Cok merak ediyorum ordakiler gibi mi oluyor evlilerde cinsel hayat?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır cinsel içerikli filmlerdeki gibi asla olmaz onlar tamamen kurmaca ama diyorsan ki madem onun gibi olmaz en iyisini nasıl bulurum tutku duyduğun kişi ile ol
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) erotik film mi :) p*rno mu? İkisininde oyuncular para kazanıyorlar evlenince para harcayacaksiniz :))) mutlu olmak için nedenleri para kazandırmak ve sahneleri gerekirse tekrar çekiyorlar ') evlendiğinde herhalde tek an olacak tekrar çekim yok :) :) eğer fantezi. bir kadın isen, kocanida öyle seçmelisin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Libidonuza bağlı
Olur abi neden olmasın ha ama şunu demiyorum yani birebir p.. rn.. falan ı ıh onlar gerçek değil kurgu ama elbette ki filmlerdeki gibi olan çok kişi vardır kim bilir belki şu an biz burada KS'de takılırken neler yapıyor millet sjxkflfl00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
51Cevap
+1 yılp*rno dediğin yalanın önde gideni
hiç bir erkek 7/24 sekse hazır kazık gibi gezmiyo ortalıkta 20 cm üstünde ki organlarıyla
ortlaması bunun 12-16 cm arası 12 den küçük değilse sıkıntı yok 16 ve üstü ise zaten büyük sayılıyor. ayrıca p*rno dikkat ettiysen ön sevişme dediğin erkeğe yapılan oralden ve belki çok nadiren kadının 2 3 dk falan yalanmasından ibaret sonra ki 40 dk sırf penetrasyon ile geçiyor ki o da normalde mümkün değil hele ki gün içinde ilk ise normal boşalma süresi 5-20 dk arası o herifler o 40 dk 1 saat ya ara verip açı değiştirerek kameraları bekliyerek ya da ilaçlar kullanarak dayanıyorlar veya haspel kader erkek geldiyse bekliyorlar veya ilaç veriyorlar ki yeniden sertleşsin. ayrıca o p*rno gördüğünüz uçuk kaçık şeyler fantezi sanılan bazı midesizlikler gerçek hayatta hiç de sanıldığı gibi olmuyo buna çok örnek verilir de uzatmayayım kısaca hayat p*rno değil evlilikte ki cinsellik de o kafayla girmeyin o yatağa yoksa ilerde çok üzülürsünüz.43 Yorumla- +1 yıl
bir de işin bilinmeyen yüzü var o çok hevesli görünen kadınlar her zaman olmasa da çekim öncesi uyuşturucu alıyorlar ufak miktarlarda çünkü eksik ön sevişme vs yüzünden yeterince tahrik olmadıklarından normalden çok daha büyük olan anormal boyda penisleri içlerine almanın verdiği acıya bir de o sert muameleye dayanabilmek için ihtiyaçları var bir kaç after scene de görmüştüm kadının hiç mutlu bir hali yoktu ve adama söylediği de iç organlarıma ihtiyacım var olmuştu.
Soran+1 yılValla tum hevesimi kacirdiniz acikcasi, ee madem bu bu kadar guzel bir sey degil kimse beceremiyor niye o zaman herkesin aklindani tek sey bu
- +1 yıl
kimse beceremiyor değil yahu ama p*rno gerçekçi bir şey değil onlara bakıp beklentini ona ayarlarsan sıkıntının alasını yaşarsın gerçek hayatta ki aksine çok daha tutkulu da olabilir orada ki gibi mekanik ve kusursuz olmaz demeye çalışıyorum o bir film kurgulanmış doping kullanılmış oyuncular da özel seçilmiş
+1 yıl%99.9 olmayacak tabii ki. Oradakiler de inanılmaz bir hazırlık ve tecrübe var. Mesela anal seks öncesi lavman falan yapıyorlar ya da kadının zevk suyu fışkırsın diye ürün kullanabiliyorlar. Lazerli, estetikli ve tecrübeli insan geneli. Orası hayal dünyası gibi, gerçekler de gerçek hayat gibi genelde.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarama bulaşmayın yeter (anal seks) asla yapmayın.
Oral seks istemezseniz asla yapmayın. Bazıları oral seks sonrası ağza b... lıyorlar. Bu iğrençlikleri siz yaşamak zorunda değilsiniz.
Eğer bir kadın anal seks ya da zorlama ile oral sexe zorlanırsa boşanma sebebidir. Hakim tek celse de boşar. Kimse kadını malı gibi kullanamaz.11 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi bunlari kastetmedim ama cok istekli mutlu renkli duruyor cinsel hayatlaru evlilerde her seferinde bu kadar heyecanlami yapiyorlar onu merak ettim
+1 yılDondurma reklamında dondurma pürüzsüz yumuşacık ve pasparlak oluyor ama bakkaldan alınca öyle çıkmıyor ya işte o da bunun cevabı.
44 Yorumla- +1 yıl
anca bu kadar güzel anlatılabilirdi :))))
- +1 yıl
@Arifolananlar26 Çirkin bir organ gördün galiba
- +1 yıl
@Newyork-Abd soruda ne organ soruyor ne de benim deneyimimi. Hayatı soruyor. Ve hayat o videolardaki gibi olmaz. Kendimce örnekleme yaptım. Etiketi yanlış yaptın gibi geldi de.
- +1 yıl
istekli bir kadın videolara yakın seks yaşatabilir.
+1 yılbeklentini çok yüksek tutma. eğer sen istekli biriysen evlenmeden de sexe karşıysan muhtemelen sana da öküzü denk gelecektir :)
26 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa umarim dediginiz gibi olmaz cok renkli olsun istiyorum bir de sey diycegim her zaman ayni hevesle yapilirmi?
- +1 yıl
tabiki de bu partnerine bağlı. o istekli ve her zaman bakımlı biriyse aynı hevesle yapılır. fantezilerinizi birbirine anlatmalı eşler. ortak zevklerini iyi bilmeli.
Soran+1 yılYani umarim oyle olur evlenmeden bu konulara girmiycegim icin evlenince husrana ugramaktan korkuyorum
- +1 yıl
işte o yüzden beklentini çok yüksek tutma. çünkü bu zamana kadar gördüğüm hep bu konuda zıt kutuplar birbirini buluyor. özellikle evlenmeden bunu test etmeyenler
Soran+1 yılGaliba bende zaten cok sanssiz biriyim yani
- +1 yıl
Peki evlenmeden neden karşısın
alakası yok. kadın çuval gibi yatar. erkek 30 saniye gir çık yapar. boşaldıktan sonra da döner uyur. kadın da yarım kalır.
29 Yorumla
Soran+1 yılEe neden oyle olur ki niye p*rno dakiler gibi yapmiyorlar
- +1 yıl
o filmdekiler aktör awk. her pozisyonu önceden çalışıp hazırlanıyorlar , bide üstüne bir ton ilaç kullanıyorlar. sen film yıldızı mısın da böyle bi cinsellik bekliyon evlilikte awk? :d o filmlere boşuna özenme. Burada yarım saat 1 saat yaparım ben diyen ab*aza sürüsüne de inanma. herkesin ağzına yalan yuva yapmış. evlenince göreceksin 1 dakka bile sürmücek. ve seni umursamıcak bile. arkasını dönüp uyuyacak. senin tatmin olman umrunda bile olmucak kocanın. bizim ülkenin erkeklerinin yüzde doksanı böyle çünkü.
- +1 yıl
@ellasku kadın da bilmiyor işi erkek de bilmiyor. ama en problemli taraf erkek tarafı. Çünkü ön sevişmeyi bilmiyor. Cinsellikte önce kadının tatmin edilmesi gerektiğini kavrayamıyor. Kadın mutlu olmadan erkeğin mutlu olamayacağını anlayamıyor. Bu yüzden de işini bitirip yatıp zıbarıyor. Herkes kendi s1kinin keyfinde.
Soran+1 yılTamam da p*rno felan ögrenmiyorlarmi kendileri de ilac kullansin madem oyle
- +1 yıl
Benim partnerimde başlarda ikimiz tatmin olalım sende mutlu ol, sende rahatla diyordu.. sonra yaşadıkça bişiler bir baktım sadece kendisi rahatlıyor ve bitiyor 🤣 birde erkek boşalınca uzaklaşıyor 2. si hemen gelmiyor ee ben kaldım. Artık görev gibi geliyordu yatağa uzan gir çık.. hadi ne zaman boşalacaksın demeye başla.. boşalsın oh be erken bitti de kurtuldum de.. 🤣 sonra burada takıla takıla bazı şeyler dank etti.. artık kural koyuyorum. Önce beni tatmin edeceksin diyorum. Benim zevk aldığım pozisyonları yapıcaz ben bi rahatlıcam sonra seninle ben ilgilenirim. Birde eskiden partnerim ne derse o pozisyonu alırdım şimdi ben istediğim pozisyona giriyorum ya da şunu istiyoruz diyorum o pozisyona giriyoruz. Öyle olunca daha geç boşaldığını fark ettim 🤣 çünkü hemen içine girmesine izin vermiyorum madem bir günaha giricez hakkını verelim ben 5 dklık iş için mi cehennemde yanıcam diyorum 🤣🤣🤣🤣 bu sitenin bana faydaları olmadı değil 🤣🤣 son iki birlikteliğimiz 45-60 dk oldu.. normalde 10 dk ya vardı ya yoktu.. kadının rolü çok önemli bence.. yönlendirecek kendi tatminini düşünecek. Kendi zevkini düşünecek. Hemen içine gir iki gir çık yap sonra boşal.. zaten erkek soğuyor uzaklaşıyor ortada kalan kadın oluyor. Artık öyle dünya yok :)))
- +1 yıl
zaten bazı ilaçları kullanmak gerekiyor. Çünkü erken boşalma denilen şey öyle tam olarak tedavisi olan bir şey değil. Bilinçaltında insanın kendisini kontrol edebilmesiyle alakalı fakat çok kolay bişe değil. Erkek olmadığın için anlayamazsın. Bu yüzden de işi riske atmamak adına geciktirici kullanmak gerekir. Çünkü kadın orgazm olmadan erkek boşalırsa eğer erkek için seks bitmiş olur ve kadının işi yarıda kalır. O yüzden geciktirici şart. Bide tabi önsevişmeyi uzun tutmak gerekir. Ve en önemlisi de sadece gir çık değil , ilişkideyken ara ara kadına oral da yapılması lazım ki aynı anda sonuca ulaşılıp iki taraf da mutlu olsun. Bunları bilmeden evleniyor herkes awk
+1 yılBu sana bağlı. Açıkçası ben aynen öyleyim… Kadınlığını ne kadar hissettirirsen o kadar tutkulu ve şehvetli geçer ilişkin. Erkek de erkekliğini hissettirecek ama…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide oradakiler abartılmış görüntülerdir daha sade düşün
14 Yorumla
Soran+1 yılDusunemiyorum ya neden farklu olsunki onlarda olan biz de de olucak sonucta
- +1 yıl
Olsada evlilikte o zaman tiksindirici şeyler yapılmıyor merak edilen şeyler deneniyor ama
Soran+1 yılHa evet dogry haklisiniz veya siddetlu felan da olmaz
- +1 yıl
Pozisyonlar oluyor ama onlarinkisi gibi abartılı degil
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır karanlıkta yorgan altında görmeden olcak yüksek ihtimal ama şansında var
04 Yorumla
Soran+1 yılKaranlikta olsun ama boyle heyecanli renkli mi olucak
Soran+1 yılDiyelim yan yatana denk dustum ne yapabilirim renklendirmek adina
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir oyle olmaz ama yasamak istersen o sana kalmis
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 senelik evliyiz. En son ne zaman yaptığımızı hatırlamıyorum. Öyle bil 😂😂😂
45 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
Ah üzüldüm sana kız, eşin isteksiz mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Newyork-Abd isteksizlik değil. Cinsel hayatınız erotik filmlerdeki gibi aktif ve renkli olmuyor
- +1 yıl
Renklendirebilirsiniz, küçük ve ince mi eşinin penisi? Filmlerde sünnetsiz, büyük organlar kullanılıyor, sünnet iz ve ton farkı yapar organda
- +1 yıl
İki haftada bir miı seviliyorsunuz? Bıkabilir insan insandan
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir olmayabilirde. Her an farkli sonuclar olusabilir. Kisacasi dogacama yasanir.
00 Yorumla Biçok çiftin yaptığı hata bu
O videolarda o kadar hile var ki00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin de, sen de istekli ve tutkulu olursanız, daha iyi de olur.
00 Yorumla Gercek hayat Rambo filmi olmadigi gibi, p*rno filmide degil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bence olmuyor olsa bu kadar aldatma olmaz cinsellik yüzünden.
00 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok p*rno bir sektör yani film sektörü gerçek hayatla alakası yok o şeylerin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpek aranan bulunamıyor ama sen hayalini kurmaya devam et ve sanırım son zamanların oldukça yüksek gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOh yeah nefis oluyor bir bilsen, memenin bir tanesini yatağın sağından diğer memeni yatağın solundan toplarsın. 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı isteğe bağlı filmlerdeki gibi istiyorsanız öyle olur
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki diyelim ben istekliyim ama esim olmadi sikinti ya gercekten evlenmeden de bilemiyoruz
- +1 yıl
Aynen bilemezsin şans o durumda çok. insan var
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe merak ediyorsan sorman yeter elimden geldikce yardimci olurum
Iyi gunler.11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani genelde yapınlan şeyler aynı ama oradaki gibi olup olmaması kendi tercihin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi double penetrasyonlar, bacak omzalar, 3 lü sevişler havalarda uçuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenle eşine bağlı bir durum ama herhalde gerçekte öyle bir hayat olmaz sanirim
10 Yorumla Sanmam öyle birini bulacağını nadir var bakma herkes jonny sins klavyede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltoplumdaki erkekler kadının istekli olmasını ve isteklerini belirtmesini yadırgadığı ve kadını hafif gördüğü sürece onu bekleme..
00 Yorumla
+1 yılalakası yok he türk erotik videoları gibi şahin k gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir Türk erkeğiyle evlenirsen hayır 😂
29 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Turk erkeginin neyi var ki
Cevap sahibi+1 yılAlet boylari küçük çabuk bosaliyorlar sevismeyi bilmiyorlar
Soran+1 yılEe peki bu ögrenilmiyor mu zamanla?
- +1 yıl
bacım kurban olayım kaç erkek organı gördün ömrü hayatında dm kutun a habire foto atsalar bile en fazla 100 falandır yapma etme bu kafadan yola çıkarsan sen zaten unut seksi falan daha baştan ön yargılısın bir de millet ile ne alakası var afedersin 18 cm olan asyalılar da var dünya da mikro penis hastası siyahiler de, bunu geç bunun ortalaması 12-16 cm arası dünya genelinde p*rno ki herifler zaten o organları yüzünden işe alınıyor dünya genelinin %5 i. erken boşalmaya gelirsek e p*rno kinne före herkes erken boşalır o p*rno ki adamlar bile çünkü çekim esnasında kamera değişmek için dura dura ilaçda kullana kullana o kadar uzun sürüyor ön sevişme yerine penetrasyona odaklı olduğu için herifi uzu dayandırmak zorundalar.
- +1 yıl
Kaç cm idi gördüğün penisler? Esas ķotüsü sünnetli olmaları ve sünnetin iz, ton farkı bırakması, penisi çirkinlestirmesi kötü görünüyor.
- +1 yıl
Çok doğru söyledin yüzde 75 ı 11_14 cm penisle seks yapacak, sünnetle çirkinleşmiş organ görecekler, p*rno daki gibi büyük zannediyorlar uzun boylu erkeklerinin, evlenince görünce 11_12_13_14 cmlerii şok geçiriyorlar Kezbanlar
- +1 yıl
@Newyork-Abd bunları kime söylüyorsun bana mı yorumda ki bi başkasına mı
- +1 yıl
@KartalKuzeyli Gizli kıza söyledim, küćuk demiş ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba eğer c. İlişkinizi 2dk surmezse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor,14 cm nin üstü penisi bulma şansın yüzde 5 tir.
00 YorumlaKarşıdaki insanın fantezi dünyasına bağlı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok da şey yapma sen yine de
00 Yorumla
+1 yılpartnerine ve sana bağlı :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOradaki gibi olmaz 😅
00 Yorumla
+1 yılhayir daha guzeli olur seviserek
00 YorumlaBenle evli olanın ki evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çiftler uyumlu olursa öyle olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılP. orno gibi mi haytım olacak derken anlamadım
12 Yorumla
Soran+1 yılOrdakiler gibi renkli cinsel hayatimmi olacak, cok mutlu duruyorlar vs ya
Cevap sahibi+1 yılEşini seviyorsan mutlu olursun.. renkli olması konusu da fanteziden bahsediyorsan kocanla arandaki ilişkiye bağlı.. benim partnerim çok alakasızdı fantezi konulara yani çekinirdi ben istekliydim arzuluydum hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım dedikçe kendini bana açtı.. mesela daha bugün konuşurken onunla yapmak istediğim bir şeyi söyledim :) yukarıdan şeyine alkol dökerek sana oral yapmak istiyorum dedim.. gülümsedi :) yani p. rno sitesindeki gibi renkli mi dersen benim önceki partnerlerimle böyle şeyler yapmak canım istemiyordu çünkü ten uyumu yoktu çok düzdü.. ama şimdiki partnerimle bir şeyler yaşamayı seviyorum ve ben şunu yapalım diyorum onunda hoşuna gidiyor.. sen hevesli olmazsan sana zorla gel şunu yaşayalım demeyebilir çünkü cinsellik toplumumuzda ayıp olduğu için çekinen insan çok oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, Şahin k videoları bul. Ordaki gibi :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır anal isteyebilir ama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok rio karnavalı gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok, o kadar arka plana atıyor ki eşim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstersen o performans varsa olur
00 Yorumla
+1 yılOradakinin yarısı anca
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Birden çok açıklaması vardır hangisi yazıyım performans düşük
Sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBiraz öyle oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
00 Yorumla
+1 yılBiraz
00 Yorumla
+1 yılİzlemeyelim la
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sanmıyorum
00 Yorumla Onlar abartıyor
00 Yorumla
+1 yılBenim eşim onlar gibi olucsk
00 YorumlaEvet ama şahink p*rno sjdbdjsjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok okadarida deyil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. ordakilerin çoğu yapmacık bence rol yani
00 YorumlaYok ama zevkli 😂
00 Yorumlaİmkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nasıl yani
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eğer evlenirsem cinsel hayatım erotik videolardaki gibi mi olacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat