Gizli Üye(36-45)+1 yılen azından yalan yok dolan yok istenildiğinde bitirebilme var güven var saçma canım sözler hesap sormalar yerli yersiz aramalar yok mesajıma görüldü yaptılar yok hatta seçerken bazı şeylere dikkat edersen istenileni yaşar çok daha mutlu olursun
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Ama ne kadar sürer
Cevap sahibi+1 yılyaşananlar eğer mutlu ediyorsa doğruyu doğru şekilde tutkuyla deneyim ve tecrübeyle yaşarsan güvende varsa sanırım her şey senin elinde olur sen ne zaman istersen o zaman biter belkide bitmez
Cevap sahibi+1 yılgerçekten seni beden dilini anlayan sana unutulmazı yaşatan birisi hayatında olunca ne olur biliyor musun düzenli başka bir seks hayatın olsada ayda yılda bir de olsa bu adama ihtiyaç duyar çok azda bir görüşme olsada onunla tüm suyunu akıtmak yumuşamak tam bir doyumu tatmak için sende kaybetmek istemez onu bazı şartlar altında hayatında tutardın
En İyi Cevaplar
+1 yılartısı da var eksisi de var ha bide şöyle bişey var bazı insanlık yoksunları ilişkileri olduğu halde oluyo bu b*ku birileriyle bi kadın ilişkisi olduğu halde bana gelse en babasından bi boş ver çekerdim direkt te kocasına söylerdim o ayrı konu.
valla en büyük eksisi benden başka kim bilir kimledir, diceksiniz e niye kıskanıyosun ki diye valla arkadaş ben paylaşmayı sevmem ayrıca tiksinirim de sırf ondan eskorta gidemiyorum bazen bozup niyeti gidesim geldiği halde02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ilişki işlerini ıstemeyen yarası olanlar f body ıstıyor dedıgın gıbıler risk almamak ıcın tek gecelık takılıyor genelde. Y
- +1 yıl
valla kendi adıma benim bi yaram olmadı daha ilişki yapmadığım için bana genelde ya o fb işi için ya da tek gecelik isteyen kızlar geliyo (belki de ilişki yaşanacak kızlardan da hoşlanan eden vardır da ben kalkıp kimseye yürümediğim için habersizimdir bunu bilemem) onlar da benim işime gelmiyo bana obje muamelesi çekmeleri gururuma dokunduğu için e bide inanç meselesi eğer zina günahına bulaşacaksam hiç olmazsa gelecek düşüneceğim biriyle olsun da sonra evlenince icma yolu ile telafi etme tövbe etme şansım olsun.
Oyle ilişkilere girmiş birine güvenemezsin bu da onları başından güvenilmez yapar. seks dostluğu kurmus bir kadın bu konudaki futursuzluğunu duygusal sanılan ilişki içeridinde de yurutebilir, cunku sevişmek duygusu hep ağır basar.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdıgı kısıyle sevısır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılBody yi bilmem de buddy diyosan evet güzel bence beklentiler açık ve dürüstlük söz konusu.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle arkadan iş cevırme yok netlik var. Peki ömrü ne kadar fakın
- +1 yıl
Bir çok şeye göre degiskenlik gösterir. Belli bir ömür bicemeyiz matematiği yok bunun. Taraflardan biri istemediği zaman diyelim ama senin hatrina.
Soran+1 yılSıkılır biri illaki bence de
- +1 yıl
Sıkılabilir bir çok şey olabilir bitmesi için. Benimkiler farklı farklı sebeplerle bitti mesela sıkılma değildi.
Soran+1 yılNe olabılır ki.
- +1 yıl
yazan sen misin?
+1 yılÇok iyi bence, açık ve net. Keşke insanlar birbirini kandırmak yerine açık açık ne tür ilişki aradıklarını söyleseler.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bazıları asık olursalar vs dıyorlar ama bence olmaz
- +1 yıl
cok haklisinnn sana katiliyorumm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından herkesin beklentisi belli ve olayın şekli net bence gayet iyi😇
10 Yorumla Yani hem iyi hem kötü
14 Yorumla
Soran+1 yılNeymıs hem iyi yanı hem kotu yanı
Soran+1 yılErkekler olmaz ama duygusal olarak kadınlar olur. Ama ne istediğini bilen bi kadın asık olmak ıstese de olmaz
+1 yılf*ck buddy doğrusu, daha adını doğru yazamıyorsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir insanız
- +1 yıl
İnsan mıyız
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aynen :d var mı senin.
Soran+1 yılEvet..
- +1 yıl
Gidip takılsana o zaman burada niye takılıyon :d
Soran+1 yılIstemıyorum henüz
- +1 yıl
Neden
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. senin böyle bir ilişkin var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar..
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. İliski değil ihtiyaç birlikteliği
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha gercekci
Güvenilir birini bulunca eğlenceli oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılKac ay sürüyor
Soran+1 yılFB ilişkisi genelde ne kdr sürüyor
+1 yılŞunu yazmayı ne zaman öğrenecek bu Türko kızlar.
10 Yorumla
+1 yılMantık ilişkisi sömürülen yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek ilişki tercihim. Herkes dürüst böyle ilişkide.
10 Yorumla
+1 yıliyi güzel
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen var mı ;)
- +1 yıl
sevgilim var şu an gerek duymuyorum kxjcvbh ama olabilecek normal şeyler tabi tehlikeli de olabiliyo o yönü kötü
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani bu azgınlıkla mantıklı geliyor da işte... :)
11 Yorumla- +1 yıl
sen arıyor musun böyle bir şey peki?
+1 yılSenin sevgilin ve fu ck bodyn mi var
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgılım yok FB var
- +1 yıl
Sevgilin olduktan sonra fu ck bodyni bırak ya da anlat bu durumu sevgiline. bundan sonra bu şekilde hayat süreceksen sıkıntı yok ama ileride evlenme gibi düşüncen varsa çok yanlış yoldasin
Soran+1 yılSevgili istemiyorum henüz 20 yim 30 da evlenirim o da gerçekten guvendıgım mantıklı biri olursa.
- +1 yıl
Ohooho devam et doğru yoldasin evlenme salla 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTertemiz bi ilişki yöntemi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaaaçç
12 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 22
Cevap sahibi+1 yılHmm bi olgun denk getirsem bendee keşkee
+1 yılAynen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç değilse niyetler belli
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin bakış açın ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden bulacaksın ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıde bu çıktı ya baya türedı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke olsa bir tane.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar