- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSigara içmemesini bir şekilde söyle alkol içmeyecek daha sonra düzenli uyku ve düzenli yemek sağlıklı beslenme hayatı şart derecede stres yapması yasak bir de doğal beslenme ürünleri şu pestil sucuk filan var ya pekmez filan bunları yedir güzelce adam seni felç eder
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam.. Bu konuyu hiç sevgiline açtınmı sevişme esnası dışında.. Nedenini sordun mu ya da? Bende mi kusur var diyerek sorabilirsin aslinda sana acikca herseyi soylemesi ve anlasılır bir bicimde konusmaniz icin.. Ön sevişmeyi uzun tutun. Beklemeyi öğrensin. Boşalma sonrası ereksiyon kaybı yaşamasın.. En kotusu de budur cunku.. Boşalma sonrası sen yarim kalmiş olursun.. Erken bosalma degil aslinda tek sorun. Asil sorun ereksiyon kaybi.. Yedigine ictigine dikkat etsin, sigarayı minimuma indirsin.. Biraz fanteziler oyuncaklar katın işin içine.. Sevişme esnasinda baktin kendinden geciyor hemen, yine bosalacak hemen geri cekil onu urkutmeden.. Bu birazcik sureyi uzatir.. Odagini degistirmeye calis.. Direkt penetrasyon yapmasın.. Biraz kasıkları sızlasın zevkten.. Beklemeyi ögrensin.. Ama bu konuda sizde detaylica konusun. Orta yolu bulmaya calisin... Keyifli geceler 🌸
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence bu seks işi doğuştan gelen bir yetenek ve tecrübe birlesimi diye düşünüyorum birde libido ile ilgisi var eğer erkeğin libidosu yüksekse zaten senin bisey demene gerek yok ilmek ilmek isler gibi sevisir hem öyle bir postayla kalmaz uzun uzun sevisir sanirim seninki seni pek önemsemiyor benim için öncelik kadının tatmin olmasidir bunun icim ön sevismede kadina uzun uzun oral yaparim ve 2 defa bosaltirim kadin isterse yalvarsin icime gir diye yinede girmem daha sonra icine girerimki kadin daha kolay vajinal orgazmı yasasin sonra ben bosalirim daha sonrasinda 2 ye devam
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kuru olmanız kötü. Yönlendirin ellerinii ve öpüşürken kafasını. Size oral yapmasını sağlayın, zevk aldığınız hali görünce kendini daha fazla verecektir. Olmuyorsa takviye almasında bir sakınca olmadığını da belirtin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Önce senin memnun etmesini işte. Bir kerede sen uzan yat yatağa bakalım bir şey yapmadan ne yapacak, dene ve gör. İş başa düştümü mecbur ilgilenecek
00 Yorumla
+1 yıl
bunu ver sonrasına karışma o seni sabaha kadar yapmak zorunda
00 Yorumla
+1 yılSaglayamazsin tecrübesiz ve bu durum karşısında bencil olan kişi bu kişiden kişiye degisen durumdur sen istediğin kadar konuş değiştir o gene kendini düşünecek maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mesele süre degil elbette mesele seni tatmin etmek için ugraşmaması
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim
Soran+1 yılTeşekkür ederim, zaten artık yapmayı düşünmüyorum
Başkalarının mutlu etmeye çalışırken kendim mutsuz oluyorum
Soran+1 yılHaklısın sadece gel git yapması zevk vermiyor, her yerimi öpmesini hafif bi şekilde parmak uçlarında vücudumda gezinmesi bunları yapmasını çok isterdim hatta eliyle bana mastürbasyon yapmasını 😔
+1 yılFantezi denet meseka eller ayaklar baglamali. Kontrol sende olsun gec bosalmanin zevkini gorur ve bagimlisi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bunu sağlamak için karlına alıp konusman lazım ya da fantezi yapmanız lazım hani giriş gelişme sonuç bölümlerine dikkat edin
00 Yorumla
+1 yılilk mastırbasyon yaptır bitsin sonrada vajinanı yalat ıslan iyice kıvama gel geciktirikci sprey alsın en kötü ihtimal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bence daha iyi olmasını sağlayamazsın, partnerini değiştirmen lazım. :D
00 Yorumla
+1 yılSöyleyerek ancak, kendisi isteyip uğraşmalı ki uzasın süreç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 10 yıldır sadece git gel. anlatamıyorum olayın bu olmadığına ama anlamıyor. sana kolay gelsin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorsan niye sadece git gel
Soran+1 yılKadınlar git gel yapınca zevk almıyor sadece siz alıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılevet ben de bunu diyorum işte. ben istemiyorum ama o ısrarcı git gelde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ilişki öyle gider kadını mutlu etmeyen erkekde ne bilim
00 Yorumlasorunludur bitirme demişsen o devam etmeli 15 ne öyle çok kısa
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, ölmesin ya daha lazım o bana fjjg
Soran+1 yılYeterince azdırıcıyım kılık kıyafet vs çok seksi yarım saat oral yapıyorum daha ne yapabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİleriye dönükse ilişkiniz sonu belli anlaşmanız çok zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. onu üstüne al ve git gel yapsın ön sevişme yap öpüşmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı dene ama sadece kendini düşünüp o şekilde hareket ediyorsa zor
08 Yorumla
Soran+1 yılGururunu kırmış olmaz mıyım
Ne diyebilirim- +1 yıl
Eğer tatmin olmuyorsan seks yapmanın ne anlamı var
Soran+1 yılKendi istiyor hani gelmeden özledim seni gece uyutmayacağım filan diyor ama sonuç yok
- +1 yıl
O zaman cinsel yaşamında sorunları var mastürbasyona çok fazla alışmış olabilir
Soran+1 yılİlaç filan yok mu aktif olmasını sağlayacak tarif
- +1 yıl
Yani ilaç kullanabilir ama bu sürekli hale gelecek bu da iyi değil
Soran+1 yılİlaç zararlı mı
- +1 yıl
Bir kaç ilaç var bitkisel tarzda almak isterseniz gönderebilirim
+1 yılAllah aşkına bu evlenmeden ilişki yaşamak nedir değerınızı düşüruyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılkuru vajina sik girerse haralet yapar yanarsın vucud yağı sür
00 Yorumla
+1 yılbelli ki sen herseyi erkekten bekliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına saçmalama herşeyi yapan benim tam tersi
- +1 yıl
o halde erkegin de uzerine duseni yapmasi gerekir
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özel karısımlar içirt
00 Yorumla
+1 yılher şey tıp degilya baska meziyetleri de olmalı
00 YorumlaAnlatayım sevk alırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam yapamıyo sen naapsan boş uğraşma boşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu onunla konuşsan?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç dakıka sürmesi gerekıyor? 60 mı
00 Yorumla
+1 yılSadece kendini övmüşsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver yakışıklı işte :D
00 Yorumla Knk ilaç al kaç yaşında sevgilin
07 Yorumla
Soran+1 yıl26 nasıl ilaç
Soran+1 yılNe değişecek
- +1 yıl
Nasıl akıllar bunlar ya? Ne demek habersiz ver falan? Zaten genç insan. İyi şeyler değil onlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO daha iflah olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
İzin verme hemen girmesine sende biraz cilve yap oyala
Soran+1 yılGirmeden yarım saat oral yapıyorum cilve vs
- +1 yıl
İşte yanlışı burada yapıyorsun onun seni hazırlanması gerekiyor çok kısa oral yap sobra olayı 69 a çevir
+1 yılBelki senden hariç başkası ile de sevişiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal yok, çalışmaktan benimle konuşmaya fırsat bulamıyor
- +1 yıl
Peki iitekmonla mı beraber oldun
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Tek onla mı beraber oldun
Soran+1 yılHayır, bundan önce de biri vardı hayatımda eski sevgilim
sekste gerçekten çok iyi tam istediğim gibi biri ama çapkın olduğu için ayrıldım- +1 yıl
Anladım sevgililerin çok sanslı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldegistir adami.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum :/
+1 yılHayatım iyi ol de.
00 YorumlaOnunla konuş iyice
00 YorumlaÇok basit
00 YorumlaSorun sen de bence
00 Yorumla
+1 yılKontrolü eline al
02 Yorumla
Soran+1 yılKontrol zaten benim elimde
- +1 yıl