Severek evlendik ama midem bulanıyor artık çok kilo aldı çocuğumuzu okula o götürüyor peşinden koşuyor falan bir de göbekli göbekli hiç sevmiyorum cinsellikte de sorun yaratıyor istemeyerek onunla oluyorum baya soğudum yani eski çekiciliği kalmadı artık bazen iş arkadaşlarım falan geliyor eve eşim demeye utanıyorum çok kilolu. Bu durumu ona nasıl açıklayabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAsla katlanamazdım. Bak bu da evlilikten korkma nedenlerimde en üst sıralardan biridir. Neden evlenmek istemiyorum sorusuna bir sürü cevap verebilirim ama bir erkeğin görünüşü en önemlisi benim için. Şişmanlarsa benim de yatasım gelmez. Erkekler hep bizim pns sevici olduğumuzu zanneder çünkü ponolarda yamuk yumuk suratlı adamların kocaman pnsleri var. Ama aslında biz kadınlar görünüş seviyoruz. Bem de arkadaşlarıma tanıtmaya utanırdım. Yanımda gezdirdiğim kocam dediğim adamın iyi görünüşlü olmasını isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla yorumlarını gördüm adamı kendinden aşağı gördüğünü belirtmişsin e ben sana ne diyim o adam o kiloyu kendi aldı zaten dimi yemeğini yapan kim acaba onu geç acaba sen kimsin nesin ki utanıyosun ondan ya git boşan adamdan kurban olayım inan bana kendisine böyle tepeden bakacak birinden ise yalnız kalması veya başkasını bulması daha iyidir
aşkın 6 elementi var
-sevgi (eğer herife azcık sevgin kalmış olaydı hakkında böyle şeyleri kalkıp buraya yazamazdın kıyamayıp)
-saygı (resmen herifi kendinden aşağı gördüğünü ondan utandığını söylemiş bir de onu burada rencide etmişsin)
-sahiplenme (eşin olduğunu söylemekten utandığını dile getirmişsin resmen)
-aidiyet (bir umut eğer aldatma gibi bi halta yönelim duymuyosan bi bu kalmış resmen ki o da yarım yine ona ait gibi de değilsin de başkasına da gitmemişsin burdan yarım puan)
-şehvet (soru zaten tiksindiğini dile getirmiş bırak 0 ı eksidesin bunda)
-anlayış (sende olmadığı gün gibi aşikar zira koskoca insanlarız insanlar kilo alabilir kaldı ki yaşlanıyoruz bende böyle kalmayacağım diyebilecek biri değilsin )
sen resmen 6 puan üzerinden yarım puan aldın 1 puan bile eksik olsa sakat bir ilişki yaşayacağın yerde sen resmen 5.5 puan eksidesin zaten bitmiş sizin iş bi güzellik yapta boşan adamcağızdan onun da kalan ömrüne yazık etme kendinin kine de10 Yorumla
Öncelikle bu düşünceniz çok yanlış, birgün yaşlanacaksınız. Haklılık payınız var ancak bu seviyede olmamalı. Kırmadan söylemek istiyorsanız öncelikle bu düşünceden kurtulun. Bu düşündükleriniz ile dile getirirseniz yanlış anlaşılır.
Haklı olmak ile beraber çok yanlış duygular içerisindesiniz sanki.00 Yorumla
+1 yılkilo hiç bir zaman iyi değil, bunu kendisine söylemelisin. kendini düzeltmeli hele ki sen fit bir vücuda sahipsen onun da öyle olmasını istemelisin. sevişirken istemediğin söyleme ama kilo vermesi gerektiğini söyle. ben eşime bunu her zaman söylüyorum. rahat olmalısın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ona karşı olan cinsel arzuların bitmiş bu şekilde anlat önceden seni seviyordum ama sen sonra kendi kendini saldın ve gerçekten artık göz zevkime hitap etmiyorsun diyebilirsin aşırı derecede kilo aldım ya bu seni benim gözümde adamlarca geri çekiyor diyebilirsin çocukla çocuk oluyorsun anlıyorum ama bunu benim gözüme sokmak zorunda değilsin diyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra olumsuz mânada değişmeyi doğru bulmuyorum. Bu şu demektir "tamam, evlendim, artık kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim." Bu terbiyesizce bir saygısızlıktır. Evvela da kendine saygısızlık...
Elde olmayan sağlık durumları müstesna.
Sonrasında, eşiniz o hâle gelirke yemeklerini kim yapıyordu? Evet, çuvaldızı kendinize de batırın.
Devamında, acaba siz onu usulü ile ne kadar telkin ediyorsunuz? Yani siz acaba "ya bugün de porsiyonlar ufak oldu ama kusura bakma, biraz diyete girelim, sıhhat her şeydir." Gibi? Ya da bin türlü tatlı dil yolu olabileceği gibi?
Cinsiyet belirtmeksizin söylüyorum, evlilik "ortak" bir müessesedir ve ilk şartı "iyi günde, kötü gündedir."
İyi tartın, iyi düşünün, sorunu çözmek için kılınızı kıpırdatmadan oturmak yerine elinizi taşın altına koyun ve gerekiyorsa onu yönlendirin, ehilleştirin. Bu soru ve yorumlarınız sadece kendiniz için acınası vr üzücü. Evlilik bu değil.10 YorumlaYani çocuk yaptığına göre muhtemelen senin de vücudun bozuldu, ya vajinan genişledi ya da sezeryan göbeğin veya izin var ve eşin yinede kalkıp sana bu iğrenç görüntü konusunda kırıcı davranmıyorken sen böyle düşünüyorsan üzücü. Onu spora yönşendirebilirsin elbette ama eşinle sadece fiziksel özellikleri yüzünden gurur duymak veya soğumak hiç dopru bir şey değil. Yıllar geçtikçe sen daha fazla çökeceksin ve güzelliğin gittiğinde bu durumda eşin de sendne soğuyup utanmaşı mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Çok Çok kötüsün. Her çocuk yapanın vücudu bozulmuyor. Bu kadının kendisine bakması ile alakalı ve bambaşka bir konu çünkü o anne. Bebeğin nereden çıkmasını bekliyorsun. Yok karnında sezaryen izi yok bir tarafların genişledi. Şerefin olsa bu yorumu yapmazsın.
- +1 yıl
@Ceyda-Shame yaa kocasının fiziksel özellikleri yüzünden iğrenç bulan birinin şereften bahsetmesi çok ilginç. Ve bahsettiğim benim düşüncem değil sadece empati kurman için bu örneği verdim ve başatılı da olmuş görünen. Ben eşim hakkında böyle düşünmüyorum ve bende kiloluyum eşimle de çok konuştum ve eşim tam tersi kilolu olmamı ve böyle kalmamı istiyor çünkü biraz kıskanç ve zatiyıf olup başka kadınların dikkatini çekmemi istemiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de öyle 85 evlendik 110 şu an. Benim yemeklerden değil kendi yemeyi seviyor. Her şeye de yansıyor dediğin gibi cinsel hayata da. göbekten insan şey yapıldığını bile anlamıyor sadece yumuşaklık karnında bıngıldıyor. Kilo da veremiyor. Böyle bir hayat. Alıştım ben
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZor
+1 yılGörüşlerde gezindigim kadarıyla 1-2 istisna hariç sanırım herkes hak vermiş, hatta boşan diyen dahi olmuş. Kimsenin hak vereceğini düşünmemiştim, gelen bu tarz görüşler beni beni çok şaşırttı, hani aynı soruyu soran erkek olsa sen onu kilosu için mi seviyorsun ayı, şerefsizzz falan diye sabah akşam akşam linç yağmuruna tutardınız. Nerde cinsiyet eşitliği?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda duyarlı yaklaşanlarda olmuş tabi onların hakkını yemek istemem onlar üzerine alınmasın, sözüm onlara değil kesinlikle.
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hemen konuşmalısın. Daha fazla ilerleyince daha büyük sorun olur. Şu erkeklerin evlenince kendini salıp göbekli saçma bir hale gelmesinden nefret ediyorum. Asıl evlenince kendine bakacaksın çünkü eşinle sürekli yanyanasın. Ona karşı çekiciliğini yitirmemen lazım ama nerdeee klasik türk erkeği işte...
00 Yorumla
+1 yılKilo için tiksinmek hoş olmamış ama güzel taraflarından bahsedebilirsin. Kilo sağlığa zararlı, diyet mi yapsan? Bende de bir kaç kilo fazla var bu aralar ama sen iyice saldın balım, beraber diyete girelim mi? Diyebilirsin 😀
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEşin sana karım dememeli hani hastalıkta, sağlıkta , iyi günde kötü günde cümlesinin anlamı nerde kaldı?
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu nasıl düşünce ya sen bence buraya yazdıklarının aynısını söyle ona senin ne kadar iğrenç bir kalbinin olduğunu ve hiçbir şey için değmeyecek bir insan olduğunu görsün her şey dış görünüş değil o adam çok daha iyilerini hak ediyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum tam tersi olsaydı adam eskisi gibi olup o şişmanlasaydi o adam da sen sismansin senden hoşlanmıyorum eski çekiciliğini kaybettin seni istemiyorum dese ve bırakmaya çalışsa ne düşünürdü acaba bir adam seni eski halin yok diye kilolusun diye bıraksa ve öncesinde bunu yüzüne vursa ne hissederdin
Seven sevdiğine kilo sağlık sorunu der ve sağlıklı beslenmeye teşvik eder. Ben seni kötü niyetli buldum. Ya insanlıktan nasip aşmamışsın ya da soru trol. Bilemedim
10 Yorumla
+1 yılBu gayet normal bir durum insanlar normalde bile bu durumlara düşüyorlar. Böyle aşırı kilo almışken çok daha normal. Bitmiş bir his var ortada. Ayrılmani tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılBeraber spora başlayın kalorisi düşük yemekler yap ona sporda birazcık zaman geçiince kasların cok iyi yükseliyorum diyerek ince ince gönderme yap
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar kırıcı cümleler ya, yazık adama da üzülüyorum. Bunu burada sorman bile hata. Bunu düşünemiyorsun bile, beraber spor yapmak diyete girmek aklının ucundan dahi geçmedi mi?
Her şeyi geçtim burada eşini resmen aşağılıyorsun.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam seni boşar
Gider başkası ile evlenirdim
Hem seni sevenden seni her halinle kabul edenden
Hamile iken sen kilo aldığında seni teselli eden sana hasta halde bakan bir erkekten utanacaksın
Kendinden utan10 Yorumla
+1 yılsenin kocan olmus artik oyle boyle katlanman gerekmez mi? bence bahane , kilolu olmasi kocani rahatsiz etmesi gerekir normalde seni degil
13 Yorumla- +1 yıl
Kimse katlanmak zorunda değil
- +1 yıl
@Ceyda-Shame kimse de sana katlanmak zorunda degil
- +1 yıl
@Ceyda-Sheme kimse katlanmak zorunda değil ama yarın öbür gün aynı soruyu bir erkek sorduğunda "eşim çok kilo aldı tiksiniyorum napmalıyım?" Diye, birden bambaşka bir ruh haline girip bambaşka bir tepki vermezsin umarım.
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Hersey dis gorunus degil. Bir insandan pis diye tiksinirsin kilolu diye tiksinmek ne demek? O da senden tiksinir umarim.
11 Yorumla- +1 yıl
İns tez zamanda iğrenç biri olurda herkes ondan tiksinir
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yıl"Seni artık sevmiyorum pis şişko" de. Ne demek istediğini kesin anlayacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızlar ne kadar tuhaf zihniyetliler nasıl yaşıyorlar bu şekilde hayret verici hiç bir şey den memnun olmuyorlar herşeyi itici kılıp kaprisli egoyist oluyorlar siz bu zihniyetle ömür boyu mutlu olamazsınız imkansız size mutsuz olmak müstahak
00 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünüşü için seviyorsunuz haliyle değişince böyle şeyler oluyor gerçekten kalbini seviyor olsan bunlar sorun olmazdı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu konu aslında onemli.. bende fiziksel olarak gözüme hitap etmedimi inan sogurum seks yapmak istemem
00 Yorumla
+1 yılCok yagli olmayan yemeklerden yap, askim ben diyetteyim sende diyete gir de. Spora basla yanimda ol daha rahat ederim de
00 YorumlaEski haline iltifat et böyle iyiydin söyle sana çok yakışıyordu
Vs10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende de var aynı dertten bir şey söyleyince de küsüyor 2 gün konuşmuyor ne yapmak lazım bilemedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence boşanmalısın.. Böylece eşin senden kurtulmuş olur.
Bu ne kadar iğrenç bir düşünce. İnsana kocasından kilolu diye utanırmı.00 Yorumla
+1 yılbiraz daha yedir, bu olay patladığı zaman zaten kurtulursun 🙄
00 Yorumla
+1 yılKilonun çok sağlıksız olduğunu söyle kilo vermesini sağla 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Otur karşına konus sana kilo yakışmıyor spor yap falan filan oner
00 Yorumla
+1 yılbence açıkla kesin tammen soğuduysan çünkü insan fazla soğuyunca eskisi gibi olmuyo bidaha
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şu an kaç kilo ve kaç yaşında
sen kaç kilo ve kaç yaşındasın
ona kilo vermesini söyledin mi
kilo vermek için bişeyler yapıyor mu00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi anlıyorum bakıyorsun bundan nasıl çocuk yaptım bu nasıl benim kocam diyorsun değilmi canın istediği halde yatağa girdiğinden o isteğin gidiyor doğru mu
00 Yorumla
+1 yılBunları aynen söyle kırmadan etkisi olmaz. Kaslı erkekler dikkatimi çekiyor diyede ekle
00 Yorumla
+1 yılBirlikte yürüyüş yapalım falan diye bilirsin karın kası çalışalım de
00 YorumlaKilosu yüzünden sağlığından endişe ettiğini söyle böylece onu kırmamış olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Evlenince 50 kilo falan mı aldı yahu birden bu adam. :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açık açık söyle kırmadan ama. Biraz kilo ver spor yap sağlığın için iyi de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşin sağlam bir sporla zayiflayip seni biraksin da gör dünyanın kaç bucak olduğunu
00 Yorumla
+1 yılKibarca konuş, beraber spor yürüyüş mü yapsak falan de
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle karşılıklı bunu konuşun. Kendine biraz bakması gerektiğini ona uygun bir dille anlat.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLangırt diye şişmedi ya bu adam. Adım adım göbiş olurken siz neyle meşguldünüz de farkı fark edemediniz acep?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ya açıklamalısın kilo vermelisin kendine bakmalısın demelisin. Yoksa aldatmaya gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. suç sende güzel yemekler yapmasaydın ona o da kilo almazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl*midem bulanıyor artık
*Eşim demeye utaniyorum
Okuyunca benim de midem senden bulandı10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞakayla karışık söyleyebilirsin. Kendi sağlığı içinde çok kilolu olmaması lazım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılüzücü bi durum konuş ikna et rejime başlasın kabul etmezse yorucu pozisyonlar iste belkizl zayıflar
00 Yorumla
+1 yılAçık açık sağlığı için dikkat etmesi gerektirdiğini diyebilirsin ve evde sağlıklı yemekler pişirmeye bak böylece yediklerine de dikkat etmiş olur
01 Yorumla
Soran+1 yılMesele bu da değil soğudum ondan artık kibir evet iyi bir şey değil ama kendimden daha altta görüyorum dış görünüş olarak
Sanki kendini biraz salmişsin eski formdaki halini özledim diyebilirsin.😊
10 YorumlaGöbeğinden göremiyorum de jsjs
40 Yorumla“İyi günde, kötü günde” cümlesine noldu?
21 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik ikinci planda olmalı bence
10 YorumlaBuraya yazdığın gibi ona de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok zor çabuk yorulur.
00 YorumlaUmarım sen daha cok kilo alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte spora yazılmayı teklif et
00 Yorumla
+1 yılöküz gibi oldun lan kilo ver
00 Yorumlagöbeğinden s2kini göremiyorsun de
00 Yorumla
+1 yılSöyle ama pek kabul edeceğini düşünemiyorum
00 YorumlaSpora gidelim beraber de
00 Yorumla
+1 yılKilo ver de yetemiyirsun de
00 Yorumlabelli et artık,
ama nafile..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSpora tesfik et o zaman
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim evlendikten sonra çok kilo aldı, artık sevişirken çekici gelmiyor. Kırmadan nasıl açıklarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım