#heartoffire

Gözüme çok tatlı gelir😌
Yanına oturabilir miyim diye sorarım daha sonra birlikte izlemeyi teklif ederim belki birbirimizi tatmin ederiz isterse oral yapabiliriz daha sonra belki İstediklerimizi kendimiz denemeye çalışırız kendimize uyarlarız🍯
bu bana şu günde doğum gününde verilecek en güzel hediye olabilirdi😂 kremalı filan şöyle güzelce sjjs neyse evet😂
Öyle şeylere karşı değilim adam oturmuş bir şeyler izleyerek kendi kendini tatmin ediyor diye yetersiz ikisi duyacak değilim çünkü biliyorum kişi bazen yalnız kalmak istiyor normal
ashh detay vermesen olmazdı :D sen adres ver kremayı kapan koşar ahsh
Herhangi birini istesem zaten yarım saat içinde olur ama herhangi birini değil beni tahrik edeni istiyorum😌
İşte seçenek olur ahah seç beğen al :D
Pazardan kabak mı alıyoruz kız seç beğen al diyerekten kendi restoranımda tadım yapmak varken niye müşteri olayım😂
ahsh :D benzetme yerinde oldu bak ahah
seks konusunda onu fazlası ile tatmin edicem için sıkıntı duymazdan
Ama farklı pozun ya da nasıl daha renkli hale getire bilirim Seksi diyerek izlediğini düşünürdüm.
He o halde yakaladıktan sonrada gel bakalım.
Bugün neler öğrendin bi teste tabi tutayım seni derim..
🔥😈🔥👅🔥👄
Cevap
52Cevap
Selam gadası 🙃
Bir iki kereye mahsus bir şey demezdim. İnsan halidir sonuçta her insan izler. Ama bunu alışkanlık haline getirdiği vakit sorun var demektir.
Birlikte izleyelim derdim
Partnerimle izlemedim , başımdan bir olay geçti...
20 li yaşlarda , siteden bir kız vardı.. onların evinde FIFA oynuyorduk.. canı sıkılan gitti... Bu kız arkadaşımız bana , sende sıkıldın mı? Dedi... Biraz biraz sıkıldım dedim. . artık gitmeliyim galiba dedim... gitme biraz oturralım dedi... çay içeriz dedi... Ve TV den bir şeyler açtı...
p*rno izleyelim , ister misin dedi.. senin için sakıncası yok ise neden olmasın dedim... Çaylar soğudu... biz p*rno yu bıraktık izlemeyi... kendi zevklerimizin peşine koştuk.. sevgili olmadan , birbirimizin açlığını gidermeye başladık.. taki o sevgili bulana denk... olay Türkiye'de olmamıştır.
Açıkcası hiç bir tepki vermem. Cidden vermem o an işim neyse ona devam ederim. Dikkatimi bile çekmez. İzleyebilir yani asıl mesele ne tarz izlediğidir. Bunuda zamanla zaten farkederim beni ilgilendiren kısmı burasıdır. Ona göre hareket ederim. Bu hoş bi yenilik olabilir ya da soğuma sebebi 🤷♀️
Kadınlar genellikle en az boylarının yüzde 10u uzunluğunda olan cinsel uzuvlu erkekler isiyorlar onu da ancak o filmlerde buluyorlar. Ben TC ortalamasında olduğum için ve aşağılanmamak için bakir ve yalnız yaşarım. İsteyen istediğini izler istemeyen istemediğini izlemez...
Baya baya özgüven eksikliği
Yoo ne olduğumu ve ne istediğimi biliyorum. Ama olduğum halle, istediklerim tarafından istenmiyorum. Başka birine dönüşmek de istemiyorum. Bu özgüvensizlik değil iradelilik bence...
Sana yazıklar olsun. Ben senin birtanenim, partnerinim, göz bebeğinim. Bunu bana nasıl yaparsın? Çok ayıp.. İnsan bi seslenir başladı gel izleyelim diye.
Derim.
direkt bırakmasını isterim çünkü bu haltın hiç de göründüğü kadar masum ve sağlıklı olmadığını bağımlılık yaptığını ve beyne ciddi zararı da olduğunu daha önce ki görüşlerimden bazılarında da belirtmiştim
Yuh bir çok doktor bunu tavsiye ederken hemde
@cheekystaff afedersin ama hangi doktor p*rno tavsiye ediyor çok merak ediyorum çünkü senin p*rno dediğin şey dopamin reseptörlerini zamanla mahveden bir şey
@cheekystaff ve onu bile geçtim p*rno hem erkeklere hemde kadınlara seksle ilgili yanlış fikirler ve beklentiler empoze ediyor git çift terapisi yapan psikologlara hastaların çoğunun sıkıntılarında p*rno yeri var
Bahsettiğimiz kişiler evli insanlar, p*rno birçok erkenden hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu anlayacak bilecek insanlar.
Dopamin reseptörlerini yıkan geçen şey p*rno değil. Sık masturbasyondur. Hem orgasm süresini kısaltır kişiyi sadece boşalmaya odaklar hemde birliktelik anında boşaltma oranını azaltır.
Konu p*rno seks hakkında neredeyse hiç bir şey bilmeyen insanlara kılavuz olmasıdır. Tabiki fantezi içerikli suyu çıkarılmış şeylerden bahsetmiyorum.
Ama gelipte yazdığın gibi tuu kaka moduna sokman da doğru değil.
Zira kız arkadaşlarımla sık sık p*rno izlemiş ve gördüklerimizi denemeye çalışırken de çok eğlenmiştik.
Ve araştırabilirsin bir çok çift telepisi uzmanı özellikle cinsel konularda olan sorunlar için tavsiye ettiği p*rno yayınlar vardır. burada gene altını çiziyorum. p*rno hastalık haline getirmek p*rno değil kişinin kendi acizliğidir.
@cheekystaff dediklerinin çoğu doğru ama benim bahsettiğim zaten evli olanlar değil evlenmeden öncesinde p*rno ve masturbasyonu alışkanlık haline getirenler acizlik dediğin şey de de şu var kaç kişinin gerçekten irade sahibi gerçekle kurguyu birbirinden ayırabilen ve pmo onun verdiği kolay yoldan ödüle ulaşma yoluna girmeyip hem kendi hem partnerleri için uğraşacak kişiler olduğunu söyleyebilirsin çoğu evli erkek karısıyla birlikte olmak yerine pmo yapmayı tercih eder oldu çünkü kadınla yaptığı durumda hem kadın için uğraşmak zorunda hemde ödüle giden süreyi uzatmak zorunda nasıl alkolde olduğu gibi insan bağımlı oluyorsa bunda da kolayca ödüle dopamine ulaşmak istiyor ve kaldı ki tıpkı alkol bağımlılığında olduğu gibi dozaj zamanla gittikçe artacak daha çok izleyecek ve izledikleri şeyler daha da dejenere haller alacak p*rno hiç izlenmesin demiyorum tıpkı kimseye alkol hiç içmeyin diyemeyeceğim gibi ama bir yerde alkol bağımlılığından daha kolay bağımlılık yapan bir şey çünkü alkolün aksine pmo kolayca gerçekleştirebileceğin her an uygulayabileceğin bir bağımlılık o yüzden çok daha kolay bağımlısı oluyorsun bu nedenle izlenecekse bile kısa süreli ve ardından mastürbasyon değil partnerinle seks yapacağın şekilde izlenmesinden yanayım ama tek başına sadece kendini kolay yoldan mutlu etmeye odaklı şekilde dozajı git gide arttırarak değil.
Partnerim bir yetişkin olduğuna göre izleyebilir. Sadece bunu kaçak göçek yapması hoşuma gitmez beraber izleyebiliriz
böyle şeylere karışmadım hiçbir zaman izleyecek olan zaten her türlü izler
Yeni birşeyler keşfetmek istiyordur ya da moda girmekte utanıp p*rno ile moda girip cesaret toplayınca meydana çıkmak istiyor olabilir. Sorarım yani kızmam ki.
Bir şey yapmam o beni görünce biraz utanır ama derim ki "sorun değil bir tanem istersen gidebilirim" diye sorarım kalmamı isterse de kalırım beraber izlerim 😇
Yetişkin filim ne yahu.. 😂😂 Bunun dünyaca ismi yokmu utanmaya ne gerek var. Egitim filmi desen neyse
Bir şey söylemem, ayrıca yakalamama gerek yok izleyebilir gayet normal..
Akabinde izlediği bütün pozisyonları üzerinde denerim 😏…
Zevk icin izliyorsa uzulurum ama pozisyon icin ya da bilgi vs icinse bir sey demem
kendim yakalandığımda alacağım tepkinin aynısını sergilerdim
sevgilikte izlenilen yetişkin filmi benim gözümde aldatmaya girer. bu yüzden terk ederim
Çok ayıp eder 🤣 insan çay demler çağırır bencillik etmesin
Yanına oturur beraber izler sonra da faaliyete geçerdim🙂
ooo neden beni çağırmadın diyip beraber izlerdik :D
direkt yapışırm dudaklarına atarım elimi bacaklarına 😉
Herhangi bir tepki vermem ama benden kaynaklandığını düşünürüm çünkü ben ona yetmiş olsaydım öyle filmleri izleme gereği duymazdı
Bende izlerim zaten kendinden gecer bana teslim olur
Beraber izleriz, sonra duruma göre ya seks yaparız ya da mastürbasyon
Neden izlediğini sorardım birlikte izlerdik
@Cnkyn evet
@ecstasy11 saçma sapan işkenceli falan hariç çoğu olabilir
@ecstasy11 Allah Allah
9
79
Seks yaparım rencide etmem erkeğimi
Oturur beraber izlerim
Kanına oturup izlemeye başlar ve mastürbasyon yaparım
Senin tepkin ne olur merak ettim 😊
Beraber izleriz hatta ara sıra filmdeki erkeği beğendin mi diye sorular sorarım
Yavaşça yaklaşır ve onu okşar öper daha da tahrik eder ve boşaltırım.
O an ona oral yapardım
ona mastürbasyon yaparım
süpersin :)
Bende yanına oturur izlerdim :D
Bununla ilgili travmam oldugu icin sogurdum 😏
Merak ettim neymiş o tranva 🤣
*travma
Bu nasıl klavye ya 🤦🤣
Beraber izleyelim derdim.
😲 Oooo der yanına otururdum
Oturur Beraber izleriz sonra uygulamaya geçeriz 😂
Anında onla sevisirim
hemen oturur ben de izlerim...
Birlikte izlenmeye devam ederiz
Birlikte izler ve uygularız
Olabilir kötü karşılamam oan onu istemiştir
Kadınlar p*rno izliyor mu?
Yakaladığım yerden birlikte izleriz
Soğurum, itilirim, tiksinirim ve ayrılırım.
Beraber izlerdik 😂😂
Başa al , beraber izleyelim derdim 🤭
Beraber izlerim sonra ben o nu...
hangı kategorı ızledıgı onemlı bence
birlikte izler sonra güreş yapak derdim :)
Benden zevk almıyor musun diye sorardım
kafasına oturtturur öyle izletirdim...
Ona katilir zevk almaya baslarim
Film önereyim mi ya da birlikte izleyelim
Beraber bile izliyoruz ne varki bunda
gel biz çevirelim derdim :D
Ağzına...
Devamı neydi acaba 😂
Beraber izlerdik herhalde
Görmemiş gibi davranırdım
Olabilir pozisyon fantezi açısından normal yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?