Ailemden kaçmak için görücü usulü olarak biriyle evlendim ztn aynı mahalledeydik beni biliyormuş annem bana hep kötü davranırdi ayrıcalık yapardı bende evlendim ben baya utangacim asosyalim yani her konuda esimi az tanıdığım için uyandirirken bile utaniyrm libidom yüksek fakat ilişkide orospum vs diyor bende utaniyrm nasıl yenicem bunu bir ilişki yüzünden aramız açılsın istemiyrm ilişki dışında çok iyi anlaşıyoruz anlayışlı biri bunuda anlayışla karşılar fakat evliyiz sonuçta benimde bunu yenmem gerek utangacligimi yenmeyi sadece ilişki için değil günlük yaşantım içinde istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
o zibiyle evlenirken böğle biri olduğunu düşünmemiştin herhal de ne demek orspm erkek adam karısına böyle bişey dermi sırf cinsel ilişkiye girerken bile kadınıma skşelim demem ayıp olur diye sxx yapalım derim terbiyeli bi şekil de senin pnendeki cesarete bak
İyi birine benziyordu
zaten en büyük hatan görücü usulü evlenmen öyle şey mi olu kızım önce karşındakinin ne olduğunu bileceksin tanıcaksın sana tavsiye bi daha o kelimeyi kullanırsa ana kız söymemesi gerektiğini söyle zaten adam olsa söylemez sen dediğimi yap
Ya ailem kötü davranıyordu benimde elime evden kurtulma şansı geldi kaçtım işte utaniyrm söylemeye
benim annemde babam la bi anda evlenmiş seni anlıyorum fakat böyle bişeyin utanması olmaz söylediği kelimenin yanlış olduğunu söyle ona
Ya popon adamın onunde daha ne kaldı utanicak geriye:)
O an aşırı utaniyrm öyle tabi her yerimi gördü ama aşamıyorum yer yarılsa içine girsem diyorum
Kuzum seks yapmak nefes almak kadar normal herkes yapiyo ayıp d3gul
Ayıp demiyorum biliyorum normal ama işte 😳😳😳😳😳
Sana bole yirtik biri olcak acicak seni:)
Anlamadım
:) burdan bu kadar
Eşinin sana *ruspum demesinin sebebi büyük ihtimal p*rno film izlemesinden kaynaklanıyor ayrıca da eşler arasında utanma olmaz zamanla gidicektir utangaçlığın
Baskın bir ailede yetiştiysen bu aşırı utangaçlık oradan gelebilir.
Eşin terbiyesiz biri o bi kesin
Eğitim verebilirim.
Nasıl
Konuşalım gelirsen.
Eşin bir sapık
Öyle bunun bir çaresi yok fakat ben en ufak birşey den bile utaniyorum
Eşler arasında utanma problemi aşılır önemli değil önemli olan sapıklık
Sapıklık nasıl önlenebilirki
Alış yık tabuları
Zamanlaa