20 gün sonra düğünümüz var. Tanıştığımızda balık etliydim ama Kpss çalışırken 84 kiloya çıktım maalesef. Geri de veremedim düğüne yetişmedi. Sürekli bosbol giyinip kusurlarımı örtüyordum ama düğüne az kaldı. Çok utanıyorum kilom bölgesel zaten tır şoförü gibi göbek var. İlk gece birlikte olmak istemiyorum bedenimi göstermek de istemiyorum midesi bulanır diye korkuyorum. Karanlıkta da olmaz onun da ilki beceremeyiz bakması lazım. Napcam bilmiyorum iğrenirse ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenme kararı almış olan her erkek ya da kadın, kesinlikle partnerinin bedeni hakkında fikir sahibidir ve onu o hali ile sevmiştir, istiyordur, bilerek bu önemli kararı almıştır. Sen ön tarafından uzaklaş, kendine birazcık güven. Aklındaki tüm olumsuzlukların sil gitsin. O özel gecede önemli olan senin tavırların, ona olan yaklaşımın, sesin, nefesin, hareketlerin, yaklaşımın, sıcaklığın, romantizmin, erotizmin, seksapaliten, bakışın, ona içten dokunuşun ve samimiyetin. Tatmin karşılıklı olur. Onun beklentisi jadar, senin beklentinin de karşılık bulması önemli. Sen çok heyecanlısın da ondan bu düşüncelerle kendini korkutuyorsun. Rahat ol ve gevşe. Belki o senden daha heyecanlı, belki kalkmayacak, belki erken boşalacak, belki panikleyecek. Siz artık o özel ve güzel gecede birbirinize daha anlayışlı yaklaşıp birbirinizin olası kudurlarını heyecana verip affedecek ve birbirimize yardımcı olacaksınız. Acele etme. İlk gün olması şart değil. Zamana bırak. İlk gün sıcak bir nefes ilgi samimiyet yeter. Ertesi gün öpüşme ve dokunma faslı. Daha sonra zaten kendinizi bırakırsınız, her şey yerli yerine şıp diye oturur. O anın şehveti ve hazzı ile boşa endişelendiğinizi anlarsınız. Keyifli ilişkiler. Ömür boyu mutluluklar. Kendinize iyi bakın. 🖐️😉🙃😎🥰
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılLütfen bunu bu denli sorun etmeyin , emin olun durum düşündüğünüzden çok farklı olacak. Harika çemberli göbeğiniz yumuşak dokusuyla, ona oldukça kışkırtıcı gelecektir. Kusur örtmeyi yanlış biliyorsun. O konun gerçeği 1 kilo et 1000 kusur örter şeklindedir. Mide bulunmayı bir kenara koy iştahı açılır bundan emin ol. Işıklar kapalı olsun demiyorum ama ilki de olsa , bunu yapabilmek için görmesine gerek yok. Böyle bir durumda görme isteği tamamen fantastik bir istektir. Bunun dışında sorun olmaz ise , geciktiripte kendinize eziyet etmeyin lütfen. Ayrıca siz her ne kadar bol giyinsenizde o sizin durumunuzu ortalama olarak biliyordur zaten lakin üzerinizde kıyafetleriniz kalmayınca düşündüğü kadar olmadığını görecektir. Son olarak, o gece gözler ve dudaklar buluştuktan sonra zaman kavramı sizin için kaybolacak ve kendinizi derin nefes alışlarla yatakta yatar durumda bulduğunuz anda , çılgın dakikaları belki saatleri geride bırakmış olduğunuzu anlayacaksınız.
00 Yorumla
Kişiye bağlı bu. Olacak olan da var olmayacak olan da var. Sana ve cinselliğe bakışına göre değişir.
Aslında burada önemli olan senin ne hissettiğin. Mesela o önemsemiyorum dese bile senin aklında hâlâ soru işareti kalacaksa sen yine düzgün zevk alamazsın. Sen alamazsan ona da tam zevk veremezsin.
İlk gece diye bir adet var ama bu illa ki ilk gece gerekli diye bir şey yok. Senin kafan rahatlayana kadar erteleulyebilirsiniz de. Önemli olan senin kilo konusunu düşünmrden sevişebilmen.
00 Yorumla
Bu biraz eşine bağlı bence vereceği tepkiyi az çok tahmin edersin mesela bir şey olunca bu ne düzelt vs seni eleştiriyormu fiziksel olsun başka bişey olur ya da mesela senin yargılanmaktan korktuğun şeye nasıl tepki veriyor buralardan biraz anlarsın bide şu var çocuk öyle düşünecek olsa evlenmezdi bence elbise de olsa dışardan belli oluyor gene bide 20 gün diyet spor yap verebilirsin bence ama sağlığına dikkat et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılZaten görmüyor mu şu an kilonu. Rahatsız olacaksa şimdi olsun ve evlenmesin madem öyle.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir bilemeyiz. Kişiye bağlı bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılSeven insan iğrenmez. Hep diyorum eşimle tanıştığımızda 44 bedendim, hiçbir zaman kilomu dillendirmedi. Ben dillendirsem abartıyorsun dedi. Bizi tanıştırmak istediklerinde fotoğrafıma bile bakmamış, kilo alınır verilir sorun yok dedi. Velhasıl basit görünen ama güzel sonuçlar çıkacak konular bunlar.
60 Yorumla
1 yılBakması lazım falan değil beceremeyecek bir şey de yok. Atla deve değil iç güdüsel olarak hayvanlar bile yerini buluyor. Gerginlik yaşadığınız konuyu onla paylaşın bu sizi çok rahatlatır. Ya ben de tanıştığımıza göre kilo aldım beni bir de öyle görseydin diye şaka bile yapabilirsiniz. Bir hayatı paylaşacaksınız kimse evlendiği haliyle kalmıyor merak etmeyin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılilk önce böyle düşünme çünkü kafanda kuruyosun. adam kör mu yanındakı kadını görüyordur elbette. kaldı kı zayıflama cabanı göstermeyı ıhmal etmessın ilk gecen için de böyle bişiden dolayı çekinme akışına bırak yahu kasma bu kadar sevdiğin adamla evlendiğini unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAl karşına tüm endişelerini dile getir. Ben de sevgilimle ilk seviştiğimde ayva göbeğimden ve bacaklarımın kalınlığından çok utanıyorum hep geride tutuyordum kendimi en son aldım karşıma açık açık endişelerimi dile getirdim, öpe öpe seve seve beni bile yıllardır utandığım vücudumla barıştırdı. Müstakbel eşinin böyle bir şeye takılacağını asla düşünmüyorum ama sen de biraz kendine çeki düzen vermelisin en kısa zamanda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu düşünceleri aklına getirme. Seven böyle sevsin utanacak bir şey yok. Anı yaşa hiçbir şeyi erteleme.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 20 gün az değil sert bir diğer ile en azından biraz verebilirsin. Ayrica evleniyorsunuz seni önceden de biliyor bunu sorun etmemesi lazım. Kendinizj çok germeyin
00 Yorumla
1 yılswni seven biri asla kilonu dert etmez ha rahatsız olurum diyorsan 20 gün az bir sure degil yediklerine dikkat et biraz spor yap, bi kac kilo verirsin en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAz ye çok ye diyenlere bakma insanız yeriz de içeriz de sıçarız da bence eşin anlayışlı, kilo takıntısı yoksa bence sorun etme varsa da zaten dikkatli yersin en önemli olan bol su içip yürüyüşe çıkman.😘
02 Yorumla
Soran1 yılYani tabi kimse kilodan hoşlanmaz ama dışardan bana hiç kötü hissettirmedi beni sevdiğini söylüyor zaten zayıflamak istersen de destek olurum diyor. Ama tabi içinden tiksinebilir diye düşündüm ben. Teşekkür ederim güzel yorumun için 🌸💐
Cevap sahibi1 yılKendin kötü hissedersen kilo verirsin ama kendini kötü hissetmiyorsan kime ne elalemin lafına bakasak biz öldük! O yüzden kim kiloyu sever sevmez boş ver sen takma en önemli olan senin nasıl hissettiğin. Bak eşin ne güzel söylemiş destek olurum demiş bence kaybetme🌸😘
Insan sevdiğini ister arzular arzulamali laf mı şimdi bu
Evlilik aktinde ne diyor
Iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta her zaman ve her şartta yanında olacağıma demi00 Yorumla
1 yılDüğün arefesnde kızlar zayflar stresten sn nasıl kilo aldn
11 Yorumla
Soran1 yılDetaya yazdım düğün umrumda dahi değil zaten istemiyordum, kpss çalışıyordum o süreçte kilo aldım
1 yılAbla güldüm valla kusura bakmada bence olur yalana gerek yok rejim yap acilen düğüne kadar verebildiğini ver
00 Yorumla
1 yılHayır hiç sorun değil kilolu olmak, sadece sakin olun ve karşındakinide strese sokma, destek ol bir yandan erken boşalmasın
00 YorumlaAkışına bırak, ileride aldığın kiloları geri verirsin belki erkek arkadaşın senin kadar dert etmiyor.
00 Yorumla
1 yılhoş değil bence biran önce incel az yemelisin çok az ekmek hiç yeme mide bulantın ile günü geçirmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birlikte olmazsan daha çok rahatsız olur, karşı taraf kaçsa bi hayırdır derdim
03 Yorumla
Soran1 yılUf hiç bilmiyorum çok stresliyim
1 yılKilo verebilirsin burdan buraya 20 gün aşağı yukarı bir ay bence çabala
02 Yorumla
Soran1 yılTiroid hastası olduğumu öğrendim ilaca başladım bakalım kilo gitmiyordu ama şimdi düşmeye başlar biraz inşallah
- 1 yıl
Evet annemde de var istemsizce o ilaçlar yüzünden kilo alıyor :(( umarım verirsin
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Midesi kokarsan bulanır başka hiç bir görsele bulanmaz merak etme
02 Yorumla
Soran1 yılKorku da var ama,😪
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkekler iğrenmez de hiç yapmadınız mı daha önce
00 YorumlaBiraz spor yap.. zaten Türk kadınları kilolu.
00 Yorumla
1 yılYazın yediğin hurmalar, kışın g*tunu tirmalar
00 Yorumla
1 yılSeni çıplak görmeyecek mi sonuçta sık sık. Sen az yemeye başla şimdiden
00 Yorumla
1 yılKilo vermek zor bisey degil en azindan benim icin un ve sekeri tamamen cikardim hayatimdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılBakmadan orayı bulamayacak mı yani, o kadar da bihaber olamaz olaydan yapmayın ya.
00 Yorumla
1 yılErkekler için dış görünüş çok önemlidir yalan söyleyemem.
00 Yorumla
1 yılGöbek eritme egzersizleri yap o güne kadar bari korse giy sıkılaşsın
02 Yorumla- 1 yıl
Bir şey söyleyeceğim bu soruya yapılan yorumların bildirimi bana neden geliyor? @KS
- 1 yıl
Uygulama iyice kafayı yedi @KızlarSoruyor
Gizli Üye(30-35)1 yılLoş ışıkta yaparsınız.100 wolt ışık olmak zorunda değil
20 Yorumla
1 yılMerak etme esin seninle yuva kuracak çocuk yapacak tonton anne olarak evde ev işleri yapıp çocuk bakacaksın esin de hatunlarla görecek cinsel ihtiyacını
01 Yorumla
Soran1 yılAhaha tonton anne olmak için daha erken yeni atandım önce bir kariyerimde ilerleyeyim😂. Eşim de bunu yapacak biri değil öyle bir şey yapmaya tenezzül ederse zaten boşanmak ister kendisi de basit bir düşünce yapınız var
Gizli Üye(36-45)1 yılNe farkedecek ilk ya da ikinci. Utanılacak ney var seven o şekilde sevecek mecbur. Karanlıkta yapın ilk gece dahha rahat edersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl105 kilo olan ben :D çatır çatır şey eden ben :D rahat ol kiz
012 Yorumla
Soran1 yılUtanıyorum ya öz güven sıfır helal sana bacım
Cevap sahibi1 yıl172 boy var bende. Sezeryan doğum. uaptim yani ondan bu kilo
Cevap sahibi1 yılZayıflama asamasindayim bakalim
- 1 yıl
Yani kilo engel değil, 97 kilo partnerim var şu an makine gibi yorulmuyor 😅😅
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins aynen bende kucak ta yim hep
- 1 yıl
Bizde pozisyonda sorun olmuyor, bacak omuza, doggy sıkıntı çekmeden işimizi hallediyoruz
- 1 yıl
Sadece ben altta olunca o boşalmaya yakın hızlanınca zorluk hissediyorum yalan yok 😅🤣
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins benimki memeler den nefes alamıyor boğacan beni diyor
- 1 yıl
Doğum şişliği belli. Ne zaman doğum yaptınız
- 1 yıl
Sizde biraz yavaş zıplayın adam haklı
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins 😂😂
- 1 yıl
Acelen ne sanki bir yere yetişecek 🤣😅
1 yılAyy sanki bilmiyor mu kilolu olduğunuu seven ınsana batmaz öyle şeyler ama sen yine de diikat et biraz yemene içmene ilerde vermen daha da zorlasabılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHem şişko hem yalancısın Ben tır şoförüyüm ama göbeğim yok gayet fitim 1.80-80 kilo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseni her turlu sevmeli zaten boyle biri degilse evlenme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSacmalama ablam igrenilecek bir sey yok ama bir diyetisyenle zayıflaya bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten tadı zevki veren vajinan kilon önemli değil pek takılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKilodur alinir verilir bir sekilde de. Karanlıkta neden bulamasın ki?
00 Yorumla
1 yılBoyun biraz uzunsa cok goze batmaz ama zaten senin oyle oldugunu biliyor niye bulansin
03 Yorumla
Soran1 yıl169 boyundayım da yine de erkek yani çıplak görünce fikri değişebilir
Soran1 yılManken gibi kızlar var
- 1 yıl
Ya yok sevmis evleniyosunuz zaten, boyun da iyi gayet abarttigin kadar olmaz. Sadece temiz olursan ve yukseltici giyinirsen hic sorun olmaz
1 yılSeni zayıf halinle sevmiş şimdi ilk gece kilolu olman abes kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKalbini kırmak istemem ama yanında kendin olamadığın bedeninden utandığın biriyle evlenmen hata bence
00 Yorumla
1 yıl84 kilo biraz sorun olabilir sevgilin kaç kilo
02 Yorumla
Soran1 yıl82 kilo o da boyu da 180
- 1 yıl
Sorun olmaz o zaman sen yine kilo vermeye çalış
1 yılEtli butlu iyidir aldırma
00 Yorumla
1 yılOnlara fark etmez merak etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Seven için engel degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılRahatsiz etmezmi cinsellikten bile sogutabilir.
00 Yorumla
1 yılçok mu göbeklisin
00 YorumlaBalık etli severim👅💋👣
00 YorumlaSeven kiloya bakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHoşuna bile gider
00 Yorumla
1 yılBence takılmaz kilona
00 Yorumla
1 yılBazılarına yakışıyor boyuna da bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz mum ışığında olur
00 YorumlaBulanır evet ben istemem
010 Yorumla- 1 yıl
Adam çok net her yerde
- 1 yıl
Her masada varsın
- 1 yıl
Yok görüyorum sadece reis
- 1 yıl
Ben siliyorum hep
- 1 yıl
Bazen saçma ve anlık sorular sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılO azgınlıkla iğrenmez bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Gormeden yorum yapmak zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbalık etli daha güzel.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBoyun kaç şu an?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamın işi zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapacak bişey yok zevk almaya bakın
00 Yorumla20 gunde güzel bir diyetle azmetsen?
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler