bi de daha önce cinsel birliktelik de yaşamadım. bunun farkında bile değiller. neden böylesiniz :( not: ksden bahsetmiyorum, burası zaaaten öyle. :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılne bileyim belki de çok çekici geliyorsundur ve bakire olduğunu bilen de ne güzel işte bu da ekstrası diyordur veya bilmiyorlardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Herkesin aklı fikri orada bu konuda çok gerideyiz. Kadinlari anlamak gerek insan gibi davranmak gerek. Bazilari hödük
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak ediyorum eskiden kilolu muydun sen
+1 yılBurası öyle falan değil tamam öyle yazan çok varda herkesi bir tutamazsın. Ben kimseye pipişkomu atıp cinsel seks yapalım mı demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılDişiliğin ve seksiliğin aşırı derce yüksek ola bilir o yüzden ola bilir yoksa toplum olarak abaza falan değiliz 😇😇
00 Yorumla
+1 yılBenim ne sucum var ben evde pc basinda çalışıyorum 🤭🤭🤭
00 Yorumla
+1 yılAğa beni neden zann altında bırakıyorsun. Ben ne ettim sana.
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış insanlsrla arkadsşlık dostuk kuruyorsun demekki saçma sekilde yaklaşıyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bu insancıl bir şey ve insanların istekleri olabilir
028 Yorumla
Soran+1 yılsirf cinsel yaklaşım
Cevap sahibi+1 yılİlgim yok deyip reddebilirsin. Üzücü olabilir ama hayatın bir parçası
Soran+1 yılbu ihtiyaçlarini daha rahat kızlarla gidersinler beni sadece kaybediyorlar
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünen birileri bunları sana daha erken diyerek belki sana vakit kazandırıyorlar?
Bardağın dolu tarafı
Soran+1 yılpişmanlık da getiriyorlar beraberinde. keşke buluşmamıs olsaydim gibi
Soran+1 yılgenelde optimist msiindir
Cevap sahibi+1 yılAma bilemezsin ki? Bu seferde hep acaba kalır insanın aklında
Cevap sahibi+1 yılPesimist olmanın bir faydası yok ve insanı bunalıma sokuyor
Soran+1 yılbunalima girdiğin donemler oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılOldu tabiki. Bir dönem vardı hiç mutlu değildim
Soran+1 yılsonra nasıl düzeldi hatunu unutunca mi
Cevap sahibi+1 yılYani insanın hayatı devam ediyor. Farklı dertlerimiz oluyor. Uğraşlar ve yaşananlar vs derken unutuyorsun. 2018 gibi çok kötüydüm ve en çok mut lu oldugum andan bir anda o moda geçtim
Soran+1 yılneden ayrıldınız
Cevap sahibi+1 yılO ayrılmak istedi. Terkedildi myani
Soran+1 yılneydi sebebi
Cevap sahibi+1 yılYani bana 1 hafta önce sevi sebiyorum diyen kadın 1 hafta sonra seni seviyorum dedi.
Belki başka bir sebebi vardı bilemem ama bana dediği buydu
Soran+1 yılo hafta yanlis bir sey yapmış olabilirsin. mesela bunu dedikten bir gun once falan yakinlastiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır yakınlaşmadık ve yanlış bir şey yapmadım. Ayrılığı hakedecek bir yanlışlık değil en azından.
Aşık oldugum için illa heyecanlarım vardı ama öyle gidip aldatacak, vurucak kırıcak biri değilm zaten
Soran+1 yılkaç aylık iliskiydi
Cevap sahibi+1 yıl3-4 aylık
Soran+1 yılyeniymis bi sey olmaz ki
Soran+1 yıliliskiler anlamak tanımak icin var zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam da ben ona ilk gördüğümde aşık oldum ve gittikçe aşkım güçlendi. O öyle hissetmemiş yapacak bişi yok. Ama beni çok etkiledi ayrılık. O kız varken ben cidden gözüm bir şey görmüyordu.
Soran+1 yılaşk böyle demek ki. karsilikli olmayınca kötü
Cevap sahibi+1 yılTabi canım. Ne kaş ne göz. Bir gülümsemesi vardı. İçimi ısıtıyordu.
Cevap sahibi+1 yılSen neden merak ettin?
Soran+1 yılşimdi sevgilin var mı
Cevap sahibi+1 yılŞu an yok. Kpss ve is güçten fırsat yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki durusun giyinisingibi seyler cesaret veriyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik ve çekicilik?
Cevap sahibi+1 yılRahatsindir gulmenden cesaret almisir ya da senin normal yakin davranisin ona sanki yuz veriyisun gibi gelir
Erkekler tek amacı üremek napalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes abaza ve akılları cinselliğe çalışır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Verdiğin imaj oyledir
00 Yorumla
+1 yılSanal yaşa kasma boş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem