmak karşı cinsle beraber olmak fantezi olarak geniş yelpaze seçeneğini severim oralda orgazm edemediğim kadın olmamıştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
kulagına her pozisyonda egilip fısıldamak argo konuşmak azdırıcı evet
Karşılıklı sevgi sözleri ve izlemeler, ilişkiye renk ve tutkulu ilişki isteğini kamçılar
Sadece sexs sırasında argo kelime kullanırım beni çok yükseltir tabbi partneriminde hoşuna gitmesi gerekir
Normalde kullanmıyorsun yni
Kesinlikle
Fısıltı ile edilen küfürlerin sonradan sesli olarak küfüre dönüşmesi
Rahat ve sansürsüz konuşmalar herzaman için daha çok tahrik edicidir.
Fısıltılı konuşma esnasında nefes alış verişini boynunda vs hissetmen daha da şehvetlendirir
fısıltı beni de azdırıyor. kendimi tutamayıp argo konuşmaya başlıyorum.
Fısıltı, zevk aldığını belli edecek sekilde hararetli konuşmalar, nefes alip verisi (tabiki gündelik zamandaki nefes alip vermesi gibi değil)
Soludukca tenini coşar yuregim
ben işime odaklanırım. sonra tempoyu ve karşı tarafın sesini dinlerim. mis gibi ritimli klasik müzik gibi kulaklara
Çok fena şeyler şimdi buradan yazarsam beni linç ederler
Yüz ifadesi ve inlemeleri beni bitiriyor. O zevkin hissiyati efsane
Libido yukselten daha sert daha hizli cumleleri beni benden aliyor
Kalçasına tokadı basıp sen benim neyimsin deyince duyacağım tahrik edici cevaplar.
Bağırtmak hoşuma gidiyo açıkçası ksjdfk
Komik geliyo banaa ayrıca komşulara yazık
Rol yapmaktan bahsetmiyorum ya. Gerçek anlamda olanından. Ayrıca kim takar komşuları skjdf
İyi eğlenceler dilerim
Sağol sana da
kesinlikle... ;)
bir de erkeğim falan denmesi.
Sen benim neyimsin sorusu nefes kesici değil mi ya 😂
cevabını merak ettim? :)
bir de bana sorduğunu hayal... :)
🤫😋😋
susamam artık imkansız :)
kiminle yaşıyorsun bu dediklerini acaba :D
Minik minik inlesin aşkım s. k beni diye
Zorla siiiikiyoruz sanki
😂 Belli ki öyle
Aslaaa
Argo kelimeler
argo sözler özellikle
bacım ben sik beni , çok iyi *,
Hepsi seks ustası aslında
Konuşmalar etkili oluyor evet
Ne istedigini soylemedi veya inlemesi
Normal hep sessiz calistigin için
Bunada kulp taktınız ya daha ne diyim
Ne diyeceğim a.. q
İnleme ve yüz ifadesi beni benden alıyor
3 cümle onu baştan alıyor onu ve diğerlerini
Kısık sesli inlemeler
Daha sert s. ik beni erkeģim denmesi hoşuma gider.
Bana erkeğim denmesi hoşuma gider
Evet o herkesi tahrik eder
Nasıl istersen öyle konuş itiraz etmem 😜😜
Evet zevkli oluyor
hoşuna gittiği için
Normaldir tabi azdirir
Argo kelimeler.
Ya inleme sesi geliyor ya da birleşme sesi😂
Her şey
Genelde ole kadnlar
Geneliyle yattın herhalde
Bikaç diyelm
ohhh sesi
teşekkürler soran
Bir de inilti..
İlginç bir durum
İlginç olan ne
Fısıltılı konuşma ben daha çok sert ve çığlık içinde olan ilişkide yükselirim
Zevkler tartışılmıyor işte yüksek ses heyecanımı kaçırır benim
Sen romantik bakıyorsun buna ama öyle başlayıp bitiriyorsan çok uzun sürmez
Yşdığım şeyler için fazla emin konuşuyorsun yeterince uzun oldu bugüne kadar
Erkekler romantik ilişkileri uzun yürütmeyi sevmez ben büyük oran için söylüyorum
"Büyük oran " nasıl bir anket sonucu böyle bir sonuca vardınız
Erkekler artık bu p**** sektörü sayesinde ya da oradan görerek kadınların sertlikten hoşlandığını algılayıp bu şekilde ilişki yaşıyor ama Kadınlarda da bu eğilim çok fazla küfürlü seks aşağılanma ve benzeri
Çok fazla po. no izlemişsiniz biraz ara verseniz iyi olur
Buradaki kadınların yorum ve sorularını görsen şaşa kalırsın
Yazmakla yaşamak aynı olmuyor ve bazıları sadece çok yorum alıp sohbet edebilmek için abartıyor
Ben yaşadığımdan yola çıkıyorum fanteziyi severim bunu yaşayabileceklerle yola çıkarım yumuşak seks bana göre değil
Baya geniş kitleyi kapsayarak konuşuyorsun jigolomusun
Jigolo değilim ams seks yapmak karşı cinsle beraber olmak fantezi olarak geniş yelpaze seçeneğini severim oralda orgazm edemediğim kadın olmamıştır
Bastır Baran’ım