Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. oral bir tutkudur ve bir sanattır. her oral yaparım diyen doğru ifade etmez.
tutkusu olan bunu sanat gibi işleyen farklıdır. sırf partnerine yalakalık olsun diye ifade eden ve bu işi bilmeyen sevmeyen ama sever gibi güörünen farklıdır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılEmin ol değmez geçici ihtiyaç başarın varsa zaten ötekilerde ardından geliyor milletin salyalarının akmasına bakma onlar biryerlerini yönetemeyen acizlerdir
14 Yorumla
Soran+1 yılSence evlilik hayalleri ve bu gibi şeyler düşünmem ve hayal kurmam yanlışmı önc elendi ayaklarımın üzerinde durmam daah mantıklı değil mi 21 yaşındayım
- +1 yıl
Kurabilirsin tabi ama güçlü olmak istiyorsan önce kendim diyeceksin önce hayallerin başarım diyeceksin kimseye eyvallahın olmayacak o zaman güçlü kadın olacaksın ve göreceksin başarı ve güç sana istediğin herşeyi önüne serecek seçeceksin aralarından yaşında genç millet neler yapıyor bin pişman sen yapma pişmanda olma kendine odaklan bu seni daha çekici yapar auran yükselir albenin artar dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlarıda görüyoruz et parçaları resmen hakettikleri gibi muamele görür herkes ne hakettiğine dikkat et beyninle hareket et uçkurlarıyla kalbiyle düşünen kaybeder nokta şaşmaz sekmez bu.
Soran+1 yılTeşekkürler bu güzel yorumun için 🤐
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDaha fazla abartılmalı diye düşünüyorum, az abartılıyor.
41 Yorumla- +1 yıl
Nasil abartilmali
Sorudan anladığım kadarıyla bakireligi bırakacak kadar güzel mi diyorsun evet güzel sma hiçbir şey bekareti bırakacak kadar güzel değil sen dinimize göre yaşa ve kendiji helalin olacak kişiye sakla
00 Yorumla
+1 yılbayan partnerim vajinasını yalatmadıgı için onunla birdaha görüşmemiştim ve onu parkta o gün bırakıp arkama biöe bakmadan uzaklaştım vajina yalamıcaksam asla görüşmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalanmaya başladıgında helede vajina dudakları emilerek somurarak ıslandıkca suyunu icerek bak ne oluyor o zaman sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılne gibi bi çok şeyi bırakmaktan bahsediyorsun mesela?
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an okuyup anneme bakmalıyım kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerek ama evlenirsem yapamam
- +1 yıl
annenize bakmanız vs bir kenara -baba yok sanırım?- zaten önce kendi ayaklarının üzerinde durman gerek, yani okuman gerek. bir de cinsel birliktelik oral vs bunun için illa evleneceksin diye bir şey de yok o da ayrı bir konu ama tercih meselesi tabi. ama cinsellik için evlenmek en büyük hatanız olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantılı bir oral hastası olarak bayılırım ben gün boyu yapmaktan da sıkılmam.. zaafım.. kesinlikle harika bir zevk
00 Yorumla Bu tamamen partnerin ile olan uyumuna göre değişir miğde bulandırıcı da olabilir dünyanın en harika hissi de olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyapma, çok çok efsane bişey ama iyi yapanla. iyi yapanı bulamazsan çok gereksiz. o yğzden yapma
00 Yorumla
+1 yılEvet cok guzel. Ve sevişmek yanlış yapmak değildir. Yemek icmek kadar ihtiyactir
00 Yorumla
+1 yılBence o kadarda abartillara takılma bazısı fazla irenclik olusturuyo
00 YorumlaYaptin mi yoksa yapmayi mi istiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyorum
Ne kadar abartılsa azdır :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 çok sağol çok yardımcı oldun 😅
Soran+1 yılYa pislik 😅
+1 yılHarika bisey anlatamamm yasaman lazimmm 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılOral seks belki içine girmekten bile güzel
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmasa abratılmazdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeversen neden olmasin istemek arzulamak gerek
00 Yorumla
+1 yılBen ne dersem yalan olur sen deneyip görmedikçe
07 Yorumla- +1 yıl
@carretta evet
- +1 yıl
@carretta her ikisi de
- +1 yıl
@carretta ne konuşcaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılasıl birleşme kadar değil tabii ki de ama çok çok güzel kızlar özellikle çok seviyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen yapmak mı istiyorsun yaptırmak mı
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıleğer bunu mecbur hissediyorsan sakın yapma.
00 Yorumla
+1 yılYaşamadan ne söylense abartı gelir sana
00 YorumlaHerkesle aynı zevki vermiyor
00 Yorumla
+1 yılYapmadın mı hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptım bir kere birşeyler bok gibiydi partnerim sevmedigim biriydi ve iyi defildi 🧐
- +1 yıl
Bişe sorabilir miyim ama gizlisşn yazamıyorum ki
Soran+1 yılİstek atım
- +1 yıl
peki sana oral yaptımı
Neyi birakiyorsun ki
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi falan işte daha bir hayat sunacaktım ona kendi ayaklarımın üzerinde durucam diyordum şu an birini seviyom ve evlilik düşünüyorum
Soran+1 yılHayır düşünmüyorum o şekdilde
+1 yılMaalesef değiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
- +1 yıl
Evet, bir kere mastürbasyon bütün zevki öldürüyor cinsellikten soğutuyor, moralini bozuyor ve özgüvenini düşürüyor, cinsellik ve oral tam tersi sonunda rahat ve huzurlu hissediyorsun.
Evet harika
00 Yorumla
+1 yılİstersen deniyelim yavrum
00 Yorumlane kadar abartılıyor mesela?
00 Yorumla
+1 yılZevk.
00 Yorumla
+1 yılevet çok güzel.
00 YorumlaCiddi misin sen abla ne diyorsun olmasa olmaz👅👅
00 YorumlaHemde nasıl
00 Yorumla
+1 yılHarika hemde