Yıllarca merakla beklediğim, hayalini kurduğum ilk öpüşmem tam bir kabustu. Tam anlamıyla odunun tekiydi ve beni sevmiyordu. Ama ona karşı o kadar yoğun bi çekim hissediyordum ki karşı koymak istemedim. Ama kendimi tamamen ona bırakamadım da, geri çekildim birkaç defa. Güvenemiyodum çünkü. Öpüşme denemesi oldu bizimki daha çok. Öpüşmeyi daha büyülü bi şey olarak bekliyordum. Acaba o beni sevmediği için mi böyle hissettim? Yoksa öpüşme filmlerde gördüğümüz gibi olağanüstü bi şey değil mi? Beklentiyi mi yükseltmisim acaba ben? Yoksa herkesin ilk öpüşmesi böyle mi olur? NOT: Onun ilk değildi, oldukça deneyimli biri.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılalınma ama ben ilkimi ilk okul 1 de yapmıştım ve hem benim için hemde o ansızın öptüğüm kızın buna rahmen kendini geri çekmeyişi de bi işarettiyse onun için cinsel anlamda olmasa bile (zira yaş 7) his olarak güzeldi tecrübe ile olmuyo bu işler ve cinsel çekim de ancak bir yere kadar duygu yokmuş aranızda onun sevgisizliği senin isteğini de mahvetmiş bir daha yapmaya kalkarsan sevdiğin biri ile yap.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılBelki ten uyumu yoktur
Ikinizinde memleketi aynı mı
Ve öpüşürken başka bir şey yapmadımı
Siksiki sarilmadimi mesela02 Yorumla
Soran+1 yılBi eliyle belimden tutuyodu, diğer eli yanağımdaydi. Sıkı sıkı tuttu kaçmıyım diye 😂
- +1 yıl
'ten uyumu yoktur
Koylun mu
Aynı hemserin mi
Evet oldukça deneyimli dün akşamda kızın birtanesiyle ben öpüştük olmaz böyle bişey dudaklarımı ısırdı kendini kaybedip resmen seninde deneyimli demen s@lakça olmuş
00 Yorumla
+1 yılEskiden “bir kadının çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır” derlerdi. Şimdi her 2-3 güzel söze kanan bir kadın topluluğu, zevkini aldıktan sonra giden erkek topluluğu..
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda romantik, zarif adamlar yerine kerestelere ilgi olduğu ve sonradan bu tür yakınmaların sıkça yaşandığı doğrudur.
00 YorumlaFrench Kiss Felan var. Kaliteli öpüşürsen tadından yenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılYok biz o kadar ilerleyemedik maalesef
+1 yılKadınlar böyle işte. İlk anlarda gökyüzüne uçmak ister. Hâlbuki zamanla oluyor bu işler.
00 YorumlaHiç sevmem karşı tarafın ağzındaki bakteriler aklıma gelir🤢 Evet Başak Burcuyum
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatı kendine zindan eden basaklarr :)
Benim ilk öpücüğüm 14 yaşında olmuştu çok güzeldi valla ağlamıştım sevinçten evde ajsowldowwpwp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk yoksa, helal daire yoksa herkes kullanılır, kimse keyif almaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilkler unutulmazmis nah unutursun artık kötü bir anı olarak ömür boyu hatırlarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
Cevap sahibi+1 yılhahahahh 😂 ne demek her zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki filmlerdeki gibi degil
00 Yorumla Duygular çok önemli sizde duygu yokmuş
00 YorumlaTiksinç dünyalı adetleri
00 Yorumla
+1 yılAcemice denk gelmissin
06 Yorumla
Soran+1 yılYo acemi değildi
- +1 yıl
Normalde iştahlı öpüşmenin gerekirdi kız mesela ısırarak ara sıra dudakları dilini içinde iştah kabartmasi gerekirdi
Soran+1 yılBen kaçtım sürekli ya nedense.
- +1 yıl
Sen neden çekingen davrandın belkide hani ten uyumamış olabilir Bi anda istek gitmiş olabilir çünkü sen kalmasaydın daha Bi zevk alabilirdin tabi öpüşürken elleriniz boş durmamış lazım o ayrı
Soran+1 yılAa bi de elleticez mi, yok artık
- +1 yıl
Aslında o işin dozunu arttirir kız karşılıklı zevk diyelim yani öpüşürken boşalmak isteyen ler genelde yapar sen yaparsın yaomazsin bilmem. tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yıldudaklarını güzell emmesi lazımdı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım