Cinsel Yaşam Bir erkeğin bunu yaparken ki amacı ne olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Masaj yapmaya çok istekli Bir erkeğin bunu yaparken ki amacı ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınını baştan çıkarmak ben yapıyordum ve işe yarıyordu baya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya o kişi sevgilin değilse Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Demek ki onu tahrik etmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Beni neden tahrik etmek istesin eline ne geçecek Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Seks yapmak için olabilir Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Seni tahrik edip sevişme zemini yaratmaya çalışıyordur 🤭 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Masaj , dokunmak ve temas demektir, ayrıca yaptığı bolgene göre rahatlamani sağlar ☺️ 0 0 Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Elle seni yoklayacak, eğer tepki vermezsen meme ve vajinaya yürüyecektir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orama dokundu zaten Yorumla
Kankokusu31 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Azdırıp sürtünmeyi planlıyor kim sevgilin mi 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim değil Kankokusu31 +1 yıl Normal arkadaş mi yoksa akraba mı Soran +1 yıl İş arkadaşım Kankokusu31 +1 yıl Demekki seni arzuluyor Soran +1 yıl Adam evli ve benden 15 yaş büyük Kankokusu31 +1 yıl Olabilir zaten o yastakiker nedense gençlere yönelmeye başladı Soran +1 yıl Bide abdestli namazlı. Dokunup şifa istiyor Kankokusu31 +1 yıl Ooeonlar daha tehlikelidir Soran +1 yıl Hadiya Kankokusu31 +1 yıl Evet dokunmayı dokundurmayi severler annemin arkadaşı vardı türbanlı oda sen saf birisin başına oku der elimi tutup başına koyardı Soran +1 yıl O ne ya öyle Kankokusu31 +1 yıl Temas bağımlısı çoğu Soran +1 yıl Peki benim hoşuma gitmesi normal mi Kankokusu31 +1 yıl Evet normal çünkü ayni şeyi bende yaşıyorum çünkü dokundukça ya da hafifçe temas edince saten o ses etmiyor ama benimde takrik olmama neden oluyor Kankokusu31 +1 yıl Çünkü direk cinsel amaçla yaklaşmayıp sonradan temas olması tahrik edici Kankokusu31 +1 yıl İstersen takip et konslm Soran +1 yıl Takip ettim
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl bedenine dokunup seni kışkırtıp sevişmek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana senin sevilmeye okşanmaya ihtiyacın var dedi sanki bunu sadece benim için yapar gibi Yorumla Gubazi +1 yıl böyle bir ihtiyacın var mı? Yorumla Soran +1 yıl Varmış😂 Yorumla Gubazi +1 yıl Oda iyi miş Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben de çok kullandım bu yöntemi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne için Yorumla psicoach +1 yıl Gevşetmek mutlu etmek veteslim olması için. Kaslar gevşedikçe daha fazlasını talep eder insan Yorumla
MüfettişGadgett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl ordan konuyu başka yere götürcek o çakal 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nerene masaj yapmak istiyo 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Seni Bi güzel dikmek istemesi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek ya Yorumla Oxseli +1 yıl D yi sen s olarak gör bak ne oluyor Yorumla Soran +1 yıl Peki bir erkek bir kızı neden s*kmek ister Yorumla Oxseli +1 yıl Hoşuna gitmiştir veya sapıktır Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Senin rahatlaman için mi acaba 0 0 Yorumla
byistekli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sana dokunmak istiyor. O esnada tahrik etmek amacı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dokunmayı neden istiyor Yorumla byistekli +1 yıl Bilmem sence? Yorumla Soran +1 yıl Ben sordum Yorumla byistekli +1 yıl Sen birine dokunmak istesen neden dokunursun Yorumla Soran +1 yıl Kanım kaynamıştır Yorumla byistekli +1 yıl Nereye dokunmak isterdin peki Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Nerene masaj yapiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazsam cevap verir misiniz Yorumla drburakmert +1 yıl Evet Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Belli değil mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kadınını baştan çıkarmak ben yapıyordum ve işe yarıyordu baya
Ya o kişi sevgilin değilse
Demek ki onu tahrik etmek istiyorum
Beni neden tahrik etmek istesin eline ne geçecek
Seks yapmak için olabilir
Seni tahrik edip sevişme zemini yaratmaya çalışıyordur 🤭
Masaj , dokunmak ve temas demektir, ayrıca yaptığı bolgene göre rahatlamani sağlar ☺️
Masaj yaparak seni alevlendirmek istiyo analsilan😌
Elle seni yoklayacak, eğer tepki vermezsen meme ve vajinaya yürüyecektir
Orama dokundu zaten
Azdırıp sürtünmeyi planlıyor kim sevgilin mi
Sevgilim değil
Normal arkadaş mi yoksa akraba mı
İş arkadaşım
Demekki seni arzuluyor
Adam evli ve benden 15 yaş büyük
Olabilir zaten o yastakiker nedense gençlere yönelmeye başladı
Bide abdestli namazlı. Dokunup şifa istiyor
Ooeonlar daha tehlikelidir
Hadiya
Evet dokunmayı dokundurmayi severler annemin arkadaşı vardı türbanlı oda sen saf birisin başına oku der elimi tutup başına koyardı
O ne ya öyle
Temas bağımlısı çoğu
Peki benim hoşuma gitmesi normal mi
Evet normal çünkü ayni şeyi bende yaşıyorum çünkü dokundukça ya da hafifçe temas edince saten o ses etmiyor ama benimde takrik olmama neden oluyor
Çünkü direk cinsel amaçla yaklaşmayıp sonradan temas olması tahrik edici
İstersen takip et konslm
Takip ettim
bedenine dokunup seni kışkırtıp sevişmek
Bana senin sevilmeye okşanmaya ihtiyacın var dedi sanki bunu sadece benim için yapar gibi
böyle bir ihtiyacın var mı?
Varmış😂
Oda iyi miş
Ben de çok kullandım bu yöntemi
Ne için
Gevşetmek mutlu etmek veteslim olması için. Kaslar gevşedikçe daha fazlasını talep eder insan
ordan konuyu başka yere götürcek o çakal
Nerene masaj yapmak istiyo
Sana dokunmak okşamak
Seni Bi güzel dikmek istemesi
O ne demek ya
D yi sen s olarak gör bak ne oluyor
Peki bir erkek bir kızı neden s*kmek ister
Hoşuna gitmiştir veya sapıktır
Senin rahatlaman için mi acaba
Sana dokunmak istiyor. O esnada tahrik etmek amacı
Dokunmayı neden istiyor
Bilmem sence?