Mutsuz veya tatminsiz bir cinsel hayat boşanma sebebi midir sizce de.
Mutsuz bir cinsel hayat boşanma sebebi midir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır değildir. Sorunlar konuşularak halledilebilir. Çiftlerin birbirlerine istek ve düşüncelerini açıkça ifade edebilmeleri gerektiği düşüncesindeyim.
Cinsel isteksizlik de dahil her sorun psikolojiye bağlıdır. Kendini yeterince ifade edememiş, düşünsel okarak bastırılmış veya karmaşık ruh halinde olan kimselerde görülebir durumlar. Kişi ya aşırı isteksiz olur ve bambaşka düşünceker ile cebelleşir, ya da tüm he şeyi reddedip tamamen cinselliğe bürünür, aşırı isteklidir.
Çift terapisi önerebilirim. Kişilerin önce ayrı ayrı, sonra bir arada konuştuğu ve sorunların kaynağına inip çözümlenmesine yardımcı olunan bir tedavi türüdür. Fakat unutmayın ki her iki tarafın da istemesi ve inanması en önemli faktörlerden biridir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değildir. Sorunlar konuşularak halledilebilir. Çiftlerin birbirlerine istek ve düşüncelerini açıkça ifade edebilmeleri gerektiği düşüncesindeyim.
Konuşarak çözülmemis ise
Doğru iletişim kurulmamıştır o halde.
Bence bu sorun iletişim ile çözülür diyemeyiz. İllaki konuşulup çözüm bulunabilir ama her zaman değil
Cinsel isteksizlik de dahil her sorun psikolojiye bağlıdır. Kendini yeterince ifade edememiş, düşünsel okarak bastırılmış veya karmaşık ruh halinde olan kimselerde görülebir durumlar.
Kişi ya aşırı isteksiz olur ve bambaşka düşünceker ile cebelleşir, ya da tüm he şeyi reddedip tamamen cinselliğe bürünür, aşırı isteklidir.
Hangisi tercih edilir bu durum arasında kalınsa
Çift terapisi önerebilirim. Kişilerin önce ayrı ayrı, sonra bir arada konuştuğu ve sorunların kaynağına inip çözümlenmesine yardımcı olunan bir tedavi türüdür.
Fakat unutmayın ki her iki tarafın da istemesi ve inanması en önemli faktörlerden biridir..
Anladım ;) meslek ne sizin
Benim alanım değil maalesef. Tamamen başka sektördeyim. Fakat bilgim kadarı ile yardımcı olmak adına görüşümü belirttim.
Anladım teşekkür ederim yok biliyor gibi geldinz de.
Bu arada böyle bir sorunum yok :)
Evet, eşini tatmin edememek dinimizde de oldukça büyük bir günahtır.
Hangi ayet?
İnternetten bakabilirsin dostum
Yazdigina gore biliyorsundur diye dusunmustum
İslami bir sitede okumuştum, hangi ayet olduğu aklıma gelmiyor şu an
Ben kuran’i okumustum, aklimda boyle bir sey kalmamis. Tekrar okumam lazim demek
Bence sebebi olabilir :) cünkü gerçekten çok kötü bir şey sonu aldatmaya gidebilir
Kesinlikle
Evet
Evet
Mutsuz bir cinsel hayat nedir sence
İsteksizlik, eşlerin birbirini tatmin edememesi.
İsteksizlik fena zaten. Hele birisi istekli diğeri isteksizse durum facia
Evli misiniz bu arada
Değilim
Bunları yaşamak fena olurdu evli birisi içinde.
Peki evlilikte cinsellikte sınır olmalı mi
Bu tamamen çiftlerin kendi isteklerine ve tercihlerine bağlı. Saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum
İllaki saygı duyulmalı. İki tarafta istemeli. Ben sizin düşüncenizi sormuştum