Yani ben istediğimde tam bir temas bağımlısı olabiliyorum. Ama istediğimde. Biri bana özellikle yüzüme dokununca rahatsız oluyorum. Ben istediğim zaman dokunuyum ama kimse bana ellemesin. Tam olarak bu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana göre mi ilişki yaşayacağız?
Gayet tabii itici gelir.
Oldu yavrum, işimiz gücümüz yok, temas etmek istediğimiz an karşı tarafın isteğinin gelmesini bekleyeceğiz, başka işimiz yoktu çünkü..11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zamanla soğutur insanı diye düşünüyorum. Sonuç olarak her insan birbirine temas eder arkadaş olsun sevgilin olsun farketmez. Bence itici ve ilginç bir davranış 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yok kesinlikle egoistlik falan böyle bir şey aklımdan geçmedi. Benimde bir arkadaşım vardı bırak dokunmayı iltifat etmemden bile tiksiniyordu 😂 bu itici bir şey yani, benimle fazla samimi olma falan diyebilir ki zaten öyle bir durum olsa ben onunla muhattap olmam anladın mı 🤷🏻♂️ ilginç bir durum yani
Yapamazdım öyle biriyle. Tam bir temas bağımlısıyım. Her dakika bir yerine temas etmem lazım mutlaka. Yer önemli değil yani kolu falan da olur illa cinsel algılamayın. Temas önemli.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
21Cevap
Gelmez.
Biri bana izin verdiğim takdirde dokunsun, bu hoşuma gider ama istemediğimde ve rahatsızlık duyacağımı düşündüğüm bir anda dokunduklarında aşırı huzursuz oluyorum. Ben ise birilerine temasta bulunmayı hiç seven biri değilim.51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevdiğim insan ve çocuklarım dışında teması sevmiyorum. Allah'tan pandemi çıktı da bu gereksiz temaslardan kurtulduk😂😂😂
Ama sevdiğim ve çocuklarımla her daim mIRC mIRC olabilirim. 24 saat sarmaş dolaş olurum 😂30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevgilime dokunamayacaksam ne anlamı var. Beni sevmediğini düşünürüm ve ona göre tavır alırım.
22 Yorumla
+1 yılSevdiğim insana temas etmek isterim ama temas bağımlısı değilim.. Mıç mıç istemem yani sürekli.. 😃 Keyifli günler..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Teması hiç sevmem özellikle sıcak olacağı ortamlarda ve üzerimde ağırlık sevmem. Bana hiç itici gelmiyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılNormalde temas pek sevmem ben de ama sevdiğim kişilere karşı öyle değilim, devamlı dokunasım geliyor.
20 Yorumla
+1 yılBence itici tamam illaki insanların dokunulmasını hoşlanmadığı böleler vardır ama genel olarak temas sevmeyen insanlar bana itici geliyor
10 Yorumla
+1 yılBende sevmem saçlarımı okşarsa hayır demem o başka haha
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır, tam aksine bence iyidir, sevmemesi normaldir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. itici değil ama soğutur istemsiz, çünkü libido denen şey kontrolsüz yükseliyo sen karşındakine dokundun da oda bunu isteyecektir
04 Yorumla
+1 yılTemas sevmeyen birisiyim. Yani birisi saçıma veya elime dokunsa dahi rahatsız oluyorum, kötü hissediyorum. Böyle biriyle tanışsam elbette itici gelmez. İnsanlara itici gelmesi pek mühim değil.
30 Yorumla
+1 yılsık sık tik gibi biri değdiği zaman ya da dokunduğu zaman tepki veriyorsa benden uzak olsun.
00 Yorumla
+1 yılBen temas bağımlısıyım eğer sevgilim temas sevmiyorsa soğurum tabi ondan
00 YorumlaItici gelmezde ben yapamam ben aşırı temas bagimlisi bir insanim dokunmadan duramam 😒
00 YorumlaEvet bana göre itici gelir. yanak okşamayı seviyorum ben :))
00 YorumlaFiziki olarak senden hoşlanan kişiden zaten yarar gelmez
00 Yorumlaitici gelmez zaten sevdiklerinin dışında kim sana neden dokunsun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİtici gelmez bana. Senin vücudun, senin yüzün, senin bedenin... Dokunulmasından hoşlanmıyorsan herkes buna saygı duymak zorunda. Aynı şekilde karşındaki kişi de hoşlamıyorsa bu durumdan sen de ona saygı duymalısın.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAferin sana 👍😊
+1 yılTeması seven bir insanım
Hayır itici gelmiyor.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakmasın istemem bu zamana kadar tutmuşum daha da yok
00 Yorumla
+1 yılTemas sevmeyenler genelde sanalcı oluyor 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Dbdhdhddhdxhxh
- +1 yıl
Mesaj alındı sjfg
+1 yılBen temas bağımlısıyım teması da severim
00 Yorumla
+1 yılbana uyar istediğin zaman dokunabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılGelmez çünkü ben de sevemem öyle şeyleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. elbette itici gelir. ne o öyle müze gibi
02 Yorumla
+1 yılEvet itici
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gelmez
10 Yorumla
+1 yılhoşuma gitmez..
temas önemli benim için..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sevgilim temas eded
00 Yorumla
+1 yılTemassız olmaz. 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yoo gelmez
00 Yorumla
+1 yılDeğişik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında