Kızlar Bir Adım Öne Bir ilişkide sizce hangisi tercih edilmeli ya da şöyle diyim hangisi daha iyi korur ve kaliteli ilişki sağlar iyi bir ilişkim olsun ama bir kazada olmasını istemem.Kızlar Bir Adım Öne
Öncelikle kaza olmasın diye önemsemen güzel. Çünkü malum zevkini daha ön plana koyup hamile kalırsa da aldırır kafasıyla bencil adam çok. Sorunun yanıtına gelirsek kesinlikle doğru şekilde kullanılmış prezervatif daha iyi koruma sağlar. Şahsen yakın çevremde de uzak çevremde de doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalan tanıdıklarım oldu. Evet tüm yöntemler %98 koruma sağlar ancak doğum kontrol hapı cidden güvenilir değil. Prezervatif için de %98 deseler de bence doğru kullanımda %100 oluyor.
Prezervatif. Cinsel hastaliklardan koruyan tek yontem. Kadin icin olan yontemlerin hepsinin yan etkisi var. Ilac igne, spiral. Hepsi kadin icin zararli. Kimi adet dongusunu dahi bozuyor.
Eşim hekim olmasina ragmen bana ilac kullandirtmadi hic. En bastan beri kendisi korunuyor. Bir ara demistim hapla falan mi korunsak diye kadınsal bir rahatsizligin olmadigi sürece oyle haplarla korunmaya gerek yok. En basit agri kesicinin bile zarari varken boyle şeyleri vücuda alistirmayalim. Turkiyedeki insanlarin ilacla iyilecegiyle ilgili yanilgisi olmasa ben ilac yazmadan gonderirim hastalarimi, bazilarinin ilaca hic ihtiyaci olmuyor ama ilac yazmayinca hastalar sorun çıkarıyor bazen. Ilac içe içe daha cabuk hastalanir olduk, ilac sektoru kendini devam ettirebilmesi icinde bir ilac bir seye fayda saglarken baska bir noktayı bozuyor ki ilac surekliligi ve sektor devamlilik sağlasın. Ben oyle ilac, spiral, igne kullanman taraftari degilim. Prezervatifte sıkıntı yaratmıyor demisti.
Ki hakli yönleri var eşimin. 10 dk lik zevk icinde kadini ilac kullansin, igne kullansin, spiral taktirsin diyen erkekleri ben vicdansiz olarak, kadinin sagligini kendi zevki icin zerre dusunmeyen varliklar olarak görüyorum kusura bakmasinlar. Isteyen istedigi yontemi elbet tercih eder bunlar uretilmis, kisinin kendi inisiyatifine kalmis kullanmak. Ama bir tarafta hicbir zarari olmayan bir yontem varken de zarari olan yontemi secmek ve kadini buna zorlamak aptalliktan ve bencillikten baska bir sey degil.
kondom ten temasını kesiyor, hap ise surekli kullanımda kadın için uygum değil. Keşke spiral olayı yaygınlaşsa iki tarafta o bosalmanın verdiği hazzı yaşasa doya doya
Öncelikle doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim. O mahsur görmezse zaten nasıl ve ne şekilde kullanacağınızı söyleyecektir. Hiçbir yöntem %100 olmamakla birlikte en yüksek koruma oranı iğnelerdedir.
Doktorum hormon takviyesi yaptığı için iğneleri sadece 40 yaş ve üstü civarında yani belirli bir yaşın üzerindeki kadınlara önerdiğini söylemişti. Fazla sevinmeyin yani.
Zaten bu yüzden görünmelerini ve tavsiye almalarını söyledim. Ben yıllardır doktorumun tavsiyesi ile kullanıyorum ve bir mahsurunu görmedim. Yaş konusu stabil bir mevzu değil her bünye aynı değil çünkü.