Ben bu adama aşığım aramızda çok yoğun bir çekim var 1 aydır görüşüyoruz dün akşam çok istekli bir şekilde öpüştük sonra bana dokun dedi ve elimi orasına götürdü bende kızdım kötü bir niyetinin olmadığını söyledi arzulamak kötü mü sence dedi seni istemek kötü mü dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAranızda yoğun çekim varsa istekli bir şekilde öpüşürken penisine dokunmasını istemesinin nesi kötü? Ne oldu yani, kirlendin mi, incilerin mi döküldü? Buna da ancak bir Türk kızı kızar, bozulurdu... Öpüşmenin daha ileri gitmesi ihtimali vardır. Daha ileri gitmesini istemiyorsan öpüşme konusuna da bulaşmayacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl1 aydır görüştüğün adam bu hareketi yapıyorsa evet niyeti kötü. Seven insan bu hareketi yaparken bile utanır yapsa da belli aşamalardan geçildikten sonra yapar. Bu da zaman alır
02 Yorumla
Soran1 yılya bilmiyorum filmlerde falan görüyoruz ya çok yoğun bir hoşlantı çekim olunca o an hakim olamayıp sevişiyorlar ama çokta güzel ilişkileri oluyor bilmiyorum ya
- 1 yıl
her şey filmlerde olduğu gibi değil maalesef.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Bu kişilerin talebine bağlı. Onun için erken olmayabilir senin için erken olabilir bu tür şeyleri partnerinle falan konuşarak çözmen gerekir
04 Yorumla
Soran1 yılben bak ilk başta söylemiştim bana o şekil yaklaşma diye hep söyledim bunlardan dolayı ne kadar yaralı olduğumu da biliyor dedim lütfen bak sen onlardan olma bunu bilmesine rağmen böyle bir girişimi olması benim güvenimi sarstı çok daha yeniyiz sevgili değiliz henüz bana göre evet çok yoğun bir çekim var inanılmaz ve ben bu adama karşı gerçekten boş değilim ama böyle bir şey yapması as buldu astarını istiyor gibi bir şey
Soran1 yılkesinlikle öyle bak kendisi daha önce aldatılmış bi güven problemi vardı bana yardımcı ol dedi o güveni bana ver dedi tamam dedim her şeyime dikkat ediyordum ama bak o bana ne yaptı tamam bak bende onu çok arzuluyorum istiyorum bi tensel çekim var zaten ama yani çok erken daha
- 1 yıl
Yani ben önceki ilişkilerimde de şu an ki düşüncemde de anlıyorum ki gerçekten insanları tamamen ama tamamen tanımadan söylediğini hiç bir söze inanmam inanmayacağım. Bir insanı tanımak min 1 2 sene sürüyor ve bu süreyi geçirmeden hiç bir söylediğine güvenmem. Bunu zaten konuşmuşsunuz ve istemeyeceğini söylemişsin hala bunu bilerek 1 öpüşmede kendinde bu hakkı görüyorsa eğer onun amacı güvenmek güvenilmk olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar da çekim olsa arzu istek olsa bazı şeyleri istemeden onay olmadan yapmak tamamen düşüncesizlik ve güven kırıcı bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılEvet belki bu durum kötü bir niyete gidebilir daha ilişkinin başın da böyle olması doğru değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSana saf kalbi ile aşk besliyor korkma kötü düşüncesi yok bir evet de seni patlatır koyar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşte bu işler öpüşme ile kalmaz. Devamı bir şekilde gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni gerçekten sevmiyor. Senle yatıp hevesi bitince terkedicek seni. Kendini kullandirma. Üzülen sen olursun. Yol yakinken ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani gayet normal bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelliki o tecrübeli sen tecrubesizsin
02 Yorumla
Soran1 yılevet ben tecrubesizim
Cevap sahibi1 yılElini oraya goturdunmi
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haklı
02 Yorumla
Soran1 yılkim
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılkullanıp atar bacım
00 Yorumla
1 yılkacırırrsın onu
00 Yorumla
1 yılgüzel çekicisen kendine hakim olamsmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUtandim mi kizdin mi ya neden böyle yaptin
02 Yorumla
Soran1 yılçok erken değil mi?
Cevap sahibi1 yılErken olan ne Tabikide erken degil ya ama öppstünüz ya
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal napacak baska
00 Yorumla