Yataktaki faslımız 1,5 sürüyor diye dün gece boşaldıktan sonra bana benim gibi koca bulamazsın kadınlar eşlerinden bu konuda çok şikayetçi diyor bunu nerden biliyorsa artık.. Sana kredi kartımı veriyorum 1 saatten fazla beceriyorum daha napayım diyor hiç demiyor bana 1 saatten fazla bana katlanıyor paramı çarçur etmiyorsun demiyor ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İyi birazcık saat iyi karşıda haketmışsinde kendi reklamını yapmasına benden iyisini bulamazsın demesinden hoşlanmadım , hergunmu 1,5 saat emek çekiyor haftada birmi, şunda söyle el elden üstündür atasözünü hatırlat kendini bulunmaz bursa kumaşı sanmasın, biz senden yanayız, o kadar altında yattıktan sonra senin tüm eksiğini giderip el üstünde tutması lazım, bol sanslar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Iyi hoş ama sen bu durumdan ne kadar memnunsun önemli olan o. Bir süreden sonra kuruluk olur buda senin zevkten çok acı çekmene sebep olur uzun ilişki iyidir ama hersey tadında olmalı. Ayrıca ne kadar uzun surdugunden çok neler hissettirebildigi doğuma ulastirip ulastiramadigi daha önemli. Ve söylemi de çok çirkin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNereden biliyor diyorsun da zor bir şey mi? Buradaki sorulara bakarak bile anlaşılır. Evliler çok şikayetçi. Ben evli değilim seks deneyimim yok ama bende biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki birleriyle konuşmuş
Cevap sahibi+1 yılHayır tatlım. Bak bu platforma. Cinsellik bölümüne girerswn çoğu kadın eşinden şikayetçi. Erkeklerde erken boşalma genel bir sorun. Bu yüzden söylemiş. Konuşmuş da olabilir. Eğer konuşmuş ise ne yapacaksın ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede bencillik yapıyor tamam evet iyi olabilirsin çok güzel yapıyor olabilirsin mükemmel zevk veriyor olabilirsin ama tutupta işte sen benden daha iyisini bulamazsın elindekilerle idare et dermiş gibi yani yapması çok saçma
10 Yorumla
+1 yılPartner bu süreye nasıl bakıyor önemli olan o. Her uzun süren seks iyi seks olsaydı herkes bir yolunu bulup daha uzun tutardı. 30-45 dk ideal fazlası sıkar.
00 Yorumlaikinizede HELÂL OLSUN sen 1 buçuk saat dayaniyorsun oda dayanıyor bunun içinde sevişme ve oral var mı
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu yaşayan ve kredi kartını vermeyen erkekler var elbette. Bu yönden şanslı sayılabilirsin ama söylemesi hoşuma gitmedi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama belki de başa kakmak için değil de mutlu ol diye, hatırlatmak amaçli da söylemis olabilir. Konuşma şeklinden anlarsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bir saat beceriyorum sözü nedir öyle kölesimisin canım. Allah Tüm Kadınları böyle Cahillerden korusun İnşallah
Bencil cahil canım birine denk gelmişsin üzüldüm senin adına gerçekten eşiyle böyle küstahça konuşan insanların nesli tükenmeli bence00 Yorumla
+1 yılSüpermiş ya, kartımı veriyorum 1,5 saat beceriyorum 😁 fıkra gibi
033 Yorumla
Soran+1 yılsinirlerimi bozuyır
- +1 yıl
Bozmasa şaşarım… Seni parayla satın almış gibi, bir kadın anca böyle aşağılanabilir…
Soran+1 yılSanki parasını keyfime harcıyorum gibi konuşuyor birde 5 yıldan sonra ilk defa bir ayakkabı aldım kendime hala 7 yıllık montum duruyor
- +1 yıl
Kartımı veriyorum dediği bu mu yani? Şaka de ne olur… 🤯
Soran+1 yılYa istediğini al der ama ben almam ondan sonra her ay sigortamı yatırır bunlar işte
- +1 yıl
Ne büyük lütufmuş bunlar… Kartını veriyor, sigortanı yatırıyor.. Evi işyeri, seni de personeli gibi görüyor bu ya… Sana en son ne zaman çiçekle geldi bunu söyle… Ya da sana en son ne zaman rastgele bir zamanda hediye alıp geldi
Soran+1 yılÖzel günlerde her zaman alır bazen durup dururken gizel sözler söyler bana iyi ki seninle evlendim iyi ki benimsin gibi şeyler söyler hastalandığımda çok ilgilenir
- +1 yıl
Bunlar sana yeterli geliyorsa sorun yok. Ama birşeyler yanlış ya da yetersiz ki sen buraya içini dökmüşsün. Olmasını istediğin ne? Ne eksik?
Soran+1 yılÖzgür değilim yeterince sosyal hayatım yok onun var
- +1 yıl
Arkadaşın mı yok? Var da seni mi kısıtlıyor? Kıskanç biriyse sosyalleşmeni kısıtlayabilir..
Soran+1 yılHem kıskanç hem sosyalleşmeye fırsatım yok. Ev işi ve çocuklardan
Soran+1 yılZaten kısknaç oldupu için hemen çocuk yapmak için baskıladı beni
- +1 yıl
Çalışma fikrini düşündün mü hiç? Bu fikre ne der? Yok senin işin ev ve çocuklar kafasında mı?
Soran+1 yılÇocukları büyüt cafenin başına geçersin diyor
- +1 yıl
Cafede de özgürlüğün olmaz. Hem belki sen de bunu istemiyorsun. Çocuklar çok mu küçük ki?
Soran+1 yılTek başıma bi hastaneye gitmem bile beni özgür hissettiriyor
- +1 yıl
Her insan hayatında sadece kendisine ait, eşinin bile girmeyeceği bir alan ister. Bundan daha doğal bir şey yok. Sosyal medyana falan karışıyor mu?
Soran+1 yılKarışıyor minili şeylerle ya da bikinili fotolar atmamı istemiyor
- +1 yıl
Güzel ve bakımlı bir kadınsan bu normal… seni kendine ve evine bağlı tutmaya çalışıyor ki özgür kuş gibi bir taraflara uçmayasın… Bu da kendine olan özgüven eksikliği… Sen ondan başkasıyla işin olmayacağı hissini ona ver, söyle. Sana da sosyalleşme için alan bıraksın. Kız arkadaşlarınla birşeyler yaparsın en azından…
Soran+1 yılOf off
- +1 yıl
Kadın olarak varlığını o yatağın dışında da hissetmen lazım. Yoksa bu açmazdan çıkamayacaksın. Bir tane hayatın var. Bir daha asla bu yaşında olmayacaksın. Bir iki kursa git mesela ilgini çeken…
Soran+1 yılçocuklara kim bakcak
- +1 yıl
Hastaneye gittiğinde kim bakıyorsa o
Soran+1 yılBakmaz o sadece önemli anlarda bakar ben mi doğurdum der
- +1 yıl
Ailenden kimse yok mu, kardeş anne vb?
Soran+1 yılHayır maalesf yok annem o kadar derdi sizin için sizi uzağa vermek istemiyorum derdi biz anlamazdık kafamıza buyruktuk
- +1 yıl
Çocuklarla birlikte çık en azından yürüyüş falan yaparsınız
Soran+1 yılÇok yorucu
- +1 yıl
Peki senin yapmak istediğin ne?
Soran+1 yılAileme yakın olmak onların desteğini görmek istiyorum ama imkansız
- +1 yıl
Peki bu sence neden imkansız?
Soran+1 yılAilemin 15 saat uzak olması benden yanıma gelememeleri
- +1 yıl
Bence bir kardeşin varsa o yanına gelse çok iyi olur bir süreliğine.
+1 yılNiye sen o kadar ezik misin ki sadece kredi kartını verdiği için bunu görüyor. Ne kadar da kötü
02 Yorumla
Soran+1 yıleziklik ne alaka
- +1 yıl
Yani seni o kadar alçak mi görüyor da işte bir saat seninleyim, kredi kartımı istediğin gibi kullanıyorsun falan filan diyor. Bir de katlanıyorum demişsin, sen mutlu değil misin
Katlanmak kelimesi ben tatmin olmuyorum mu demek oluyor?
010 Yorumla
Soran+1 yılE yani onun için dayanıyorum ama belli etmiyorum
Soran+1 yılAman banane
Soran+1 yılEvet çok egolu
Soran+1 yılne
Soran+1 yılBilemiyorum
Mutlu olman için de söylemiş olabilir bence çok takmamak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Coban mı, köylü mu, hanzo mu, bu tipler ülkeyi geriye goturur
00 YorumlaKocanda ne çok biliyor herkes derdini ona mı anlatıyor acaba komik adammış
00 YorumlaBaşka erkekleri bildiğine göre kadınlarla konuşuyor ya da ilerisi
00 Yorumla
+1 yılParamı veriyorum karımı s. kiyorum der gibi bir olay olmuş 😃
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya 1.5 saat seni tatmin etmeye yetmiyor mu 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaddini bildirin. Lütfen öyle şeyler söylemesin bence ağır sözler etmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 Saat az bence, el zxki görmeyen kendisinin kini keser sapı zannedermiş
00 Yorumla
+1 yılher şey uçkun değildir. Ama o konuda mennun ediyorsan sana daha bağlanması gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi yere kapak atmıssın
35 Yorumla
Soran+1 yılYoo bence o iyi yere kapak attı
Cevap sahibi+1 yılYani 1.5 saat becerdıgıne göre tadın guzel
Soran+1 yılYani güzel alımlıyım biriyim
- +1 yıl
Allah seni kocana bağışlasın demek düşer bizede ama öyle demesi saçma olmuş
Cevap sahibi+1 yılYav s g
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nerden bulıyorsunuz böyle hqnzoları
01 Yorumla
+1 yılO nasıl bir ifade be.
00 Yorumla
+1 yılGunlukk bi kez mi 1 bucuk saat degisiyomu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun mu var eşinizden
020 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kadınları nerden biliyor ki
Cevap sahibi+1 yılBilir çünkü deneyim li
Soran+1 yılEvli kadınlarla mı deneyimi var
Cevap sahibi+1 yılEvli olması şart değil ki
Soran+1 yılEvli kadınlardan bahsetti
Cevap sahibi+1 yılO daha kötü desene
Soran+1 yılDimi yani ya internetten konuşmuştur birileriyle ya da iş arkadaşı vardır
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşamasında son günlerde farklı birşeyler sezdiniz mi
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılYaptığınız pozisyon dan farklı deneme gibi ya da farklı birşeyler yapmak gibi
Soran+1 yılYani benimle herşeyi yapmak istiyor özellikle memelerini emmemi istiyor ilk evlendiğimizden beridir
Cevap sahibi+1 yılSizin kileri mi emmek istiyor büyük mü küçük mü amacı büyütmek mi hoşlanti mi ki
Soran+1 yılVücudumun her noktasını çok beğeniyor
Cevap sahibi+1 yılE hakkı var demek ki nslsa artık vücudunuz
Soran+1 yılAma başka kadınları nerden biliyor ki
Soran+1 yılsorumu beğenirmisiniz?
Cevap sahibi+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ki onu işte belki de görmüştür
Soran+1 yılYa da anlatıyor mu iş arkadaşları?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver sen zevk almana bak ye gavadin parasini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seni karısı değilde o.. pu olarak görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılay valla ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılVersen bi sürü bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIrıspı mısın sen bu nasıl muhabbet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana sormalı haklı mı :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakma ama senin koca malın teki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. 1.5 saate ön sevişme ve oral dahil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılBeni çok beğeniyor
+1 yılHakkını ver yiğidin
02 Yorumla
Soran+1 yılvermiyormuyum
- +1 yıl
Onu sen daha iyinilirsin
Haksız bence
00 Yorumla
+1 yılİlginc
02 Yorumla
+1 yılEnerjimi kalir diyicemde efsane birseyde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsak suç 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen memnunmsn birbuck saate dayanabilyomsn
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılGzlden cksam uygnmu sana biseyler sorcam
Cevap sahibi+1 yılIznin olursa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk aliyosan keyfine bak. Ha esin okuz mu evet