Çok sevdiğiniz sevgiliniz geçmişte yaşadığı ilişkileri size detaylı bir şekilde anlatsa örneğin eximle 69 yaptık bosaldik ve birbirimizinkini yuttuk veya saatlerce yaptık deseydi bunu kabullenebilir miydiniz çünkü benim başıma geldi çok soğudum ve kalbim kırık şu anda 💔 geçmiş geçmişte kaldı ama bunu anlatması yanlış değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tatlım kısa yoldan beklentilerini vurgulamış işte ve emin ol abartarak anlatmıştır hatta belkide izlediği duyduğu bir kaç masalı yani takma kafana erkeklerin genelinde var bu yaşadık bununda en kralını
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı şeyler sır olarak kalsa daha iyi olur. Örneğin eşin sana gençliğinde bir eskort'u nasıl bağırta bağırta s*ktiğini anlatsa ne hissedersin? Üstelik erkekler bu konuda kadınlardan daha uçuk oluyorlar bilesin.
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sır olarak kalsaydı bunu bilmek çok kötü bir duygu ve kalp kırıcı
- +1 yıl
İşte bundan bahsediyorum. Bu dünyayı ayakta tutan şey ne sanıyorsun😀😀😀
Soran+1 yılYalan
- +1 yıl
Işte yalanın bir masum olanına sır deriz. Mesela "Daha önce ilişkin oldu mu?" diye sorar ben de yalan söylerim "hayır" diye onu üzmemek için. Çünkü bu bir sır.
+1 yılBu nasıl bir zihniyet ya niye anlatılır bunlar, ne özelliği kaldı bunu yaşamanın? Geçmişte kimin ne yaptığından kime ne? Kalbinin kırılmasında haklısın kardeşim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılBuna benzer bir olayı yaşadım ama sindiremedim yani kızın o adamla girdiği pozisyonlar, döllerini ağzına alması falan gerçekten iğrenç geldi.
16 Yorumla
Soran+1 yılBende sindiremiyorum ama onu çok seviyorum
- +1 yıl
Ama benim örneğimde ben sormuştum kendim kaşındım yani. Seninkinde o durduk yere anlattıysa gerçekten iğrenç.
Soran+1 yılHayır bende kendim kaşındım ama bu kadar detay anlatılmaz insan biraz kendini yerine koyar
- +1 yıl
o zaman yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılBu yolun sonu ayrılık
- +1 yıl
ne diyim ki
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bunun anlatılmaması lazım. Detay ilişkiyi bozar. bak soğumuşsun zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bu kadar detaya girmesine anlam veremedim nispet yapar gibi
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki yani böyle bişey anlatılmaz Kİ karşındaki sorarsa anlatırsın sormazsa anlatmazsın merak etmezse bilmek istemezse ki ben de bilmek istemem o onunla özeliydi ben yoktum
00 Yorumla
+1 yılSorduysan anlatmıştır. s sorduktan sonra kabullenme gerekşr biraz
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet sordum ama bu kadar detaylı anlat demedim
Soran+1 yılKeşke sormasaydim şimdi aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
Senin yerinde olsam pişman olup olmadığını öğrenirdim
Soran+1 yılSeninle olacağımı bilseydim hayatıma kimseyi almazdım dedi ama olan olmuş bir kere 💔
- +1 yıl
İkna olduysan sıkıntı yok
Soran+1 yılOlmadım tabiki ama seviyorum nasıl unztucam onu bilmiyorum
- +1 yıl
Şu soruyu sor kendine, aynı durumda sen olsaydın nasıl bi tepki verirdi?
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Benden uzak olsun daha neler
10 Yorumla
+1 yıleskileri anlatmak aptallıktır
10 Yorumla
+1 yılEğer aklı halen daha geçmişteyse olmaz gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAklım geçmişte değil sana dürüst olmak istedim dedi bu kadar dürüstlük fazla değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidem bulanır yüzüne bakmam.
10 Yorumla
+1 yılHayır kabullenmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrenç bir şey kabullenmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç aw
Duyduğum an biter bütünüyle00 Yorumla
+1 yılbence ayril
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı