Cinsel Yaşam Seks sırasında duymak istediğiniz şeyler neler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne duysanız sizi tahrik eder? Seks sırasında duymak istediğiniz şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Duymak istediğim şeylerı yazıp da fenomenlik rozetlerimi mi kaptırayım ks’ye? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kocacım, erkeğim, daha sert, gibi cümleler aşırı tahrik edici. Tabi daha fazlası da var ama buradan yazamıyorum... 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eklersen daha da detaya gireriz. Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/2w2sjnrff58 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İyyy Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl serdarr dfgkfgujfhf Yorumla dündündürbugünbugün +1 yıl asdasfasdfasdf Yorumla
ToprakPoyraz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Partnerimin daha önceki ilişki lerini anlatmasi veya sınır dışı hayalelr kurdurmasi 0 0 Yorumla
Technophile Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hazzın getirdiği tatlı inlemeler ve nefes sesleri gerisi yapmacık. 0 0 Yorumla
dündündürbugünbugün Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl zil ve telefon sesi hariç gerisi farketmez. 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Dewamke 1 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. En neler söylüyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Henüz yapmadım Yorumla veledron75 +1 yıl Yapsan neler söylersin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum o an içimden ne gelirse Yorumla veledron75 +1 yıl Takip et ordan konuşalım Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Birdaha yapalim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Duymak istediğim şeylerı yazıp da fenomenlik rozetlerimi mi kaptırayım ks’ye?
Kocacım, erkeğim, daha sert, gibi cümleler aşırı tahrik edici. Tabi daha fazlası da var ama buradan yazamıyorum...
Eklersen daha da detaya gireriz.
İyyy
serdarr dfgkfgujfhf
asdasfasdfasdf
Partnerimin daha önceki ilişki lerini anlatmasi veya sınır dışı hayalelr kurdurmasi
Hazzın getirdiği tatlı inlemeler ve nefes sesleri gerisi yapmacık.
Duymak istediklerimi yazsam şimdi site engeller beni
zil ve telefon sesi hariç gerisi farketmez.
Memnuniyet belirten kelimeler kafi
Dewamke
Zevkten inleme sesi 😉
İnleyen nağmeler...
Hadi gir artık demesi hoşuma gidiyor
çok şey :D
grup tarzı şeyler
En neler söylüyorsun
Henüz yapmadım
Yapsan neler söylersin
Bilmiyorum o an içimden ne gelirse
Takip et ordan konuşalım