erkekler erkeklikten düşmez ki :D :D yapma sıklığı azalır sadece :) onunda tabiki yaşam tarzı ile ilgisi var sen çıtır oğlan seviyordun hem nereden çıktı ikinci bahar :D
🤣🤣 ya demeee , arkadaşım dedesi gilde kalırken , Wc ye kalkmış dedesini yakalamış odadan ses duymuş, Bana sormuştu Tak tak tak ehhhhhhhhh ses geldi bu neydi diye 🤣🤣🤣🥴
neden ya yerinden çıktıysa bir şey gecesi gündüzü mü olur bunun :D çıktıysa yerleştiricen saat farketmez hahah :D sizde çok fenasınız ya , hemen başka bir şey anlıyorsunuz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mutlu olurdum sonra da biz seks yapardık izledikten sonra
Sexin p*rno gibi olmadığını izah etmek en güzel yolu...
p*rno filmlerinde tutkulu öpüşme ve sıcak sarılma sahneleri yok ya oral ya da aktuf hareket var ne yazık ki bu seks değil çiftleşme oluyor.
İzlerim ve izliyorum istediğinde rahat rahat uygulama li
izlemişliğimiz var. normal karşılarım. ne olacak.
Sahnelerde yorum yaptinizmi
@ucankazmorton yoruma yorum kattık
Wovvvv
güzel olurdu. izlemek isteyenleri piste alalım
Bebeğim izlemeye ne gerek var biz çekelim derim
severim, izleriz beraber
Ederse izleriz tabiki beraber.
İzlerim elbette neden olmasın
Gayet olumlu karşılarım. Normal bir konu
iftardan sonra canım derim :D
neden 365 gün oruçmu tutuyorsun?
yoo bu akşam için dedim, hatta filmi ben seçeceğim dilersen sadece izleyici değil yönetmende olabiliriz derim.
İzlerim Sonuçta oda bir sanat dalı 🙈
Benlik bir şey değil..
Kabul etmem..
Açardık bir lezbiyen p*rno izlerdik
Devamlı izleriz eşimle
Çok normal izlemiyorum diyenlerede inanmam.
@Yomeyamo tabiki çift olarak tadı çıkarmı yoksa
@Yomeyamo ilginç olan ne?
İzlerim sorun yok
Senmi inanmam
farklılık hoş olur
sorun olmaz
Sen izler misin
İzlerim
İzleriz 😎
ya sen yaparsın hürmüzcükkk :D :D
ne yaparım 🥴🥴
bende onu soruyorum, ne yaparsın :D
benim tahminim adamın saçını başını yolarsın böyle bir teklifle gelse :D
neden yolayım? Birlikte izlerim sorun etmem , o sorun etsin sonra oradaki performansı gösteremezse laflarımı yer 🤣🤣🤣
ya sen filmdeki perfomansı gösteremezsen ne olacak :D
ben gösteririm ona yeter o 🤣
belli olmaz bu işler :D :D yorulduk, yeter deyip bırakabilirsin hah :D
Yorulabiliriz, ama günün 24 Saati var 🥴
dinlenip dinlenip yaparım diyorsun yani :D
aynen 🤣
yandı adam. bütün gün dinlenip dinlenip üstüne gidersen hint fakiri gibi kalır kısa sürede :D :D
Kalsın 🤣 İstediği odur belki nonstıp
arada bir olur da her hafta nonstop olmaz. tadı kaçar yav :D
İstediğimiz zaman olur işte 🤣🤣
heh tamam, anlaşıldı :D
Dayanamaz hergün ister
işi gücü yok mu adamın her gün istemez :D
🤣🤣 ayyyyy sende ikinci baharında ne çalışacak sevişiriz işte 2-3 hafta sonra kuma gömeriz kafayı yine
ikinci baharındaysa performansı sıkıntı yapabilir ama neyse dayandığı yere kadar yapsın hahah :D :D dünyaya 10 kere mi geliyoruz :D
ne alaka bir erkek erkeklikten düşene kadar yapabilir.. Yaşam tarzına bağlı..
erkekler erkeklikten düşmez ki :D :D yapma sıklığı azalır sadece :) onunda tabiki yaşam tarzı ile ilgisi var
sen çıtır oğlan seviyordun hem nereden çıktı ikinci bahar :D
hayır erkeklikten düşüyorlar 🥴🥴 KALKMIYOR ARTIK BİR SÜRE SONRA
sertlşme sıkıntısı olabilir ve ya geç kalkabilir ama az da olsa çalışır alet yani :D :D sperm üretir, hemde kaç yaşına kadar
Sperm üretebilir ama Tak tak tak finish bitti.. Erkekliği düştü denir ona 🤣🤣🤣
heyecanlanmadan, hızlanmadan yavaş yavaş yapar pil bitmez hahah :D alet sönerse kaldırması zor olur :D
🤣🤣 ya demeee , arkadaşım dedesi gilde kalırken , Wc ye kalkmış dedesini yakalamış odadan ses duymuş, Bana sormuştu Tak tak tak ehhhhhhhhh ses geldi bu neydi diye 🤣🤣🤣🥴
kadın mı arkadaşın :D kime tak tak yapmış dede acaba hahah :D
kadın evet 🤣 dedesi ninesiyle be
anlamamış mı ne olduğunu hahah :D :D normal olanı yapmış dede işte sorun yok bence hahah :D
anlamamış 🤣🤣 2 tak tak bir nefes bitti
belki de bitmedi açıp baksaymış odanın kapısını :D
o sonuna yetişmiştir
hayır ya 🤣🤣 89 yaşında adam napıcak
hahahha adam başka bişi yaptı belki :) bir şeyi yerleştiriyordu yerine belki adam, yoruldu ehhhh diye ses çıkarttı :D
🤣🤣🤣🤣 daha neler gece 2 demi
neden ya yerinden çıktıysa bir şey gecesi gündüzü mü olur bunun :D çıktıysa yerleştiricen saat farketmez hahah :D sizde çok fenasınız ya , hemen başka bir şey anlıyorsunuz :D
hayır gayetde öyleydi 🤣🤣 Ardından duş almasaydı bilirdik
yaaaa bak yine yanlış anlamışsınız :D adam çok yoruldu, terledi belki yerleştirirken. terli terli mi uyusun şimdi ama :D
tabi tabi 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴
çok fenasınız çokkk :D :D :D ne dinliyorsunuz milleti sanki siz yakalanmayacaksınız hahah :D
ya ben mi dinledim arkadaşım anlattı 🤣🤣🥴
meraklı arkadaşın :D bir gün o da yakalanır birisine o zaman ne düşünecek bakalım hahah :D
🥴🥴 O anlamamış bana sordu bend ebu kanıya vardım🤣🤣 O yaşta olabilir mi dedi neden olmasın dedim kuşu kalkıyorsa 1-2 saniyede olur
kuşu kaldırmış işte :D :D
🤣🤣 bırak kalksın işi bitene kadar
kalpten filan gider yaramaz ona böyle kaldırışlar :D
Düşünmek lazım
Uygundur