Cinsellik konusunda bana bağlı canı çekince tekrar döner ama ben artık böyle bir ilişki istemiyorum kendime bunu yakıştıramıyorum psikolojim bozuluyor artık. Burnu sürtsün çok pişman olsun istiyorum var mı bi taktik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArkadaşım bunu belki yüz kıza söyledim dinlemedi sonunda çok pişman oldu, kendine saygısını kaybetti. Ya sizi bu kadar aşağılık gören bir insanda ne buluyorsunuz, neyin fedakarlığı bu. Üstelik ayrılırken yaşadığınız şeyler yüzünüze vuruluyor. Hala dönsün diye bekliyorsunuz. Emin ol birini bulamayınca döner, sonra işini görüp yine ayrılır. Sen de zırlarsın niye böyle oldu diye
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle ona sevgilim demekten vazgeç. Sonra da hayatından tamamen çıkar. geri dönermi dönünce ne yaparım diye düşünme. Kapıyı tamamen kapat. Bİriyle yanlış bir ilişki kurduysan bunu düzeltmen çok zor. Kendine gercekten seni sevecek değer verecek başka birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılSizi degersiz hissettiren öküzleri sevmeye yemininiz var sanki. Bunu bile bile hala burnu surtsun diyeceksin. Baktin kaçıyor hoop yine altina yatican. Bu kısır döngü boyle gidecek.
Bu sorun nasıl çözülür biliyor musun? Azicik gururlu olmakla 😉00 Yorumla
o ilişkinin sonu yok haberin olsun, sürekli gider gelir aynısı başımdan geçti senelerce o şekilde sürdü ne uzadık ne kısaldık, bizden sonra sevgili olanların çocugu bile oldu, bitir o ilişkiyi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılAnlattığına göre sevmiyor seni sanırsam. Seni cinsel obje görmeyecek, ilgi ve sevgi verebilecek birini bulman gerekiyor.
00 YorumlaDönmesine izin verme seni kullanan biriyle tekrardan mi olacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmayacağım
Hayatına baskasini al ondan bir bok olmaz su da var sende onu kullandin tek taraflı zevk dehildi sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini yine kullandiracaksin ama bu yaptigin yine bir ise yaramayacak ben olsam tekmeyi bakardim
00 Yorumla
+1 yılSende seni hak edenle ol tatlım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarıya gitmek gibi kullanıyor seni ve ücretsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılengelle heryerden
00 Yorumla
+1 yılKukksbfi derken
00 Yorumla
+1 yılpişman olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim beni cinsellik için kullandı, döndüğünde ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat