ben istekli biriyim ve cinselligin ilsikinin bir parcasi olamasini isterim ama konustugum biri cok uzak cinsellikten utaniyormu bilmiyorum ama sapik deilsindir insallah falan diyor cinselligi sapiklik saniyor falan. kendisiyle cok iyi anlasiyoruz beni begeniyor bende oyle ama cok uzak cinsellikten devam etmelimiyiz?
Cinsellikten tamamen uzak biriyle ilişki yaşamak ister miydiniz?
Hayır istemezdim açıkçası çünkü bir kişi eğer cinsellikten uzaksa sevmiyordur çünkü benim için sevginin aşkın tescili cinsel ilişki. Eğer karşı taraf benimle ilişkiye girmek istemiyorsa ya da yaparken görüş şu şekilde yapıyorsa düşünürüm acaba niye böyle bu adam diye
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen cinsellik taraflari bir birine baglar ama bundan nefret edenler var benim monustugum kiz cok cok uzak ve bunu sapiklik olarak goruyor bu genc yastada istekli olmucaksak ne zaman olucaz anlamiyorum ki
Cinsellikte bir ilişkidir ve bundan uzak olan biriyle nereye kadar ilerlenilir bilemiyorum. Karşında ki kişi bilgisiz olabilir, utanıp çekiniyor olabilir ya da her şeyini evliliğe saklıyor da olabilir. Ona zaman tanımalısın. Sana güvendikçe karşılık vermeye başlayacaktır. Ya da beklemeyi tercih etmeyip direkt olarak kendini anlat ve neden sana öyle yaklaştığını sor. Seçim senin🙃🙂
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
sordum ben asla oyle sapiklik yapmam diyor cinsellikten korkutularak buyutulmus qaliba nasil anlaya bilirim ne sormaliyim sence
Bence birax zaman ver seni kişisel olarak tanısın alışsın ozumsesin sonra siz erkekler ilk aydan haftadan giriyorsunus sonras böyle saçma sapan sorular soruyorsunuz kız daha adam akilli tanımadı cinsellik senin için rahat her şekilde olması gereken bir şey olabilir ama onun için daha özel anlamlı farklıdır. Baktın zaman geçti hiç yanaşmıyor öpüşmeye bile yanaşmıyor ayrılırsib tercihim değil diye ha şimdi seks vb istiyorum onda yok yine ayrilabilirsin hür iradenlr uzatmadan
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
seks istemiyorum iliski yasamak istiyorum ama yarida bitirmeyi hic seveme ozelliklede opusmuyorsun diye ayrilalim falan zor derim simdiden hall etmek isterim ama sinirleniyor konu oralara gelince. sen konustugun adam omur boyu sana hediye alamayacagini soylerse, hiss ettirirse veya sana iltifat etmicegini soyleseydi ben sevemem oyle seyleri deseydi yinede sans verirmiydin?