Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır Tabikide düşünmem niye düşüneyim ki sonuçta birlikte oluyorum birisiyle onu düşünmem lazım hatta düşünmek değil onu görmem lazım eğer ki başkasını düşünüyorsan ben karşıdaki kişiye haksızlık yapmış olurum onu kullanarak başkasını düşündüğüm için ya da kendime haksızlık yapmış olurum başkasıyla birlikte olduğum halde kendime tecavüz ettirdiğim için.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Seks sırasında düşündüğüm şeyler nasıl doyuma ulaştırabilirim oluyor tabi bu sayede geç boşalıyorum
G noktasına temas edebiliyormuyum en önemlisi o ettiğim anda da zaten çırpınıp zevk krizi yaşıyor hemen tempoyu düşünüyorum partnerim hızlı istediğinde tekrar hızlanıyorum vs vs birde seksi tüm hücrelerinde yaşamak lazım boşalmaya yaklaşırsam söylüyorum kolumu sıkıyor dikkatimi dağıtmak için tokat atıyor
Cinselliğin tadı eşinle iletişimden geçer başkasını düşünmekten değil20 Yorumla
- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüğünü hissettiğim an bile kalkarım.
Öyle düşüncelere hiç girmedim.
Zaten seviştiğim kadın o an gerçekten özeldir ve hayalini kurduğum kişidir.11 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken..
- Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bir sonraki pozisyonu düşünürüm
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünülmemeli.. Keyifli günler..
30 Yorumla - Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim olduğu için hayır
10 Yorumla
+1 yıldüşünüyorsan yattığın kişi sevgiin değildir bana göre
41 Yorumla- +1 yıl
Seninle aynı fikirdeyim, bana tuhaf geliyor.
+1 yılKalplerin tutkulu birleşmesi ve aşkın ateşi ile o an bir şey düşünülmez düşünülmemeli.
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece partnerine odaklanırsan di mi zlooo
- +1 yıl
kesinliklee
+1 yılTabiki hayır, bunun için nasil bir sebep olabilir ki , zaten erkek birlikte olduğu kadının güzelliklerini yaşarken, ve kadına yaşaması gereken güzellikleri yasatirken, onun yaşadığı zevk ve mutluluklarla dahada tutkulu bir hale gelirken ve kadının ona yaşattıklarının mutluluğu içindeyken böyle bir düşünceye gitmek, normal bir insan olmanın dışında olmakla mümkün olur diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılIşte türk kadının seks hayatı nesen hep vasat geçiyor yapılan yorumlar da belli.
Ve seksin bağlılıkla aşkla alakası olmadığını öğrenemedikleri sürece de seks hayatları vasat geçecektir.11 Yorumla- +1 yıl
Yani sevgilin veya eşin seninle seks yaparken başka erkeği hayal etse senin için sorun değil. Bunu mu anlamaliyim bu görüşten
+1 yılBunu birçok insan yaşar, aradığı tatmini bulamayan kadın ya da erkek olsun farketmez, eşiyle ya da sevgilisiyle sevişirken, çok arzuladığı birilerini, bazen alakasız bile olsa hayal eder
14 Yorumla- +1 yıl
Ama herkes degil..
- +1 yıl
Birçok insan diye özellikle belirttim, tabiki herkes değil ☺️
- +1 yıl
Farkindayim 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
Bu durumla ilgili eşleri ilişki esnasında şu an kimi istersin diye kendi arkadaşlarından isimler söyleyip onları hayal ettiklerini okumuştum.. Doğru yanlış tartışılır bir durum
12 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma ve igrenc
Kesinlikle hayır o an koynumda kim varsa onunla ruhen bile sevişirim ben ve her kesin tadı başkadır aynı olamaz ama bu gene ona ne kadar zevk verip nasıl fantezi ile uyarmama bağlı
19 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
- +1 yıl
Aklın onda değilse zaten git aklın kimdeyse ona git zaten..
- +1 yıl
Bunlar cidden iğrenç, evwt evliyim.
Eşime başkasını sevdiğin düşünmeye başladığın zaman söylemen yeterli dedim. Zorluk çıkarmadan ayrılırım. Para pul istemem beni sevmeyen istemeyen bir adamla olmak istemem. - +1 yıl
- +1 yıl
Özelde sohbet etmiyorum...
+1 yılDüşünülmez, düşünülmemeli. Bu aldatmaya girmez de neye girer?
Ama düşünen illa ki vardır. Sonuçta düşünceleri okuyabilecek gücü olan insan yok..11 Yorumla- +1 yıl
Bencede aldatma..
- Cinsellik konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası düşünülüyorsa kalbin yatağındaki kişiye ait değildir, aklındakiyle sevişiyorsundur, yanındakiyle değil
12 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak yazdım..
Başkası düşünülmemeli.
İnsanın kendisine İhaneti olur bu durum.
- +1 yıl
Aynen aklinda baskasi varsa ona gitmeli kişi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeraberlikte, partneri rahatsız etmeyecek her durum olabilir. Sevişirken de düşünülebilir, mst yaparken de.
seks, temelde beyin ile alakalıdır. Ve insan beyni, kullanmasını bilen için, müthiş bir şeydir.
Ben şahsen hayal kurma konusunda uzmanım. Bunu partnerimle de paylaşıp, onu başka dünyalara sürüklerim. Ama hayal kurmaktan kaçınan, bu konuda yeteneği olmayan biriyle uçmak ta pek keyif vermez.10 YorumlaO anın güzelliği konsantrasyonu içerisinde başka şeyler düşünebilmek için kişilerin doğru seçimler olmaması gerekir kanaatindeyim
11 Yorumla- +1 yıl
Ayni fikirdeyim.
+1 yılyapmadım ama düşünmem o kişiyle birlikteysem düşüneceğim tek insan o olur tek sekste değil yanımda olmasa bile bir başkasını düşünmek çok yanlış buluyorum kendine güvenmeyen aklı kayacak olan ilişkiye girmesin hayatına kimseyi alıp umut vermesin
30 YorumlaGeç gelmek için Amber Heard yerine Halka filmindeki Samara düşünülebilir 🤩🤪🤪🤯🤯🤯
21 Yorumla- +1 yıl
Bak bu çok iyiydi🤣🤣
Çekici gelmiyorsa düşünülebilir, insanların aklından ne geçiyor bilemeyiz
23 Yorumla- +1 yıl
Çekici gelmeyen biri ile neden sevgili veya birlikte..
- +1 yıl
Tuhaf
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili ile seks yaparken başkasını düşünen grup istiyor demektir. Bende yok öyle bi düşünce.
12 Yorumla- +1 yıl
Farkli bir bakış açısı oldu bu.
- +1 yıl
Evet patron :)
+1 yılDüşünüyorsan eğer o ilişki bitmiştir uzatmalar oynanıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
+1 yılEvet düşünlür. İstediğiniz kadar kendinizi kandırın insan başkasını düşünür
18 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı değildir. Siz kendinizi kandırmayın bence
- +1 yıl
Bakınız aklınıza gelir bunu bastırıp öteleyebilirsiniz ama aklınıza gelmesini engelleyemez siniz. Ben kendimi kandırmıyorum. Bilimsel olan bir gerçeği söylüyorum. Sizin bunu baskılamanız bunu değiştirmiyor.
- +1 yıl
Baskilamak mi? Sanmıyorum denedim fakat gülme krizine girdim ben odaklanamadim olmadi ahh Brad Pitt ahh olmadi yani🤣🤣
- +1 yıl
Ne güzel bak sizi güldürdün bunun kıymetini bilin. 😄 Sonuçta beyninizin içine giremeyeceğimden haklısınız.
- +1 yıl
Sonuçta sanal ortamdayiz ben neden yalan söyleyeyim ki klavye arkasından sallamak atmak bana hiç bir şey katmaz. Ben burada özgürce kimseden çekinmeden hwr şeye doğru cevaplar veriyorum. Başkasını düşünmüş olsam bunu burada söylesem ne fark edecek. Sonuçta düşüncem neyse onu paylaşıyorum.
- +1 yıl
Hanımefendi anladım sizi ben zaten siz öylesiniz demedim. Belki gerçekten bu konuda söylediğiniz gibidinizdir. Ben olanı olabilecek olanı söyledim. Sisi takip ediyorum. Paylaşımlarımızın cesaretinizi gördüm. Bende aynı şekilde özgürce paylaşıyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim👍
- +1 yıl
Rica ederim. Keşke herkes sizin gibi ne istediğini net söylese ama yok
+1 yılHiç başkasını hayal etmedim o an ki zevk bana yeter
12 Yorumla- +1 yıl
👍
- +1 yıl
👋👋
- Cinsellik konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevgili ile değil eş ilede seks yapılırken başkası düşünülüp başkasıda arzulanıyor o an..
119 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Bazen o anın hazzını hoşlandığımız bir kişinin bedeninde kendini hisetmek , o anı daha uç noktada hissetmek adına orgazmı derin yaşatır. Benim düşüncem bundan..
- +1 yıl
P zaman sevgiline olan hislwrin bitmiş oluyor ki bunu yapıyorsun..
- +1 yıl
Duygudan ziyade hazzı yaşamak olarak yaklaşım..
- +1 yıl
O an his ile orgazım zevki karıştırmamak gerek , bay bayan evliveya sevgili iken bir çok kez sevişme esnasında başkasını arzu ederek karşısındaki ile sevişiyor ve bu tamamen orgazım odaklı.
- +1 yıl
Bu herkes için geçerli değil, ben asla başkasını düşünemem konsantrasyonum bozulur ve odaklanamam aksine gülme gelir bana Brad Pitt hastasıyım adamı bir kere hayal edemedim tuhaf şeyler aklıma geldi ve gülmeye başladım.
- +1 yıl
Bu evet herkes için olmaya bilir ama ben bunu birçok kez yaşadım ve bu karşımdakini sevmiyorum amlamı taşımaz ki sekste hazzın zirvesine çıkmak adına bir çok kez gözlerimi kapatım veya açık iken arzuladığımı hayal ederek orgazmın zirvesini yaşadım
- +1 yıl
Bu ihanet bana göre
- +1 yıl
Asla değil bana göre..
O zaman hemen hemen herkes ihanet ediyor bu hayatta ama bazısı açıkça ama bazısı iç dünyasında. - +1 yıl
Evet oyle...
- +1 yıl
Peki sen hiçmi yaşamadın bu hissiyatı?
- +1 yıl
Yaşamadım ki savunuyorum di mi?
- +1 yıl
O zaman yaşayacaksın :)
- +1 yıl
45 den sonra sabah sabah güldürdün 🤣🤣🥳🥳
- +1 yıl
Ne mutlu yüzünde tebessüm olduysam :)
Bu arada yaşıtız :)
Ama söylediğimi arkasında duruyorum. - +1 yıl
Tamam herkes kendi fikrini savunabilir..
- +1 yıl
Kısaca kes diyorsun :)
- +1 yıl
Yok öyle bir şey demedim.
- +1 yıl
o zaman var ol , mümkünse?
+1 yılmidesizliğin dibi, karşındakine de ihanet ve saygısızlığın dik alası. eğer bir şey seni rahatsız ediyorsa hakkın olur bende o düşünen kim varsa hiç birine hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla monotonlaşan sekslerin kurtarıcısıdır başkasını düşünmek
97 Yorumla- +1 yıl
O zaman sevgilininsevmiyorsun ve ayrılmak daha doğru değil mi?
Cevap sahibi+1 yılyani sevigli iken yapıyorsan sıkıntı elbette
daha evlenip üstünden yıllar bile geçmemiş- +1 yıl
Seksin sevmeyle alakası yok siz kadınlar artık şunu bir anlar mısınız.
- +1 yıl
@bilmeyen_bir_adam biz kadınlar severek seks yapmayı seviyoruz..
- +1 yıl
Tamam siz sevebilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez.
- +1 yıl
daha ziyade o ilişkinin bitme zamanının geldiğini gösterir bu resmen ihanet be adama da kadına da
+1 yılErkeklerde olan bir şeydir muhtemelen. Duyguları önemsemeyen, bunu sadece bir ihtiyaç olarak görenler onlar genelde.
10 Yorumla
+1 yılNeden edilsin zaten sevgilin capcanli karşında ona odaklanmak daha mantikli elin yabanci karısına niye hallenesin o vakit 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bazen dusunuyorum sadece zor bosaldigim zamanlar bosalmayi kolaylastiriyor diger zamanlar hayir
18 Yorumla- +1 yıl
Partnerin yeterli olmadığı için mi?
Cevap sahibi+1 yılBu aralar cok seks yapiyoruz sin 3-4 gunde 15 kez falan yaptik sperm azladigim icin baya zor bosalmaya basladim seks esnasinda o yuzden bosalmayi kolaylastirmak icin baska seyler dusunuyorum mecburen tahrik olunacak seyler
- +1 yıl
O seni tahrik etmiyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılAslinda cok guzel fizigide guzel ama monotonlasiyor bi yerden sonra seks de bide kadinsiligi eriege hissettirmek dişiligi on planda tutmak lazim o pek yapamiyor onu sanki
- +1 yıl
Bunu onunla konuşsan farklı fanteziler deneseniz belki olur.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Google amacaya sor orada var her şey..
Cevap sahibi+1 yılPeki
- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah bilir gece gündüz düşünürler özellikle erkekler
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir şey düşünülemez ki nasıl başka biri düşünülsün
10 Yorumla
+1 yılhe sorma barbara palvin kucağımdayken rihannayı hayal ediyorum :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılıyy ne saçma edilmemeli hani gitsin o hayal ettiği kişiyle yapsın kimsenin duygularıyla oynamaya hakkı olamaz kimsenin
20 Yorumla
+1 yılDüşünülmez. Çok midesizce bir olay.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri var hiç unutmadgm genelde onu dusunurm isteksiz oldgm zmanlar
10 Yorumla
+1 yılBunu yapan ihanet ediyordur zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede ihanet..
+1 yılYok daha neler bence en büyük saygısızlık madem arzulamiyorsun neden onunla sevişiyorsun?
10 YorumlaBaskasini hayal edeceksem gider onunla yaparim
40 YorumlaCinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. evet insanın aklına gelmiyor değil
30 YorumlaKaraktersizlik ve saygısızlık olur
20 Yorumlaaşık olduğun kişiyle yapmıyorsan edersin nolucak
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan düşüncelerine hakim olamaz
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken denk olmaz ama baska zaman olabilir
10 Yorumla Ben hiçbir zaman düşünmedim
10 Yorumla
+1 yılBilmem olabilir böyle şeyler
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılO raddeye geldiyse iş düşünülmez tabi.
10 Yorumla
+1 yılKimle isem sadece onu düşünürüm 😎
10 YorumlaAşk ve seks farklı kavramlar
10 YorumlaAkla düşerse engel olunamaz
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düşünülür. Sen düşünüyormusun
10 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya o anda başka biri düşünülmez ki zaten
10 YorumlaDüşünülmezz
20 Yorumla
+1 yılAldatmam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kocanla seks yaparken düşünüyo musun nerden geliyo böyle sorular birde kapalı olcan
11 Yorumla- +1 yıl
Kenarda oyna oyuncaklarinla bana bulaşma hadi işine bak boş yapma hadi az öteye...
Cesaretin yok gizliden sallıyorsun yavaş karşında ben varım cesaretin varsa açıktan gel yüzüme konuş kimler geldi geçti herkes ağzının payını aldı. Yerini bil haddini bil.
Ben düşünemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor arada
51 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılolaya odaklanalım .
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılne gerek var
10 Yorumla
+1 yılDüşünen düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılCogu kisi grup dusunur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki molofoflaşınca covukişi düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılAsla bana göre değil
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır düşünülmez
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!