Yaa her zaman olmaz da çok isteklendiğinde onu tahrik edecek şeyler yap evin içinde o şekilde giyin ya sa frikik ver çaktırmadan bilmeyerek ya da kucağına otur sarıl vs yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır sürekli kucağımda zıplasın istiyom penisim kırılana kadar zıplasın resmen zıplayab hatun istiyom her kucağıma alınca zıplatmak istiyon zayıf olsun mümkünse
Evet kısaca zıplasın 😂 hiç yorulmam sabah aksam zıplatırım ya öyle bi karı bulayım direk kuyumcuya gidip tektaşı alıp diz cozıp evlenme teklif etmeyen en adi serefsz😂
İkisi de aynı, tahrik noktasını bul. Herkesin ince bir yeri vardır. Bazıları sese, bazıları giyime, bazıları makyaja muhakkak bir fetishi vardır. Onu buldun mu. Yeterli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her türlü yola getiririm diyenlerdenim neyi nasıl yaptığım ise tüyler ürpertici
Bi merak etmedik değil hani 😄🤪
Yaa her zaman olmaz da çok isteklendiğinde onu tahrik edecek şeyler yap evin içinde o şekilde giyin ya sa frikik ver çaktırmadan bilmeyerek ya da kucağına otur sarıl vs yani
Hayır sürekli kucağımda zıplasın istiyom penisim kırılana kadar zıplasın resmen zıplayab hatun istiyom her kucağıma alınca zıplatmak istiyon zayıf olsun mümkünse
Anladım zıplasın😄
Evet kısaca zıplasın 😂 hiç yorulmam sabah aksam zıplatırım ya öyle bi karı bulayım direk kuyumcuya gidip tektaşı alıp diz cozıp evlenme teklif etmeyen en adi serefsz😂
Hayatında bol şans😀
Eyvallah sanada 😂
:) senin çok yüksek ise, azgın bir erkek bulmalısın :))) değilse sıkınti
Ohh çok kötü birşey istemezdim
Eşim öyle maalesef
Üzüldüm ben bekarım anlaşılmıyor mu hiç
Yukseltirim benden beter olur.
Ben denedim olmuyor
Ben yaptım, yaparım da.
Nasıl diycem ama demeyim. Erkekle kadın biraz farklı
İkisi de aynı, tahrik noktasını bul. Herkesin ince bir yeri vardır. Bazıları sese, bazıları giyime, bazıları makyaja muhakkak bir fetishi vardır. Onu buldun mu. Yeterli.
Üzerine düşüneceğim
Farketmez evlilik ondan ibaret değildir
Öyle kız lazım
Seninki de düşük o zaman
Yoo yüksek tabiki
Orta yol bulunur diye düşünüyorum.
İstemem.
Evettt
Hayır