Cinsel Yaşam Libidosu düşük birisiyle sevgili olur musunuz? Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İnsanlardaki Zeka veya Entelektüellik Seviyesi Arttıkça Libido Düşüyor Olabilir mi? Bu gidişle daha sevgilim olmayacak 😢 Libidosu düşük birisiyle sevgili olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Libidosu düşük biriyle sevgili olmazdım 1 0 Yorumla
Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bence de kendisine saygı duyan araştıran kişiyle abazanlar bir mi? 1 2 Yorumla Serqts +1 yıl Abazalık yapacak bile libidom yok. Anca karşı taraf bişe yaparsa. 😖 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Güzel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nikola tesla geldi aklıma ama yinede bilimsel bir zemini olmalı 3 1 Yorumla Serqts +1 yıl Bilimsel zemini şöyle neredeyse tüm akademisyenlerin libidosu düşük oluyormuş diye okudum. Kendimi övmek için söylemiyorum makalede okudum Yorumla
asiprens2905 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl Evet freuddan 300 yıl önce Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretleri de demiş aklı çalışan erkeğin beli iyi çalışmaz aptal erkeğin beli gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ya olmuyor denendi onaylandı hem mantık nereye kadar bi sal kendini yap bi plansız programsız işler 1 0 Yorumla
Soenn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bence dogru oranti var ama yine de sen bilirsin 3 5 Yorumla Serqts +1 yıl Abazalar o zaman en zeki insan oluyor senin doğru orantına bakarsak :d Yorumla Soenn +1 yıl Yok yani akilli insanlar biraz daha kontrollu bu konuda. Sadece benim fikrim. Daha once zekayla iliskisini bagdastirmamistim. Yorumla Serqts +1 yıl Freud okusaydın bağdaştırırdın 👋 Yorumla Soenn +1 yıl Okurum tesekkurler Yorumla Soenn +1 yıl :( Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevgili olurum ama evlenmem. 1 0 Yorumla
silipgidicem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayır ya 1 11 Yorumla Serqts +1 yıl Neden 🥲 Yorumla silipgidicem +1 yıl Çünkü yüksek olması hoşuma gider ben yükseğim çünkü her yerde azdirabilirim Yorumla Serqts +1 yıl Keşke bende senin gibi olsam ama 0 Yorumla silipgidicem +1 yıl Hıc yüksek değil mi yani Yorumla Serqts +1 yıl Yok hayır hiç isteğim yok tahrik olmuyorum Yorumla silipgidicem +1 yıl Yanımda olsan ederdim hiç tahrik olmayan erkeği tahrik etmek çok zevkli Yorumla Serqts +1 yıl İmkansız etmen bu arada abartmıyorum Yorumla silipgidicem +1 yıl Ederim testesteron hormonunu diye bir şey var Yorumla Serqts +1 yıl Sen öyle diyorsan öyledir o zaman ne diyim. Umarım düzelirim daha sevgilim olmaz herkesin libidosu aşırı yüksek çünkü 🥲 Yorumla silipgidicem +1 yıl Yani sen gay değilsen senin bana yüklememe ihtimalin düşük hiç sevismedin mi Yorumla Serqts +1 yıl Iyy ne alaka. Senden fazla seviştim emin ol buna. Ama ders çalışmaktan , stres ve kaygıdan isteğim sıfırlandı diyorum. Eski halime dönmem lazım spora başlıcam herhalde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Libidosu düşük biriyle sevgili olmazdım
Bence de kendisine saygı duyan araştıran kişiyle abazanlar bir mi?
Abazalık yapacak bile libidom yok. Anca karşı taraf bişe yaparsa. 😖
Güzel
Nikola tesla geldi aklıma ama yinede bilimsel bir zemini olmalı
Bilimsel zemini şöyle neredeyse tüm akademisyenlerin libidosu düşük oluyormuş diye okudum. Kendimi övmek için söylemiyorum makalede okudum
Evet freuddan 300 yıl önce Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretleri de demiş aklı çalışan erkeğin beli iyi çalışmaz aptal erkeğin beli gibi
Yok ya olmuyor denendi onaylandı hem mantık nereye kadar bi sal kendini yap bi plansız programsız işler
Bence dogru oranti var ama yine de sen bilirsin
Abazalar o zaman en zeki insan oluyor senin doğru orantına bakarsak :d
Yok yani akilli insanlar biraz daha kontrollu bu konuda. Sadece benim fikrim. Daha once zekayla iliskisini bagdastirmamistim.
Freud okusaydın bağdaştırırdın 👋
Okurum tesekkurler
:(
sevgili olurum ama evlenmem.
Hayır ya
Neden 🥲
Çünkü yüksek olması hoşuma gider ben yükseğim çünkü her yerde azdirabilirim
Keşke bende senin gibi olsam ama 0
Hıc yüksek değil mi yani
Yok hayır hiç isteğim yok tahrik olmuyorum
Yanımda olsan ederdim hiç tahrik olmayan erkeği tahrik etmek çok zevkli
İmkansız etmen bu arada abartmıyorum
Ederim testesteron hormonunu diye bir şey var
Sen öyle diyorsan öyledir o zaman ne diyim. Umarım düzelirim daha sevgilim olmaz herkesin libidosu aşırı yüksek çünkü 🥲
Yani sen gay değilsen senin bana yüklememe ihtimalin düşük hiç sevismedin mi
Iyy ne alaka. Senden fazla seviştim emin ol buna. Ama ders çalışmaktan , stres ve kaygıdan isteğim sıfırlandı diyorum. Eski halime dönmem lazım spora başlıcam herhalde