İlk bulusmada gözlerini kaçırıp ilgisiz davranıp tanıştıktan sonra evlere donerken kolunu omzuma atması daha sonra napiyosun yaa demememden mi yapmistir yoksa hoslandigindan mi tam eve donecekken biryerde daha oturalim gitme diyip oturdugumuzda ben bisiler anlatirken sustugum an dudaktan pat diye öpmesi sonra utandın mı demesi falan...
Sizce boyle davranan bir erkek libidosu mi yukselmistir sadece yoksa hoslanmis sevmiş midir sevmeyen boyle yapar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu sevmistim cok hoslanmistim ama o duygularımla oynadi bence neden boyle piclr beni buluyor hep neden boylesiniz erkekler
Gercekten seven birini taniyodum son olarak o vardi mesela ama bu yasanmisliklar yuzunden onla konusmak istemedim hic o adam cook içli bakıyodu goz goze geldigimizde utaniyodu ama arkadas ortaminda populerdi ama gelipte seni seviyorum ya da konusalim demiyodu tek kelime etmemisti sadece wpden ödev vs hakkinda konusmuslugumuz vardi herneyse kisaca sadece bu kisinin sevdigini hissettim ama neden yaklasmadi bilmiyorum
Herneyse boyle ruh eşi var ya onla kendimi oyle goruyodum ama cocuk bolumde bir benle konusmuyodu herkesle kahkahalar atiyodu benim samimi olmadigim kizlarla baska bolumdekilerlede bazen goruyodum boyle çıtır kizlarla. Bende boyle olunca sinir oluyodum ifadesiz bakıyodum buna hic gulmuyodum bu hareketlerinden dolayi. Sonrada okul degistim numarami degistim kactim herseyden ama hep icimde kaldi bu kisi
Bilmem soruda anlattigim kisiden sonra ilk kez karşılıklı sevdigim biri olmustu beni seveni de ben sevmiyodum mesela bu ilkti belki ondan icimde kaldı olmadigi icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepimizi neden katiyon hepimizle sevgili mi oldun ya
😒
Hata sende sevdigin kisiye gidersen kullanir seni sevene sans ver, sans ver ki seni el ustunde tutsun
Beni sevenler hep p. c oluyo ben napayim bu durumdan sonra sevsem bile karşılıklı olsa bile soğudum herseyden
Sen sevgiyi belki tam anlamiyor olabilirsin en azindan erkek sevgisini hep kullanmak için seviyorum diyene dusmussun yapacak bir sey yok
Gercekten seven birini taniyodum son olarak o vardi mesela ama bu yasanmisliklar yuzunden onla konusmak istemedim hic o adam cook içli bakıyodu goz goze geldigimizde utaniyodu ama arkadas ortaminda populerdi ama gelipte seni seviyorum ya da konusalim demiyodu tek kelime etmemisti sadece wpden ödev vs hakkinda konusmuslugumuz vardi herneyse kisaca sadece bu kisinin sevdigini hissettim ama neden yaklasmadi bilmiyorum
Cesaret edemedi kabul edecegini dusunmedi ya da korktu cekindi belkide sevdigini gozleriyle belli edip senden de ayni karsiligi ve adimi bekledi
Herneyse boyle ruh eşi var ya onla kendimi oyle goruyodum ama cocuk bolumde bir benle konusmuyodu herkesle kahkahalar atiyodu benim samimi olmadigim kizlarla baska bolumdekilerlede bazen goruyodum boyle çıtır kizlarla. Bende boyle olunca sinir oluyodum ifadesiz bakıyodum buna hic gulmuyodum bu hareketlerinden dolayi. Sonrada okul degistim numarami degistim kactim herseyden ama hep icimde kaldi bu kisi
Kacan balik buyuk olur
Evet oyle oldu icimde yara oldu
O da Şu an ne yapiyordur kim bilir
Keyfine bakıyordur
Evet
Sabah rüyamda gördüm ve yoksa bende regl olmasam boyle dusunmezdim Şu an o kisiyi :/
İlgiye ihtiyac olunca insan en son ilgi gordugune ya da istedigine falan mi yoneldin
Bilmem soruda anlattigim kisiden sonra ilk kez karşılıklı sevdigim biri olmustu beni seveni de ben sevmiyodum mesela bu ilkti belki ondan icimde kaldı olmadigi icin
Olabilir ask zaten hic bir aman guldurmuyir
Guldureni gulduruyor ben bahtsizim bence
Ayarsizin tekine benziyor. Okumaz o çocuk ver sanayiye
Ne okumasi ne diyon
Olmaz onunla diyorum yol ver gitsin diyorum. Seni yoran toksik ilişkilerden uzak dur diyorum
Tam istediğim tipte biriydi:/
:) erkekler amacına ulaşana kadar severler
Ne diyosun😔