Görücü usulü evlendim, bunu bilerek beni kandırmış olur, haliyle anında boşardım. Gerçek şu ki cinsellik evliliğin bir parçası olmazsa olmaz. Büyük bir aşk ile evlenmiş olsak ve bunu bana evlenmeden önce söylemiş olsa kabul ederdim. Her şeyin bir çözümü var ve bir şekilde üstesinden gelirdik. Ama yalan ve sahtekarlık ile beni kandırmış ise bu büyük sorun olurdu benim için her türlü ayrılırdim.
iktidarsız ise neden bir partner istiyor? bunu bana neden daha evvel söylemedi? ayrılırdım... yani evliliğin ilerleyen dönemlerinde böyle bir sorun ortaya çıksa çözüm aransa ve bulunamasa bu şekilde de yaşanır ama zaten iktidarsız olan bir erkek ne diye ilişki kurmak ister? saçma yani.. sevgililiğin / evliliğin mantığına ters
şimdi kadının da mı iktidarsız olanı varmış o nasıl oluyo ondan hariç eğer eşcinsel olsaydım da erkek arkadaşım iktidarsız olsa çok dert etmezdim çünkü zaten üstte olan ben olurdum belki çok nadiren ödüllendirmek için alta geçebilirdim yani eğer ki eşcinsel bi erkek olsaydım penisinin çalışıp çalışmaması pek bir fark yaratmazdı benim için.
Hayatınızda aldığınız insanlarla ilk önce cinsel açıdan nasıl diye düşünmezsiniz karakteri yapısı size uygun mu değil mi ona bakarsınız yani ne kadar anlaştığınız önemlidir, Bu hayatta her şeyin bir çözümü vardır ölüm haricinde bir yolunu bulurdum.
kızın vajınismusuyla karsılasmıstım. yok girmedi. sanki beton dokmusler. neyse hani iktidarsız kız nasıl olur bilemedim sımdı. ama asılır ya doktorla vs
Sizin erken boşalmanın ne olduğundan haberiniz yok erken boşalma birleşmeden önce veya birleştikten 15-20 saniye sonra gerçekleşirse erken boşalma olur. 2 dakika minimum süredir. İzlediğiniz prono filmerinde adamlar ihtiyaç molası veriyor bizim gibilerin paralarının yetmiyeceği beslenme düzenleri var duymadığımız görmediğimiz ilaçları kullanıyorlar. Yoksa kimse amadan doğma dize kadar kürekle saatlerce tarla sürmüyor
Uluslar arası araştırmalarda ortalama boşalma süresi 5,4 dakika, ancak bu sürenin 50 saniyeden 44 dakikaya kadar değiştiği ortaya konmuş. Ayrıca boşalmayı erteleyememek ve erken boşalmadan ötürü duyulan sıkıntı ve endişe, cinsel yakınlıktan kaçınmaya yol açması da ayrıca durumun ciddiyetini belirleyen kriterlerdir.” Cem keçe kaynağı ne?
hocam sen nerde yaşıyosun kurban olayım bakir erkekle olmak istemeyen kız zaten ne olduğu belli 1.80 den kısa diyosan da e o zaman dünya nüfusunun yarısından fazlasını elemen lazım boy için olay kızdan görünecek kadar uzun olmak (o kendi 1.50 olupta 1.90 isteyen zaten derdi boy değil paikolojik sorunarı olan kişiler onlar onları zaten sen istemezsin) yani kendin atıyorum 1.70 misin 1.65 ten uzun kızdan uzak dur kafi. ayrıca o çoğu milli erkek daha evlendikleri eşlerini orgazm edemiyolar asıl olay işi bilmek ki o da sadece tecrübeyle olmaz ödevini iyi yapma, partnerinle iletişimle olur. kendine bi iyilik yap ve bu kafadan tez vakitte çık veya bi psikolog falan gör yoksa kalan ömrünü kendine eziyete çevirirsin.