- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla onun düzenine ayak uyduruyorsun :)
ama sürekli her gün seks yaparak da bi yerden sonra monotonlaşacak hayatınız. seninkinin istediği düzen ne güzel işte zamanı dolu dolu beraber geçirmenize odaklı. sadece seks odaklı değil. her gün olmasın da gün aşırı olsun, haftada 3 olsun kâfi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıluyumsuzluk bu. ben de her akşam eşime sarıldığımda tahrik olup seks istiyorum ama bulduğum şey haftada bir. napsam da olmuyor. hormonal takviye, gıda desteği, psikolojik destek, romantizm... yok olmuyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de diyorum acaba ben mi değişiğim kendimi suçlamaya başlamıştım. d isteğimi belki etmesem o da öyle olur mu felan düşünüyorum. Ama yok yani yanında yatınca dayanamıyorum bir de gelip boynumdan kulağımdan öpüyor ben devamını getirmeye çalışınca müsade etmiyor veya hadi uyumamjz lazım felan diyor tabi her zaman değil ama pes peşe yapmayı istemiyor ediniz gibi haftada 1-2 gece güzel ilişki ona yetiyor
Cevap sahibi+1 yılbi de erkek kadını suçlar. karısına yetişemez, isteğine yetişemez, karısını azgınlıkla suçlar. sevgilinin suçlamasına müsaade etme asla. eşim de elini daldırır sertliğimi okşar. sonra beni öper uyur. iyi de 3 posta atacaktım ben? :D öyle azdırdın? sonra da hadi gel yap der. boşalayım da bitsin diye. tutku ateş yok..
Soran+1 yılahahaah aynısı gerçekten ya. Geliyor göğsüme alt kısma elliyor arkadan yaslanıyor öpüp hadi uyku diyor. Gel de uyu onun üstüne...
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilmişiz. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedim 😃 azdırıp azdırıp uyuyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama ben 48 yaşındayım. Hergün değil her sabah ve her akşam seks yapsam yine doymuyorum. Onun bir hormon testi yaptırmasında fayda var bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte demekki seni sadece cinsellikle ibaret görmüyor ayrıca belki de sıradanlaştırmak istemiyordur hani çünkü her zaman olursa belli bir yerden sonra olay aslında kendini kaybeder o yüzden olayın tadını kaçırmak istemiyor olabilir mantıklı bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBenim normalim, her gün seks yapmak hatta belki günde iki ama her insan bu istek ve libidoya sahip olmayabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. her gece ve her sabah kesinlikle ve haftasonu evdeysem de gun içinde yine kesinlikle seks yapmam gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
geçmiş olsun sen tam kardeşim yering olmuşsun sana afiyet olsun 😁😁 00 YorumlaSenden hoşlanmıyor olabilir, erkekler kolay kolay sekse doymaz. Tahrik olmasına rağmen kendini frenlemesi de şüphe uyandırıcı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılIstekli olsa firenlemez yanlisin var
Adamdaki sansa bak ama soyleyim erekeyin seni gonderir02 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe mi öğrensen ilk... neyi gönderir ne demek istedin anlaşılmıyor bile
- +1 yıl
boş ver anlasaydin
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. İsteyenler senin gibisini bulamaz istemeyenlerde tam tersi yakında sen ayrılırsın bundan ondan sonraki de o ister sen vermezsin hayat işte
01 Yorumla
Soran+1 yılHer anlamda ilkim olduğu için sanırım benim için yeri çok farklı. Ona bakınca dokununca bile arzuluyorum. Onun zevk alacağı her şeye okeyim mesela bunu biliyor ama denemek istediği şeyler olduğunu biliyorum ama denemiyor bile klasik ilişki tercih ediyor. Ve evet galiba bundan başka biriyle olsam bu konularda çok daha geri dururum
+1 yılAnormaldir net seks yapmadan duramayiz seks hergun olsa yinede yaparım net
00 Yorumla
+1 yılO çok yapmış gözü doymuş sen ise daha yenisin o yüzden isteğin çok. Yaşlarınız kaç
00 Yorumla
+1 yılHergğn olmasa da 2 günde bir istiyor insan yaşlanmasını sürece tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 günde 1 o da istiyor
- +1 yıl
Normal o zaman
+1 yılhergün seks zaten olmaz neden senın vajınan kasları ve penis vok zarlnır kızarır peniste ucuk cıkar istemsiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değildir pasif gaydir
02 Yorumla
Soran+1 yılqlxlkee herkesi kendin gibi mi sandın.
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Sen her saat istiyotsun galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılHer saat olmasa da her akşam yapsak fena olmaz. ve haftasonları da sabah uyanınca, evdeysek gün içinde de.
Kızın abazası da çekilmiyor üzüldüm çocuğa
02 Yorumla
Soran+1 yıl:/abazalik değil ki
Hergun olsa hergun yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoymus biri iicn zor doymamis birini secseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün seks yapılmaz zaten ideal hafta da 3
06 Yorumla
Soran+1 yılYa uzun süredir birlikte kalıyor olsak okey 2-3 günde bir yapalım ama zaten bir haftadır beraber kalıyoruz ve öncesinde de çok özlemiştik birbirimizi o yüzden öyle istiyorum
Cevap sahibi+1 yılErkek kadın gibi değil biz daha çok yoruluyoruz o devamlı olmuyor benim rekor 2 hafta oldu ben öule yaparım öyle ederim diye erkek yalan söyler
Soran+1 yılBundan önce de 2 ay sürekli görüşmüştük ama ortam sıkıntısından ramazan felan derken seks yapamamistik. Otele gitmiştik sonra. Tek gecede 5-6 kez yaptı. Ve evet gerçekten de erkek yapınca yoruluyor önceki geceden çok yordun diyip geçiştirdi ben kucağına çıkınca bile yapmadı dün mesela.
Cevap sahibi+1 yılAnladım doğrudur benim günlük rekorum 4 baya yorulmuştum ben daha çok oralle davem ederim yetmediği yerde kadını Red etmem oral yaparım
Soran+1 yılO da eliyle devam ediyor ben hala istekliysem ve o tekrar yapamayacak haldeyse. Doyuruyor ama iş ki kendi canı isteyip ilişkiye başlasın
Cevap sahibi+1 yılYaptığı uyugun bir şey değil yaptığı bencilik olur dedğim gibi yetmediği yerde oral devm ederim ki sağlam da yaprım çoğu yaptığım tatmin olmuştur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahrik et elle oksa ister yani
04 Yorumla
Soran+1 yılYa dün mesela adamın dudağına yapıştım TV izlerken o, kucağına oturdum. Öptü gel bebeğim izleyelim güzelmiş diyip yanına oturtturdu
Cevap sahibi+1 yılAlttakini eline alacaksın önemli olan o
Soran+1 yılHer zaman olmasa da elliyorum, ereksiyon olmamışsa huylandim aşkım deyip elimi çekiyor, ereksiyon olmuşsa bak çok istiyorum şu an değil ama yorgunuz veya yarın çıkarırsın acısını felan felan gecistiriyor. (Ama kendi yapmak istiyorsa o an hiçbir şey dinlemiyor ve başlatıyor)
Cevap sahibi+1 yılbence direkt indirir sürtmeye başlarsın ne durdurabilir ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke şöyle ilişkim olsa
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o normal sen anormalsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yollu görüyo
00 Yorumla
+1 yılSen ne istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle seks, ben çok abartı şeyler yapmayayım ama o eve girdiğimiz anda dayanamasin atlasın
- +1 yıl
İki sevgili lazim sana
Soran+1 yılHayır ben sadece onu istiyorum
- +1 yıl
Yetmiyor sana
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler