1 yıldır evliyim. 1 yıldır cinsel hayatımızda eşim öyle baska seylere zorlamıyor beni. Yani arkadan yapalim ya da oral yap diye. Ya da baska secenekler icin. Yeni oldugumuz icin mi bilmiyorum. Belki ilerde sıkılınca ister mi? Korkuyordum açıkçası esim olacak kişi cok sınırlarıma girer, istemedigim seylere zorlar, uçuk seyler ister diye. Cok şükür oyle degil.
Ama kafami kurcalayan şey istemez mi bir erkek bunlari? Ya da doymuş mudur? Benden önce bir seyler yasadigini biliyorum. Tüm yapmak istediklerini onlarla yaptı da şimdi cok hevesi mi kalmadi acaba? Ya da anal, oral zevk mi vermiyor? Bazi erkeklerin analdan falan hoslanmadiklarini duydum. Oralda bazi erkekler icin olmazsa olmaz olurken, bazilari icin olsada olur olmasa da olur durumunda olabiliyor. Benimde esim boyle düşünüyordur belki. Baska aciklama gelmiyor aklima. Sizce? Neden istemiyor teklif etmiyor olabilir?
Ama kafami kurcalayan şey istemez mi bir erkek bunlari? Ya da doymuş mudur? Benden önce bir seyler yasadigini biliyorum. Tüm yapmak istediklerini onlarla yaptı da şimdi cok hevesi mi kalmadi acaba? Ya da anal, oral zevk mi vermiyor? Bazi erkeklerin analdan falan hoslanmadiklarini duydum. Oralda bazi erkekler icin olmazsa olmaz olurken, bazilari icin olsada olur olmasa da olur durumunda olabiliyor. Benimde esim boyle düşünüyordur belki. Baska aciklama gelmiyor aklima. Sizce? Neden istemiyor teklif etmiyor olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer