sadece cinsel isteklerin karşılandığı bir arkadaşlık ister miydiniz?
f*ck body (seks arkadaşı ) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
isterdim böyle bir şeyi paylaşacağım biriyle normalde de iyi arkadaş olabiliriz dertleşebiliriz, akıl danışabiliriz, yabancıya gitmemiş oluruz, adımız çıkmaz ama ileri gitmemeliyiz aşk muhabbeti geçerse tehlikeye gireriz sadece sevişeceğiz ve arkadaşım olacak ;)
Niye böyle yapıyorsun çok seksisin ve trol amaçlı söylemedim ama güvendiğim tanıdığım biriyle böyle bir sırrım olması beni hem korur hem de rahatlatırdı
Hayır istemem ve yanlış buluyorum. Çevremde arkadaş dediğim biri bu tarz imalarda bulundu seni istiyorum gibisinden onunla bütün ilişkimi kestim. Bunun dışında 2 kişi daha bu tarz konuştu direk engelledim.
Evet isterdim hem arkadasım olur onunla güler eglenir hem de cinsel ihtiyaclarımızı karsılardık ancak böyle birini Ankara'da bulmak bence çok zordur diye düşünüyorum. Zaten ben utangac biriyim bu konularda acılamam.
olm mezhebi geniş bir ülkede yasıyoruz da benim mi haberim yok tuhafına gidecek ne var. herkes birbirinin cebine elini mi atıyor nedir yani gercek hayatta öyle kızlarla herseyi konusuyor musunuz? bunun neresi tuhaf
şu an takıldığım bayan masaj salonunda calısıyor bir cok kadından daha cok guven veriyor bana yalansız dolansız ilerliyoruz :) Bence ilişkilerin en dürüst olanı fuckbodylik gerisi yalan dolan
En İyi Cevaplar