Cinsel Yaşam Orgazm olunca ne hissediyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Aşırı rahatlamış bulutların üstünde gibi 😂😂 Orgazm olunca ne hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her orgazm aynı etkiyi yapmıyor. mesela ilişkide çok zevkli olmuyor. ben cunnilungus tutkunuyum. fellatio tutkunu bir kadınla ve temiz bakımlı sağlıklı bir kadınla sixtynine pozisyonunda orgazm olunca süper uçuyorum. 0 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bulutların üzerinde oluyorum , ama her orgazmım öyle değil tabi , bazı anlar vardır ya yazarsınız kenara 0 0 Yorumla
Sokrat_ART Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İstemsiz tebessüm ve baş dönmesi sonra devrilip titanik gibi devrilip kalıyorum 😂 1 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. İçimden bir şeylerin kopup gittiğini hissediyorum 🤣 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acı yemiş hissiyatı oluşuyor. Tuaf bende çalışmıyor demek ki :D :D :D 1 0 Yorumla
yalnızkurt39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 65% +1 yıl En sevdiğim çikolatanın tadı damağımda kalmış hissi veriyor her seferinde 😊 0 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bacaklarda falan bir cekilme, aşırı haz ve zevk, kasılma ile aşırı bir rahatlama 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dünyanın var olduğunu, mutluluğu gerçekten yaşadığımın farkına varıyorum 0 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İstemsiz gülmeye başlıyorum 6 1 Yorumla psicoach +1 yıl Enteresan Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl erkelerde mi kadınlardamı bence 2 tarafta aynı şeyleri yaşıyor 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. tarifi zor ya, ama aşırı rahatlamışlık ve haz tabi 2 0 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşırı rahatlamış bulutların üstünde gibi 1 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu size sormak lazım Lady'm ;) 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sinir stresten arınmış oluyorum fghj 1 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşırı rahatlamış hissediyorum ☺️ 0 0 Yorumla
Deadpool-01 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Tüm kaslarımızín hareketinden sonra ohh diyoruz 😛 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Rahatlamış mutlu olmuş 0 0 Yorumla
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% +1 yıl Ama bazen tatmin olamayınca huzursuz hissettiriyor 0 0 Yorumla
Zkc007 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaşadığımı hissediyorum :D 0 1 Yorumla Zkc007 +1 yıl Sanki ruhum birkaç dakikalığına bedenimi terkedip şeftali bahçelerinden en güzel şeftalileri yiyor bana da ikram ediyor gibi hissediyorum :D
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sevinç göz yaşları döküyorum 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mutlu oluyorum... 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı. Bu ara olmuyorum 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yeniden doğmuş gibi 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güzel anlatmışsın 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Baş ağrısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
her orgazm aynı etkiyi yapmıyor. mesela ilişkide çok zevkli olmuyor. ben cunnilungus tutkunuyum. fellatio tutkunu bir kadınla ve temiz bakımlı sağlıklı bir kadınla sixtynine pozisyonunda orgazm olunca süper uçuyorum.
Bulutların üzerinde oluyorum , ama her orgazmım öyle değil tabi , bazı anlar vardır ya yazarsınız kenara
İstemsiz tebessüm ve baş dönmesi sonra devrilip titanik gibi devrilip kalıyorum 😂
İçimden bir şeylerin kopup gittiğini hissediyorum 🤣
Acı yemiş hissiyatı oluşuyor. Tuaf bende çalışmıyor demek ki :D :D :D
En sevdiğim çikolatanın tadı damağımda kalmış hissi veriyor her seferinde 😊
Bacaklarda falan bir cekilme, aşırı haz ve zevk, kasılma ile aşırı bir rahatlama
Dünyanın var olduğunu, mutluluğu gerçekten yaşadığımın farkına varıyorum
İstemsiz gülmeye başlıyorum
Enteresan
erkelerde mi kadınlardamı bence 2 tarafta aynı şeyleri yaşıyor
tarifi zor ya, ama aşırı rahatlamışlık ve haz tabi
Aşırı rahatlamış bulutların üstünde gibi
Onu size sormak lazım Lady'm ;)
Sinir stresten arınmış oluyorum fghj
Ayaklarim yerden kesiliyor 🤗
Rahatlamis hissediyorum
Aşırı rahatlamış hissediyorum ☺️
Tüm kaslarımızín hareketinden sonra ohh diyoruz 😛
Rahatlamış mutlu olmuş
Aşırı rahatlıyorum :)
En son ne zaman orgazm oldun?
Ayaklarım yok gibi havada duruyo gibi😂
Ama bazen tatmin olamayınca huzursuz hissettiriyor
Yaşadığımı hissediyorum :D
Sanki ruhum birkaç dakikalığına bedenimi terkedip şeftali bahçelerinden en güzel şeftalileri yiyor bana da ikram ediyor gibi hissediyorum :D
sevinç göz yaşları döküyorum
Sapık mısın l a n sen?
Hafiflemiş
cok ıyı oluyo
Ellemi seks yaparak mı
o degisken
Gökyüzü :)
Aynen öyle
Mutlu oluyorum...
Rahatlık ve mutluluk
Bu ara olmuyorum
tutku ve şehvet