Cinsel Yaşam Kızlar, ilişkide kadına acı çektirmek hoşuma gidiyor bu hastalık mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Birlikte olduğum kadınlar da hiç şikayetçi değil sizce Kızlar, ilişkide kadına acı çektirmek hoşuma gidiyor bu hastalık mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır tabii ki de kötü bir şey değil ama belli bir yere kadar şiddet derecesine gelmesi kesinlikle yasak yani o kadar olmamalı ama onun dışında normal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben erkek olsaydim bende kadinlara aci cektirirdim bazilari hakediyor 1 51 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel olarak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo her acidan mesela o. ruspulara herseyi yapardim simdide gerci erkeklerde bu tarz kisilere ayni seyi yapmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe yaptın mı peki daha önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pe. zevenklere yaparim seks duskunlerinede birini guzel oyuna getirip seyler yapacaktim aslinda ama sonradan olmadi iste Yorumla Soran +1 yıl Normal birine istese peki yaparmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir sadece kotulere Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin oldu mu hiç sert bir kıza benziyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet oldu bi tanesinin elinde sigara söndürmüştüm Yorumla Soran +1 yıl şu an yokmu birisi hayatında peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl suanda gozume takilan biri yok oldugunda zaten kendime kolayca cekiyorum seciciyim ama Yorumla Soran +1 yıl Mesela ne gibi kriterlerin var lütfen anlatırmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzun istekler ama ortalama begendigim bi tip vardir genelde o tipteki kisilere bakarim sonra tanisinca bakarim soz dinliyormu yoksa asilik mi yapıyor ona gore ayar veririm Yorumla Soran +1 yıl Tıp olarak iyiyim bakımlı biriyjm sadece baskın kızlar ilgimi çekiyor söz dinlemeyi severim sizinde. tarziniz çok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baskinlari cogu kisi kabul etmiyor dayanamıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi baskılar yapıyorsun anlatırm lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok uzun ama fiziksel psikoljik her turlu baskiyi yaparim anla sen bana itaat edecek ama arada bi karsida ciksin ki daha heycanlı olsun Yorumla Soran +1 yıl Tam istediğim türden bir şey ya köle olması hoşuna gidiyor sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hemde cok ama riskli karsidaki eger bi sorun cikarirsa olmaz tam anlamiyla bu durumu kabulenecek biri olmali Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle size katılıyorum ama bu kişi ile aynı zamanda sevgili olurdun değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten sevgili olmadan boyle seyler yapmam ben hatta boyle biriyle evkenmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sizinle tanışmak istiyorum konuşmak istiyorum kabul eder misiniz Yorumla Soran +1 yıl Uygun mu acaba sohbet etmek istiyorum yani Yorumla Soran +1 yıl Umarım rahatsızlık vermedim böyle söylemem ike Yorumla Soran +1 yıl Bir cevap yazsan en azından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla Soran +1 yıl İzmir deyim sen hangi şehirdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersin uzak ya Yorumla Soran +1 yıl Ben yinede konuşmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl İstersen tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 24 yaşındayım sennm kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende 24um Yorumla Soran +1 yıl Aynı yaşıt olmamız sorun olur mu senin için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucuk olsaydin hic olmazdi Yorumla Soran +1 yıl İtaat konusunda hiç sıkıntım olmaz sana karşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama ayni sehirde degiliz Yorumla Soran +1 yıl Bu cozulmycek bir şey değil emin ol ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uni ne okudun Yorumla Soran +1 yıl Dış ticaret mezunuyum ben çalışıyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben felsefeciyim Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel bir bölüm benimde çok merakım var zaten kitaplarını okuyorum seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Şeni çokda merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisede merak saldim sonra bolumunude okudum ama iş yok formasyon alicam bu sene Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyormusun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suanlik bi mobilya magazasindayim Yorumla Soran +1 yıl Oda güzel Peki fiziksel olarak nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Merak ettiğim için soruyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 167 boy 50 kilo siyah sac beyaz bugday arasi bir ten kahve goz Yorumla Soran +1 yıl Gayet güzel ya bende 180 im spor yapıyorum fit bir vücudum var 😊 Yorumla Soran +1 yıl İznin olursa özelden konuşmak istiyorum senin ile Yorumla Soran +1 yıl Sanırım sen istemiyorsun ben sende zorlamak istemek çok teşekkür ederim bu güzel sohbetin için bana zaman ayırıp cevap verdiğin için 🙂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hayır tabii ki de kötü bir şey değil ama belli bir yere kadar şiddet derecesine gelmesi kesinlikle yasak yani o kadar olmamalı ama onun dışında normal
Ben erkek olsaydim bende kadinlara aci cektirirdim bazilari hakediyor
Cinsel olarak mi
Yo her acidan mesela o. ruspulara herseyi yapardim simdide gerci erkeklerde bu tarz kisilere ayni seyi yapmak istiyorum
Erkeğe yaptın mı peki daha önce
Pe. zevenklere yaparim seks duskunlerinede birini guzel oyuna getirip seyler yapacaktim aslinda ama sonradan olmadi iste
Normal birine istese peki yaparmisin
Hayir sadece kotulere
Sevgilin oldu mu hiç sert bir kıza benziyorsun
Evet oldu bi tanesinin elinde sigara söndürmüştüm
şu an yokmu birisi hayatında peki
suanda gozume takilan biri yok oldugunda zaten kendime kolayca cekiyorum seciciyim ama
Mesela ne gibi kriterlerin var lütfen anlatırmisin
uzun istekler ama ortalama begendigim bi tip vardir genelde o tipteki kisilere bakarim sonra tanisinca bakarim soz dinliyormu yoksa asilik mi yapıyor ona gore ayar veririm
Tıp olarak iyiyim bakımlı biriyjm sadece baskın kızlar ilgimi çekiyor söz dinlemeyi severim sizinde. tarziniz çok iyi
Baskinlari cogu kisi kabul etmiyor dayanamıyorlar
Ne gibi baskılar yapıyorsun anlatırm lütfen
Cok uzun ama fiziksel psikoljik her turlu baskiyi yaparim anla sen bana itaat edecek ama arada bi karsida ciksin ki daha heycanlı olsun
Tam istediğim türden bir şey ya köle olması hoşuna gidiyor sanırım
Evet hemde cok ama riskli karsidaki eger bi sorun cikarirsa olmaz tam anlamiyla bu durumu kabulenecek biri olmali
Kesinlikle öyle size katılıyorum ama bu kişi ile aynı zamanda sevgili olurdun değil mi
Zaten sevgili olmadan boyle seyler yapmam ben hatta boyle biriyle evkenmek istiyorum
Sizinle tanışmak istiyorum konuşmak istiyorum kabul eder misiniz
Uygun mu acaba sohbet etmek istiyorum yani
Umarım rahatsızlık vermedim böyle söylemem ike
Bir cevap yazsan en azından
Hangi sehirdesin
İzmir deyim sen hangi şehirdesin
Mersin uzak ya
Ben yinede konuşmak istiyorum
İstersen tabiki
Kac yasindasin
24 yaşındayım sennm kaç yaşındasın
Bende 24um
Aynı yaşıt olmamız sorun olur mu senin için
Kucuk olsaydin hic olmazdi
İtaat konusunda hiç sıkıntım olmaz sana karşı
ama ayni sehirde degiliz
Bu cozulmycek bir şey değil emin ol ki
Uni ne okudun
Dış ticaret mezunuyum ben çalışıyorum zaten
Ben felsefeciyim
Ne güzel bir bölüm benimde çok merakım var zaten kitaplarını okuyorum seviyorum
Şeni çokda merak ettim
Lisede merak saldim sonra bolumunude okudum ama iş yok formasyon alicam bu sene
Çalışıyormusun peki
Suanlik bi mobilya magazasindayim
Oda güzel Peki fiziksel olarak nasılsın
Merak ettiğim için soruyorum da
167 boy 50 kilo siyah sac beyaz bugday arasi bir ten kahve goz
Gayet güzel ya bende 180 im spor yapıyorum fit bir vücudum var 😊
İznin olursa özelden konuşmak istiyorum senin ile
Sanırım sen istemiyorsun ben sende zorlamak istemek çok teşekkür ederim bu güzel sohbetin için bana zaman ayırıp cevap verdiğin için 🙂