22 yaşındayım Ben ilişkiye başlamak istiyorum ciddi ve güzel ilişki ama tanıştığım tüm erkekler hep cinselliğe yönelik şeyler diypr bende cinsellik evlenmeden olnaz diye düşünüyorum çokmu kötü düşünüyorum diye düşünüyorum bazen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayal değil
Erkeklerin cinselliğine bakma kadınlarında var öyleleri
Ama sesimizi çıkarmıyoruz çıkarsak başlarlar namus edep diye. Bitti namus edebin devri bitti.
Amerika'dan bir farkımız kalmadı.
Orada namus edep diye bir şey yoktur çünkü.
Bizde de yok, tükendi.
Evlenmeden cinsel ilişki istediğin gibi yaşa zevkine hayal değil. Aşk ayrı sen cinsellik sormuşsun aşk değil.
Fark etmez cinsellik kiminle yaşadığın tadını almak önemli zevki hazzı almak önemli yoksa kimse melek kuşu değil çoğu insan kendi zevkini düşünür bu cinsel anlamda olmasa bile00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayal değil tabii, öyle ilişkiler de var. Dünyada her türlü çok acayip gelen ilişkiler dahi var. Açık ilişkidir, swinger'dir, cuckold'dur, bunları yapan insanlar bile kendi düşüncelerinde birini bulabiliyorsa, çok daha yaygın olan evlenmeden seks yapılmayan bir ilişkiye razı gelebilecek birini de bulabilirsin doğal olarak.
İmkansız değil, çok zor da değil ama böyle kriterlerin olması bunlarla çelişen kriterleri potansiyel sevgililer havuzundan eliyor bu yüzden şansın da doğal olarak azalıyor. Senin kendi kurallarından taviz vermek istemediğin gibi başkaları da kendi kriterlerinden taviz vermek istemeyeceğinden, seks yapmayanla ilişkim olmaz diyenler seni gayet eleyebilir.
Şahsen ben de aşırı aşırı aşırı özel bir meziyetin yoksa eleyip geçerdim öyle bir ilişkiyi. Farz et ki bulunmaz Hint kumaşısın, seni kaybetmenin getireceği mutsuzluk sekssiz bir ilişkiye katlanmanın getireceği mutsuzluktan daha fazla, mutsuz bir şekilde katlanırdım bu duruma.
İnsanlar doğal olarak sevdiği insan ile cinselliğin getirdiği yakınlığı yaşamak istiyor. Bunu yokluğunda o ilişki evcilik oynamaya benziyor, tatsız tuzsuz ve eksik kalıyor. Sevdiğim kişi ile sevişmekten kendimi alıkoymam için mantıklı hiçbir neden göremiyorum.31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım ya eminm özellikle erkekler çok ahlaka önem veren ve kendini kullandırma en doğru sensin gibi saçma aptalca yorumlar yapıp yüzde dogsani da seni dediğini yapıyor bu konuda erkekelrin yorum yapması ahlak dersi vermesi komik geliyor. Dediğin şey doğru yüzde soksan sekisi öyle bence gerçekten seviyorsan ufak çaplı öpüşmeler dokunmalae sevişmeler olabilir cinsel temas birliktelik olmasın evlenince olur ama ben diyer seylwri yadirgamiyorum olmaması tuhaf bir erkeğin ya da bir kadının sevgilisini istemesi normal sınırların vardır bu önemli ama emin ol elli yıl önce de olan şeylerdi bunalr anne babalarımız bile yapmıştır fikrim bu yonde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır kötü düşünmüyorsun. Zaman öyle bir hâl aldı ki, nikahsız ilişkiler, aldatmalar modernlik oldu. Bunları yapmayanları da eziklik gözüyle bakıyorlar. Ama bilmezler ki Allah bunları yasaklıyor, emrine uymayanları da elem verici azapla müjdeliyor. O yüzden sen sen ol, o tür pis düşüncelere dalma. Allah'a dua et ki hayırlı insanlarla karşılaşasın. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
104Cevap
+1 yıldeğil kardeşim değil çok var öyle evlenen tanıdığım, asıl mesele şu
1-şimdi ki kızlar sağ olsun nerdeyse hiç bir erkek temiz kız kalmadı diye düşünüyor her kıza sadece ihtiyaç gözüyle bakıyor güvenemedikleri için
2-insanlar evlilikte süpriz yaşamak istemiyor bu sebeple evlilik öncesi uyumlular mı öğrenmek için yaşıyorlar, kimi si mesela 2 partner de dominant veya itaatkar sa o ilişki yürümez, bir partner tek eşli diğerinin gözü dışardaysa yine yürümez (bir taraf hep mutsuz ki genelde tek eşli olan taraf mutsuzdur) kimisinin libido yüksek diğerinin düşük kimisinin cinsel zevkleri uyuşmuyo falan filan bir sürü etken var bundan evlilik öncesi öğrenince uyumlu olmadığı kişiden ayrılmak daha kolay.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu evlenmeden asla yapmam evlenmeden olmaması gerekiyor doğru düşünüyorsun evlenmeden olmaz doğru yoldasın aslanım yazan insanların yolu nasıl olacak böyle büyük büyük konuşmak insanlar için ne kadar kolay olmuş. Bekaretin yaşı 13 e düşmüşken…
• Kimin ne düşündüğü kimin ne istediği önemli değil hiç bir şey imkansız da değil. Beden senin bedenin duygular hormonlar senin sen kendin için en doğru kararı verecek insansın… Gönlüne göre biri de elbet vardır. Sonuç olarak kendini eşine saklayan erkekler de var. Bu sadece kadınların istediği bir durum değil. Sana yanlış düşünüyorsun diyemem doğru düşünüyorsun da diyemem. Sadece nasıl istiyorsan içinden nasıl geliyorsa senin için doğru neyse kimseye aldırmadan kimsenin fikrini önemsemeden onu yaşa…20 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar evlilik meraklısısınız ki evlendikten sonra ne olacağını zannediyorsunuz aşkın ömrü zaten 4 yıl sonra ya sevgiye ya nefrete dönüşür aşk bitince bağlılık azalır başkasına aşık olma ihtimali yükselir sonrasında zaten olacaklar belli ya mecburiyetten evli kalıcaksın ya da buna rağmen sevmeye devam edip acı çekiceksin sanırım senaryoyu daha da uzatmaya gerek yok.
56 Yorumla- +1 yıl
düşinüyorsan ya hayatında ya da cevrende böyle şeyler çok oldu galiba. Çok seven insanlar çok bence yıllarca aşk yaşayan
- +1 yıl
o zaman neden boşanmalar bu kadar çok ayrıca aşk 4 yıl sürer bilimsel araştırma
- +1 yıl
4 yıl sürse bile saygı sevgi çercevesi içerisinde hayat devam ediyor seviyorki devam ediyor sevmese benim gibi boşanır 👌😁. Ve bosanmaların sevgiyle aşkla alakası yok bence herkesin evinde olan tartismalar veya aldatmalar yuzunden bosananlar bile var
- +1 yıl
bu da dediğimi kanıtlıyor işte aşk biterse tahammül ve bağlılık azalır
- +1 yıl
Bence aşk bitince değilde saygı sevgi bitince azalıyor diyelim
- +1 yıl
sen yorumumu düzgün okumuyorsun anlaşılan
+1 yılSen güzel olanı, özel olanı, doğru olanı düşünüyorsun. Asla taviz verme. Şunu da hiç unutma: Gerçekten seven erkek, bunun için sana baskı kurmaz. Saf ve temiz seven, dokunmaya kıyamaz. Kulaklara çok klişe geliyor ama icdden öyle.
Lütfen sürü psükolojisine kapılma. Sen doğru olanı yapıyorsun, öyle erkeklere yol ver gitsin. Birgün seni hak eden hayırlı bir dengin olur.40 YorumlaErkek kişisi evlenene kadar her istediğini yaparken kız kişisi neden kendini korumak zorunda bunu bi sorgulamak lazım. Ben gidip birileri ile bişey yaşayın demiyorum ama yaşayacağınız kişi inşallah anlayışlı olup empati kurup evliliğe gider. Bu mevzu derin bir konuşsak günler sürer.
35 Yorumla
+1 yılsakın çizgini bozma her ne olursa olsun dik dur aynı çizgide yürümeye devam et eğer o yolda senle yürümek istemeyenler olursa da yönünü değiştir sadece önüne bak dümdüz ileri
70 YorumlaKadın erkek cinselliği evlilikte yaşamalı her insanın bakış açısı farklidir bugün evlilik öncesi cinsellik yasanlarin çoğu ortada bırakıldı kullanılmış bir kağıt mendil gibi hayat senin hayatın karar senin kararın her insan kendine yakışanı yapar unutma senin kendine saygın olmazsa başkasının sana saygısı olmaz canın ne istiyorsa onu yap ama ne olursa olsun yaptıklarından pişman olmayacagin şeyler yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDpgru düşünüyorsun ama evlenecegin kişiyle gercekten ciddi bir ilişki yaşarken evlenmeden önce bazı cinsel deneyimleri yaşamalısın sınırlı şekilde cünkü içinden ne cıkıcagı sana cinsel konuda uyumlumu degilmi somrailk gece hediye süpriz kutusundan ne cıkar bilemessin şok olma sonra
04 Yorumla- +1 yıl
Dadece foyunu kastetmiyorum insanlırı cinsel hayatları kilitli kutugibidir neyi isterseniz sprun dpgru söylemeyecekleri garanti sıf bu cinsel uyumsuzluk sapıkca duygular ten uyuşmazlıgı gibi sebeplerden ayırılan ciftler bihayli faxla sordugunuz zaman da anlaşamadık oluyor cünkü kimselere anlatamıyolar
- +1 yıl
Nediyim umarım senin düşündüğün umdugun gibi olur
Prki ya dediğin gibi birini bulsan ve evlendiğinde ciddi anlamda cinsel ilişkiniz vasat olursa. O sana yetemezse veya sen yıllarca hiç cinsellik yaşamadığın için vücut olarak tamam ama düşünce ve fantezi olarak yetersiz kalırsan? Bir ömür öyle geçer mi sence? Çoğu mutsuz evliliğin sebeplerinin arkasında cinsel uyum var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yooo senin bedenin senin kararlarin
Iki tarafta basta istegini belli eder ve buna ragmen iliskiye baslarlarsa buna saygi duymak zorunda karsi tarafi fikrini degistirme konusunda baski yapmamak zorundadir
Sende sorun yok yani
Ama istersen icin rahatlicaksa konusuuruz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Iyi dusunuyosun ama yanlisi keskin olmakta yapiyosun. Akilli kadin erkegi kontrol eder. Her erkek basta bu amacla yaklasir, zamanla taniyip sever. Sen bastan jestirip atarsan seni tanima sansi kalmaz. Istedigini verme ama cokta kati olma. Yani biraz cilveli ol, onu k3ndine cek. Senin icjnde var naz, cilve. Bu silahlarini kullan.
00 YorumlaHayatım, günümüzdeki kızların kalitesi ortadayken, biz erkekler de güvenemiyoruz.
Toz pembe hayallerimizi öylesine törpülemişler ki, evlenilecek iyi kız bulabilme ihtimalindeki düşüklüğün gerçekliği ve ciddiyeti, umutlarımızı kamyon gibi çiğnemiş.
Artık ayırt etmeden her kıza öyle bakar olduk. Bu, samanlıkta iğne bulmaktan daha güç olduğundan iğne yok kabul ediyoruz.
Ve ona göre meamele çekiyoruz.10 YorumlaEn doğrusunu düşünüyorsun..
Doğru yoldasın..
Sana cinsellik için yaklaşan erkekle işin olmasın..
Çünkü cinsellik peşinde koşan bir erkeğin niyeti zaten evlilik olmaz..50 Yorumla
+1 yılBu düşünceni anormal görenleri direkt sil engelle. Sen normal olansın. Olması gereken bu.
84 Yorumla- +1 yıl
Neye göre kime göre, istemek de istememek de normal. Başkasının fikrine göre de cinsellik olmaması anormal. Herkesin kendi düşüncesi ve ahlaki normları var. Eleştirirken o eleştirdiğin tipler gibi yorum yapıyorsun.
- +1 yıl
Arkadaşın hayat tarzı ve ahlaki etiğine göre yorum yapıyorum. Sen neden rahatsız oldun? Cinsellik olmayabilir dedigimiz ve evlenmeden kimseyle yatmayacağı için mi rahatsız oldun?
- +1 yıl
Rahatsız olmadım sadece yaptığın yorum senin ahlaki normlarına göre ve senin ahlaki normların başkası için normal olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Toplumun etik ve ahlaki değerlerinin ne zamandan beri bana ait oldugu tartışılır. Ama olması gereken bu. Dine ya da herhangi bir topluma ait olmasına gerek yok. Etik ve ahlaki kurallara göre en doğrusu bu. Bir kadın olsaydın beni daha iyi anlardın. Değilsin ama yine de anlayabileceğini umut ediyorum
çok doğru ve olması gerektiği gibi düşünüyorsun. İnşallah bu düşüncen değişmez ve inşallah erkeklerin tuzağına düşmeden istediğin gibi biriyle tanışır, evlenirsin. Bütün mutluluklar senin ve senin gibi düşünen temiz kızların, erkeklerin olsun.
30 Yorumla
+1 yılSeçtiğin yol doğru ancak şöylede bir gerçek var. Cinselliğin evlilikte çok büyük önemi var ve bir çok insan evlenipte sürpriz yaşamaktan çekindiği için evlenmeden önce partneri ile cinselliği deneyimlemek istiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılhayır ben de öyle düşünüyorum ve doğru olan da bu zaten. umarım karşına istediğin gibi biri çıkar:)
60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Tanıştığın erkeklerin çoğu tahminim yaşına yakındır. Hormonların tavan olduğu yaşlar. Çoğu erkeğin tek odağı cinsellik. Ama odağı o olsa da senin kararına saygı duyup seni sevecek kişiler de karşına çıkacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğine bağli evleneceğin adamimi bulmak istiyorsun eylenmekmi istiyorsun. Seviyorum dediğin adamin odak noktası cinsellikte bu adam seninle eylenmek istiyor peki sen aşkın sevginin oesindemidin eylenmeninmi bunun kararını vermen gerek
00 Yorumla
+1 yılCinsellik diyorlar ama ne anlamda evlenmeden yaşamayı kabul etmiyorsa ciddi düşün ama zevkleri falan konuşmak isteyebilir ben öyleyim. Evlenmeden bende istemem ama zevkleri falan konuşmak isterim. Uyumsuzluk çıkmaması için. Yani hayal değil.
00 YorumlaEvet hayal. Görücü usulü evlenmediğin sürece böyle bir ilişki sadece aldatılarak yaşayabilirsin.
Ya da diğer bir seçenek aseksüel veya gay bir erkeğe denk gelmek. Bu durumda da evlendikten sonra sorunlar baş gösteriyor.00 Yorumla
+1 yıltabiki hayal değil ama hayata bakış açısı sana uygun birisiyle birlikte olduğunda o zaman hayal olmaz tercihlerini ve seçimlerini ergenlerden yana değil de aklı başında kaliteli insanlardan yana kullanmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılKlişe olacak ama o tarz erkekler eskide kaldı ve şu an hepsi torun tombalak sahibi oldu. Çoğu erkek ilişkide seks yapmak ister ama sen kafandaki erkeği illaki bulursun sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılBen de evlenmeden cinsellik yaşanmayacak bir ilişki istiyorum.. Yok sen tamamen doğru düşünüyorsun ve yapıyorsun ama bu zamanda büyük çoğunluğu öyle maalesef..
00 Yorumla
+1 yılKimin ne düşündügünün ya da ne dediğinin bir önemi yok , kısacası düşüncene hayran kalfım keşke herkes bu şekilde düşünebilse diyorum çünkü bu da benim düşüncem.
00 YorumlaHayır çok iyi düşünüyorsun böyle devam et kim ne derse desin sen moralini bozma doğru yoldasın devam et hiç beklemediğin bir anda belkide istediğin gerçekleşir kim bilir :)
00 Yorumla
+1 yılHayır senin düşüncen kötü değil eğer hepsi böyleyse çevreni değiştir belki de çevrendeki erkekler öyledir arkadaş çevreni ona göre seçersen çevrendeki erkeklerde senin düşündüğün gibi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKotu degil kendini garantiye almak istemen gayet nornal ama ortam pek oyle degil her yerlerde nude patlamasi yasaniyor ister istememz konuda hemen cinsellige gitmesi normal
00 Yorumla
+1 yılÇok güzrl dülğnmüşsün. Üzme kendine. Evlenince yapulması gerekn bir şey. Sen seni seven san değer veren birini illaki bulacaksın. Karakterinden kişiliğinden asla ödün verme.👏👏💪💪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki bulamazsın seni kullanmak isteyen o.. c... ları çok olacak en iyisi uzak durman sen en iyisini düşünüyorsun el bile değdirtmeyeceksin kimseye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğru ve en güzelini düşünüyorsun... Ben de 22 yaşında bir bireyim bakirim , flörtlerim oldu şuana kadar , iki flörtüm bel altı konuşmaya başladı yanıma gelmek istediler vs. Reddettim , bunun için beni sevecekseler sevmesinler.
10 Yorumla
+1 yılGünümüz sorunu 👌 Aynı kafadayım ve onlara ayak uydurmak zorunda değiliz. İsteyen gidip kendisine uyacak biriyle ilişki yaşayabilir. İllaki bizde bize uyacak birine denk geliriz salla gitsin
30 Yorumla
+1 yılAslında bunun bir önemi olmamalı fakat ülkemiz örf töresi adeti aile ve çevre baskısı yüzünden bazı kızlar bunu düşünüyor bu da normal.
10 YorumlaHerkesin fikrine saygım var ancak bu evlenmeden asla olmaz kararlılığı çok süpriz kişilerde kırılıp gidiyor bu yüzden kimsenin bu fikrinin çoğunluk için kararlı olduğuna inanmıyorum. Hayatta her şey olabilir. Çoğu kez maalesef şahit oldum.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel düşünüyorsun en güzeli de o zaten ciddi düşünmeyen erkekleri kendinden uzkalaştırmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılHayal değil..
Zorlanabilirsin biraz ama mümkün..
Umarım tercihlerine saygı duyacak biriyle karşılaşır hep mutlu olursun :)00 YorumlaEvet bu devirde hayal gibi gözüküyor ama imkansız da değil ama çok zor öyle birine rastlaman umarım aradığını bulursun.
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru yoldaşın hiç şaşma bir anlık zevk için bir ömrünü heba etme seni seven böyle sevsin. Şans ne diyelim böylesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılHayal değil tabi ki beklersen sana da senin gibi biri çıkıyor. Tecrübeyle sabit
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Hayallerinizin yalan olmasından korkan insan cehennemden hiç korkmuyor tuhaf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapıyorsun cünki verirsen kaybedersin haftsında bırakır giderler
10 Yorumla Trol bile olsan yinede yazarım doğru düşünüyorsun
Doğru dürüst birileri muhakkak hep vardır10 Yorumla
+1 yılKendi doğruların dan ödün verme, işine gelmeyen yol alsın ciddi düşünen bekler.
10 Yorumla
+1 yılSeni oldugun gibi fikir ve benliginle kabuletmeyen herkes hayatinda olmayi haketmiyorudur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin düşüncen normal. Bunu normalleştirenlerde problem var.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru insan karşına çıktığında senden böyle beklentisi olmuyor. Senin fikrine saygı duyup, ciddi düşünüyorsa evliliği bekliyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEv arkadaşlığı önceliği olan erkeklerde kızlar kadar fazla yani emin olabilirsin.
00 Yorumla Bende ciddi düşünüyorum tanışabiliriz istersen 25 yaşındayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden hayal olsun ki ben yaptım oldu siz de yapabilirsiniz
00 Yorumlaaferim kullandırtma kendini. sonra bi avrupalı ile evlen
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Senin kafada olan birini bulman lazım sadece.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ğüvenmemekte..
Umarım dediğin gibi Bir ilişki bulursun..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Hayır kötü değil aslında olmadı gerekeni düşünüyorsun
00 YorumlaHayır çoğu insan böyle zaten. Sen algı operasyonlarına kanma.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bulursun m etme yeter ki böyle ol herkes evlenir seninle kullanılıp atılmazsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyorsanız evlenmeden asla, evlenmeden isteyenlerlede evlenmeyin.
00 Yorumlamümkün tabi, doğru kişiyi seçerseniz dilediğiniz gibi olur. Dikkatli olun
00 Yorumla
+1 yılOnun hayalini bende kurdum da günümüz erkekleri imkansız.. Güven olsun da hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim. Evlenmeden cinsellik hayatta istemem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben bekliyorum hala umarım sanada öyle biri denk gelir yani 😊
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem