Sorularda hep görüyordum ama birebir sordular ve şok içindeyim. Bunu soran da karşı cins. Bir an ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi müsait değilim dedim siz olsydınız nasıl hareket ederdiniz?
''İlk kez cinsel ilişki yaşayacağım'' diyen birine önereceğiniz şey nedir?
Kendini cinsel ilişkiye hazır hissediyor olsaydın bu soruyu sormazdın derim. Cinsellik yaşamış olmak adına değil gerçekten ruhen istemiş olmuş olsan akışına bırakırsın sevdigin adam ile hunu yaşarsın ve kasmaz sorular sormazsin derim. Hazır olduğunda kendiliğinden cinsellik yaşanır ve olur.
Kesinlikle şunu öneririm her şeyi bir kenara bırakın gerçekten isteyerek yaşayın yani işte şu yaşa geldim hala bakireyim diye düşünmeyin önemli olan ne zaman bozulduğu değil kiminle ve nasıl hissettiğim önemli olan bu kızlara önerim budur yarış içine girmeyin kesinlikle belli bir yaşa gelince bakire olmayacaksınız diye bir kural yok bekleyin gerçekten sevmeden duygusal bir şey hissetmeden kimseyle olmayın çünkü duygu olmadan devamı gelmez.
Erkeklere önerim de şu özellikle şu benim yaşıtım olan yaş olarak bana yakın olanlara skor derdine düşmeyin çok kişiyle yatınca bir marifet yapmıyorsunuz ya da uzun uzun yapınca bu bir marifet değil sıkmayın sık boğaz etmeyin herkesle yatmayın önünüze gelen herkese bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz herkese teklif etmek zorunda değilsiniz insan olun biliyorum olmayacak ama adam olmaya çalışın kdkdkdk
Bir şey önermem. Zaten bir insan 13-15 yaşlarında cinselliğe fiziksel olarak hazır oluyor. Geriye mental olarak hazır olmak kaldı. O da yoksa yapmasın, bana ne 😄