Dokunuş, bakış, nefesi hissetmek.. Bazen savunmasız, bazen savaş halinde.. Partnerin tarafından tahrik edilip en can alıcı noktasında bırakılsan ne yapardın? 😏 Keyifli geceler..

Dokunuş, bakış, nefesi hissetmek.. Bazen savunmasız, bazen savaş halinde.. Partnerin tarafından tahrik edilip en can alıcı noktasında bırakılsan ne yapardın? 😏 Keyifli geceler..

Kızardım baya. Sinirleniyorum öyle durumlarda. Flört ettiğim bir kız böyle bir şey yaptı. Onu ellemeye başladım. Ama rahatsız olmadı. Bir şey demedi. Memelerini avuçlayıp, bacaklarını elliyordum
Bu güne kadar hiç öyle bir şey başıma gelmedi ama; gelseydi çok sinir bozucu bir durum ya.. mutlu sonla bitmesi için biraz kıvranır ve tahmin ediyorum başarırdım..
Ve çok sert olurdum sanırım
Yok öyle Azdırıp da Bırakmak 🙈🤭 Devamını getiririm ben İstemiyorsa İlişki kız Önce Başlatmasin o zaman bende devamını getirmem ki 😅 Zaten İsteğim Yüksek
Cevap
64Cevap
Alıştım ben amaaan kdkdkdk sürekli sürekli olunca insan alışıyor belli bir yerden sonra😂🥂 normalde benim kendimi gösterip geri çektikten sonra onun beni istemesi lazım ama bu terslikte bir iş var jfjdjfj
Senin partnerin oldu mu sonunda
Ben çıldırırım. Çok azarım. Kendimi kaybederim çünkü çok sertleşir ve bizim için sabahlar olmaz… ♥️🌸🍃
Öyle bir şey söz konusu olamaz. Görseldeki gibi enseden yakalarım 😂
Belki biraz huysuzluk yapabilir biraz küfür savurabilirim ki bu kışkırtma durumunu ona ben yapayım derken ters köşe olup kaçamamıştım elinden.😅🧚🌸
En sevdiğim şey ama mutlaka sonu olacaksa en sevdiğim şey.
Kısasa kısas. Hc ummadg anda zirvede bı birakirm feleği şaşar
İntikamım olurdu, daha sonra birden fazla aynı şekilde davranırdım. Cinsellikte bu şekil düşünüyorum çünkü isteğim çabuk kırılır ve kolayca yerine gelmez
Kucagına oturur bende onu azdırırdım ikna etmeye çalışır çalışırdım. İstemezsede küserdim galiba
Doğru
Boyle biseye maruz kalirsam hic tepki vermem. Baska bi zamanda sevisirken ben de tam orala basladigim anda yarida keserim kalkar giyinirim hesaplasmis oluruz 😉🤣
Olabilir derdim ama sonrasında bir daha da sevişmezdim. Bu her erkeğe yapılmaz. Bana yaparsa ölene kadar bir hasret kalır.
Çok ters biriyim.
Yani bu doğru bir hareket olmazdı tabiki de.. Ben hayatın her anında ciddi ve kararlı olduğum için orada yolumu ayırırdım.
Bir yola çıkmışsam eğer, yarı yoldan dönenle işim olmaz benim.
Küfürler etmiştim beni öyle bırakıp gitmişti ben orada öyle kalırken o bundan büyük zevk almıştı ahmak herif
Yarıda mi birakti gol atmadimi
Evet arkasına dönüp gitti hiçbir şey yapmadan
Nasıl bir pozisyondaydiniz ciplakmiydiniz
Yqnlış yapmış olayı tam anlatsan
Ara sıra elleşip öpüşmek olamaz mı? İlla sonunda sevişmek mi gerekiyor? Çok saçmasınız.
Bunu ben yapıyorum. Semsert kalıyor ve uykusuz bir gece geçiriyor.
Bizde başladığımız işi yarım bırakmak olmaz. Kucağıma aldığım gibi yatağa. Sonrası intikam alır gibi sert seks. Hiç acımam
Adi sahtekâr, hain, üç kağıtçı hırsız derim 😂 Bir daha da o oyuna gelmem, ömür boyu kendi kendine oynar artık. 😂
Sap olmamın ender avantajlarından biri böyle dertlerimin olmaması... 😊
Eyvah eyvahh diyorum çok kötü bir durum ya, bir partnere yapılacak bir nevi işkence biçimi😊
Onun gözlerinin önünde mastürbasyon yapardım
Hiç hoş değil
Doğru bir davranış değil
Aynı şekilde ona yaparım 😂
Yersiz kışkırtmaları yemem ve zaten müsade etmem ben.. 🙂
Daha sonra aynısını ona yapar sonrada o partneri hayatımdan çıkartırdım
Süreci uzatabilirsin ama yarıda bitiremezsin, her şeyi göze alması lazım, pencereden atabilirim
çok ama çok sinirlenirim , bir süre kilit vururum !!!
Bırakabilirse bıraksın🙃
Onu bir kere yapar, 2 defa yapmaya şansı bile olmaz
Karşı koyamaz bana🙈
ne gibi
Yapçak bişey yok razı gelip boyun eğcen belki acırda verir
bayn patner kudurur öldurur adamı o şekil bıraksan cok denemişim 😏
Bir tanesi yapmaya çalıştı yakaladim pert ettim
Ogün başkasını bulurdum 😊
İntikam alırım
Moralim bozulur ama bırakmam, zorlayıcı olabilirim o an.
Bırakılamam çünkü hakimiyet bana geçmiş olur zaten.
Ben o an öfkeden kudururum ama intikamım acı olur ben bir o beş yanar bdjdk
Çok sinirlenirim
Zevkli bir durum
Onu partnerlikten silerim 😄
En doğrusu bu bence de.
Sinirlerim bozulurdu.
Off bu 365 days beni bitirdi ya
Günün sonunu düşünemiyorum🌪🌊
Elimizle yıkarız çamaşırı biz de :D
Bilmiyorum ki hiç yasamadim
Kaç yasindasinki sen
Savaş sebebi😃
Biraz zor bırakır imkansız kaçamaz 😄
Çok eminim
Bu güne kadar böyle bir şey olmadı. Çirkin şişman bir kadınsa olabilir bu. Güzel bir kadını erkek niye bıraksın
Tabiki güvenirim fiziğim çok iyi göğüslerim dik normal büyüklükte sevgilimle iki yıl yaşadım ve evlendik birkaç ay önce. seks isteyen bir erkek mutlaka yapar oyun oynamaz
He he evliyim ben by. sen sevgiline söyle bunu
Daha fazlasını yaparım
ateşler. fren yapmayı severım
O bırakırda ben bırakır mıyım ki 😏
Diğerini ararim o gelir gözünün önünde diker
Seçenek çok
Tecavüz ederim 🤣🤣🤣🤣
Herhalde döverdim :D sadasd
Delice bir tutkuya dönüşür tam o anda
Ağlarım hüngür hüngür yahu ahahhahahh
Bir daha beni kışkırtma fırsatı vermezdim ona
O bana yapamaz ben yaparım
Sonunu getirmesini isterim
Kışkırtıp bırakamaz beni çünkü ben bırakmam
Aynısını yaparım bende 😏
Partnerim yok olsa zaten öyle bişey yapmaz ben gibisini bulmus en iyi şekilde çalışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?